reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry, dzień dobry :-D
U mnie też za oknem szaro-buro, na razie 7 stopni zobaczymy co dalej :baffled:
No podobno ma śnieg padać ! :angry:

reklama
Witam

Ale to będzie dwudniowe załamanie pogody... Więc głowy do góry laski... Najgorzej że akurat teraz jak doczekałam się wolnego weekendu to kurcze pogoda się zkaszani :angry:.
Młodego zaprowadziłam do przedszkola... Jak tylko zobaczył budynek przedszkola to się zazęło wycie... No masakra z nim jakaś... Przecież tyle czasu latał do przedszkola, budził mnie sam żeby się nie spóźnic... Cholera...
Dzis na 16 spotkanie z doradcą, na 17 na urodziny chrześniaka M, młody do 15 w przedszkolu więc do 15 muszę ogarnąc chatke...
Jak narazie pogoda ładna, słonko świeci.

Miłego dnia

Ale Wam się na wieczorne pisane wzięło:)

Snoopy na prawdę? W życiu bym nie powiedziała że tyle ważyłaś. Jak się boisz pogadaj ze swoim lekarzem żeby jakiś sensowny plan na te ostatnie miesiące zastosować...
No nie na prawdę hahahah Dobra jesteś:p

KasiaF no to masz teraz załatwiania ale co załatwisz to Twoje ja bym chciała mieć taki problem na głowie bo bym wiedziała że to prowadzi do powstania naszego domu:)

Umi też bym tak robiła:p Przeczytać przeczytam ale nie zrozumie w mowie:p

Gosdia o kurczę to w cale się nie dziwię że odwołaliście ja też miała chwilę zawahania i nie wiedziałam co zrobić bo w czerwcu babcia mojej starszej wpadła pod tira;/

Vegas jak tam bilans?:)

Lorata może na jakiś kiepski kalkulator trafiłaś najważniejsze żeby były zdrowe:)

Aleksandra fajnie że już lepiej Ci:)

A ja dzisiaj zamierzam okna umyć w nosie mam nie będę myła w wielkim tygodniu a na weekend do szkoły a dziś przynajmniej nie wieje to załatwię to:)

Hej
Wróciłam do żywych ;P
Ale chyba nawet nie zauwazyłyście ze mnie nie bylo :eek:
Neta nie mialam.

Nie nadrabialam, bo gdzie tyle...ostatnie strony przeleciałam tylko wzrokiem ;P
Ogólnie u na do d**y, Miki w sobote zaczol mocno harczec, plakał nie mógł zasnąc, a w piatek mial tylko katar.... :-( wieczorem wszytsko sie wkumulowało, i decyzja ze do lekarza prywanie jedziemy, bylismy u niej o 18:30 i sie okazalo ze ma zapalenie oskrzeli :( nie dosc ze wizyta kosztowala to i leki... ale dzis juz na szczesciej jest lepiej i widac poprawe, zreszta juz w niedziele byla różnica... ale noc z soboty na niedziele zaliczam do najgorszych z mozliwych :( nie zycze tego zadnemu z waszych dzieci, naprawe, miki plakal nie mogl spac, ani na rechach ani na wózki, ani w łózku :-( plakalam z nim, dobrze ze maz mi pomagal a starszaki byli u tesciow.... ehhh

WITAM nowe mamusie milo :tak:
snoopy ja mam taka sofkę, miki na niej śpi :) zaraz poszukam zdjecie i wsyawie:) jest super i mala i jak maly sie z niej stacza nic mu sie nie dzieje :) bo to niziutkie, a nawet kiedys sie stoczyl na dywan i spal dalej :-D :happy:

Wstawiam mikiego spiacego na tej sofce i moje wariaty ogółem;)

Taka mamy dokladnie:
http://allegro.pl/kanapy-sofy-lozka-dla-dzieci-prezent-pufa-jas-i2209942204.html

Załączniki

• DSC04864.JPG
    DSC04864.JPG
    61,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC05099m.jpg
    DSC05099m.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC05067m.jpg
    DSC05067m.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC05100m.jpg
    DSC05100m.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC05109m.jpg
    DSC05109m.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Helloł

Witam się po przerwie ;-) podczytywałam Was ale do pisania weny mi brakło.

