reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi ale pojechałaś:-D hahaha nawet mi się nie udaje aż 2 dni zgubić:-D a skleroze mam teraz potężną:-)
Vi Ciebie się nie da przeoczyć:-D:-p więc nie gadaj że nikt nie zauważył!
aleksandra a probowałaś czymś go zająć i wtedy obciąć?
mirabelka ja pierdziele rzeczywiście maga babsztyl! Ja bym ją chyba rozszarpała!

Jak ja się cieszę, że już niedługo nikt nie będzie mi się wpierdzielał w paradę i będziemy sami dla siebie:-D i będę mogła karmić słoiczkami chyba że M będzie się pluł:-D

reklama
Kamcia ja zauważyłam nawet ostatnio myślałam gdzie jesteś:)

Mirabelka i dobrze zrobiłaś. Ona jest jeszcze malutka!! A co teściowa na to jak jej tak powiedziałaś??

Mariolcia to sobie przypomnisz jak to było w gimnazjum:) Heheh to już pasuje że Go karmisz słoiczkami? Mam nadzieje że się nie obrazisz ale mi zawsze te słoiczki śmierdziały;/

Aleksandra
ja też przez sen obcinałam teraz jest damą więc pozwala:)

Wampi to dobra jesteś hahaha

kasiek co u nas... a ogólnie to wszystko po staremu, Amelka ma tyle siły i energii w sobie że juz nie nadążam chyba sie starzeje:-D
trwaja u nas przedświateczne sprzatania Mała lata ze scierka i pucuje podłogi-aktualnie śpi ciekawe jak długo.
A co tam u Was jak Dominisia???
Dorotar właśnie nie mogę skojarzyć gdzie... a moja Amelka to zależy od dnia raz istny Aniołek a raz Diabeł tylko ogona brakuje!
fiskusek Witaj!No jasne,że pamiętamy:-)
aleksandra jaki słoski ten Twój Synalek:tak:
Vegas trzymamy kciuki!!!
Liza Miki nie budzi Ci się już w nocy???
Vikamcia Witaj:) ooo lato jak mi się marzy...:tak:
wampi hehe to Ci numer:) ale jakas ok babka:) ja tez mam te szkolenie tylko 2 kwietnia;p a nie chce mi sie isc tam jak nie wiem

no... moje dziecię spi. a ja mam spokoju trochę. Głupia ta pogoda spać sie chcę. Sprzatam i sprzatam i efektów cos nie widac:-D:-D

Gosia a u nas też dobrze jutro lecę na uczelnię:) Domka szaleje przekupuje ją żeby robiła kupę do nocnika powiedziałam jej że jak pięć razy zrobi do nocniczka czyli tyle ile jest palców na jednej ręce to pójdziemy do tesco i wybierze sobie lale:) To było ze 3 dni temu no i wczoraj leci "Mamo kuuuuuuuupa" no i zobaczymy jak to będzie:)

Wampi hehe oj teraz sobie zapiszesz każdemu może się zdarzyć:)

Kamcia ja cie tez zauwazyłam ;-)
wampi hahahaha niezla jestes :-D super ze córa zadowolona :tak:
gosia , nie Miki raczej juz mi sie nie budzi w nocy, jak zasypia tak nad ranem do nas przychodzi do łóżka ale mi to nie przeszkadza narazie.
aleksandra ja tez problemu z paznokciami nie mam u dzieci, daja sobie obcinac.

Ogladam Rozmowy w Toku... :no:

reklama
Do góry