reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, zdrówka ci życzę i cierpliwości do dzieciaczków :)
Mam do was pytanie, czy kupowałyście swoim krzesełka do karmienia? bo ja się zastanawiam czy kupić czy nie, z jednej strony by się przydało, bo Oliwiera karmię zazwyczaj na bujaczku, ale zawsze ten bujaczek gdzieś się zabrudzi czyścić trzeba więc szkoda trochę, a z drugiej strony czy mi długo w nim posiedzi? zaraz może zacznie się w tym nudzić, będzie chciał wychodzić...

reklama
Cześć Dziewczynki!;-)
podczytuję Was i podczytuję,ale mam problemy z wbiciem się:dry:w temat;)
Mała wogóle nie daje mi posiedzieć na kompie tylko zobaczy,że go włączam to już pierwsza stoi i pstryka w klawiature a jak wchodzę to póznym wieczorem jak nikogo nie ma :/ i taka jestem odcięta od świata.
milka trzymam kciuki&&
dorotar kurde jak już bym Cię gdzieś widziała...:tak:tylko GDZIE???:sorry2:
Lorata pierwsze bicie serduszka Ami słyszałam jakoś w 7 albo 9 tyg a potem co wizyta czyli co miesiąc =)
Liza zdrówkaaa!!!
Mariolciaa ja nie kupowałam karmiłam małą na kolanach pózniej trochę żałowałam,ale..:) a teraz ma krzesełko i stolik i sama wcina:)

Ostatnie 2 strony nadrobione a gdzie reszta...:szok:

Liza super że wróciłaś:) Zdjęcia świetne zdrówka dla Mikiego:)

Kamma
no właśnie w Wielkim tygodniu to już tak nie bardzo myć okna:p A w soboty nie mam kiedy bo mam całą chałupę do posprzątania albo jadę na uczelnie a przy myciu taki syf się robi że od razu wszystko trzeba sprzątać bo się kurzy:/

Gosdia wiesz ja odkąd ustaliłam datę ślubu modliłam się żeby właśnie któraś z babć albo dziadek nie umarł bo też bym odwołała;/ A to była babcia mojej starszej ale ona powiedziała że żałobę w sercu nosi a nie dla ludzi...

Alula
tak kiedyś siostra mnie wciągnęła ale to był jakiś środkowy sezon a już tyle tych seriali oglądam że nie pozbieram się może w wakacje bo wtedy tylko Czysta krew leci:p A teraz się wkręciłam w 90210:p

Ewi no to życzę zdrówka dla Was wszystkich:)

Milka
witaj mam nadzieje że trafiliście:) Mi się strasznie spać chciało cały czas spałam i od fajek miałam odruch wymiotny więc przestałam:p

Mariolcia
szalejesz z tym praniem:p Brawo dla Oliwierka;)
Ja nie kupowałm jedno drewniane miałąm bo siostrzeńcu C a potem mojemu tacie kolega oddał i było trochę większe i dopiero w tym roku Dominika przestała siedzieć w nim bo siedzi na krześle i sama wcina ale ja to miałam takie co się do stołu przysuwało i bardzo się przydało bo jak jakiś rodzinny obiad czy święta to siedziała z nami a nie gdzieś z boku bo te plastkiowe to mają taki chyba stoliczek nie wiem sama:)

Dorotar czas nieubłaganie przed tamtymi świętami okna myję i teraz znowu:p

Lorata chyba w 9 tyg.

Gosia to napisz co u Was:)

Jeeeeeeeeeeeeeee umyłam te okna padam:p Młoda śpi obiadu nie ma firanki się piorą;P

Kasiek, szacunek za okna :)
na allegro widzę że są różne rodzaje, składane, drewniane, z regulowanym siedzeniem. te plastikowe maą stolik, właśnie nie wiem czy można ten stolik zdjąć ewentualnie.
Kama, chyba takie jest najlepsze :)

Mariolcia można można Domka właśnie miała takie jak Kamma pokazała tylko te stoliczki gdzieś zagubiły się i jak mówiłam jadła przy stole ze wszystkimi
Taaa 12 okien 4 drzwi balkonowe. Do tego wszystkie ramy trzeba było umyć;/ Jeszcze dwa od ulicy na strychu umyję i drzwi w piwnicy bo też od ulicy:p Ale to nie dzisiaj

Liza, zdrówka ci życzę i cierpliwości do dzieciaczków :)
Mam do was pytanie, czy kupowałyście swoim krzesełka do karmienia? bo ja się zastanawiam czy kupić czy nie, z jednej strony by się przydało, bo Oliwiera karmię zazwyczaj na bujaczku, ale zawsze ten bujaczek gdzieś się zabrudzi czyścić trzeba więc szkoda trochę, a z drugiej strony czy mi długo w nim posiedzi? zaraz może zacznie się w tym nudzić, będzie chciał wychodzić...
Ja też dostałam krzeseło jak kama z Tym że my mamy metalowo plastikowe... Ale tylko dlatego że szfagier knajpę likwidował bo tak to też w leżaczku karmiłam:-p

Liza witaj wśród żywych:-D zdrówka

nie wbiję się w rytm rozmowy bo cięzko.... ale ja też okna pomyłam, poprałam i leże i sie opierniczam, wcześniej z Ala na podworku 3h byłam prawie, pierwszą godzinkę twardo siedziała w spacerówie i patrzyła co dziadek robi a poten nam usneła a jak tata ją chciał wyjąć i do domu zanieść to się obudziła zaparła i powiedziała że na dworzu lepiej sie czuję i tak mi spała dosyć długo a ja na hustawce sobie kawkę wypiłam:-)

MARIOLCIA oj tak w lokalach to mają różne swoje wymogi. Na ile osób chrzciny???
Wszystkiego dobrego na 5 miesięcy.
Ja kupowałam krzesełko używane do karmienia i takie drewniane rozkładane, że później jest stoliczek i krzesełko.

GOSIA a nie tu??? A jak nie to albo Grudzień 2011 albo na Mamusie jako ciężarówki po raz drugi???
Jak Twoja Amelka grzeczna? bo z mojej to istny szogun i łobuz.

KASIE szacun za umycie tylu okien, w jednym dniu?

SNOOPY Twoja Ala jeszcze w wózku jeździ??? Moja od kiedy zaczeła chodzić tak dla niej wózek jest beee.

Snoopy należy Ci się;P

Dorotar tak;) ale jki syf przy tym zrobiłam to szok więc nie jest idealnie zaraz Domce usmażę na szybko jajo i sprzątam dalej bo firanki muszę zawiesić mokre więc odkurzyć muszę bo wszysko się przyczepi;/

reklama
Byłam z małym u lekarza w nocy zaczął strasznie kasłać odrywająco, jak już pisałam wcześniej, na szczęście wszystko w porządku a nawracający kaszel i zapchany nosek mogą być i raczej są powodem nietolerancji mleka i nabiału krowiego, także powrót skazy, tym razem ukryty, że tak powiem bo nic mu nie wyskakuje na buzi i ciele. Mały ma dostawać wapno, fenistil krople i euphorbium by oczyścić nosek a mama z powrotem zalecenia, żeby nie jeść nabiału itp. Czyli mamuśka znowu na dietce.

Do góry