Wampi świetne łóżeczko, Julka również pierwszą noc przespała całą, w ogóle w wiekszym łóżku zaczęła dużo lepiej spać :tak:

Snoopy szaleńcu w kiblu? :-D no no :-D a co do wózków pooglądaj jeszcze raz te Tako.

Lorata witaj i gratulacje bliźniaków :tak:

Aleksadnra spóźnione 100 Lat dla Synusia :* śliczne zdjęcia.

Kasia widzę postepy w pracach super :-) 9 arów to bardzo duża działka mały będzie miał gdzie latać :tak:

Kasiek ja okna myłam 2 tygodnie temu nawet nie wiedziałam ze jest obowiązek mycia w Wielkim Tygodniu :sorry2: ja raczej staram się do końca tygodnia wyglancować chatę żeby na ostatnie dni mieć święty spokój ze sprząrtaniem.

Liza zdrówka dla Mikiego cieszę się że już troszeczkę lepiej z Nim. Super zdjęcia, sofka też fajna chociaż ja takich do spania nie lubię ale wygląda super :tak: a na ostatnim zdjęcia wyglądasz z Danielem jak brat z siostrą :-) ( to oczywiście komplement)

Ja mam zamiar dzisiaj zabrać się za sprzątanie szaf z ciuchami, przy okazji czas pomału pakować J...

Dzień dobry ;)

Liza, matko swięta! Biedny Mikołaj ... Dobrze, że już mu się poprawiło...
Kasiek, to widzę, że też nie miałaś za wesoło. U mnie też zmarła wtedy mama mojej mamy.
KasiaF, fajnie macie z tym domem ;) zawsze jakiś krok do przodu ... My od października mamy w planach rozglądać sie za działką...

My z Zosią już pranie rozwiesiłysmy na ogrodzie. Mała zobaczyła teściowa i uciekła do góry ;). Przynajmniej pomyłam podłogi, dokończyłam zadanie domowe ;P i teraz mam spokoj. Mojego D. nie ma a mi się zlew zapchał... ;/. U nas pogoda piękna, fajny dzień się zapowiada .... No idę wstawić kolejną pralkę prania ;P

Hej;)
Ledwo zyje bo poprawialam prace do 3.30 pozniej male sie budzil i zasnelam po 4 a na dobre wstalismy po 5:dry:
Kasiek, widzialam na fb ze lubisz one tree hill, niedwno zaczelam ogkadac wlasnie jestem na 5 sezonie;-)
Lorata ja tak samo jak Ty zareagowalam na ciaze a mialam prawie 22. Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez malego ale wiem jedno ze sama zdecydowalabym sie pewnie ze 4 lata pozniej. Czasami zycie decyduje za nas
Liza oby szybko Mikiem przeszlo, u nas odpukac maly nawet kataaru nie mial
Umi ja 6 lat uczylam sie rosyjskiego, do mojego ojca czesto przyjezdzali Ukraincy wiec tez cos tam kojarze

Witam.
Justynka od niedzieli chora, w nocy dzisiaj tak kaszlała że aż szkoda jej było. S gardło też boli, Mareczek na razie tylko lekki kaszelek ma ale mam nadzieję ze u niego nie rozwinie się bardziej, mnie rano coś bolało trochę gardło ale minęło na szczęście.
Ja od poniedziałku stopniowo coś robię w domu. w szafkach w kuchni już mam posprzątane, teraz zostaje mi szafa i półki dzieci. mam jeszcze do umycia trzy okna ale wieszaniem firanek i kurzami na wysokościach zajmie się S.
ja znalazłam fajny sposób żeby nie męczyć się z wycieraniem kurzu na górze na szafkach, kładę tam kartki z gazet i kiedy przychodzi sprzątanie wystarczy zdjąć te na których jest warstwa kurzu a położyć nowe.
Mariolcia Współczuję takiego ucznia, tyle przedmiotów, matko. no ale w końcu rodzinie trzeba pomagać co nie?
Alerksandra Śliczne zdjęcia, ładna z Ciebie dziewczyna..
Kasia no to trochę lataniny macie, a drzewo które ścieli to będzie wasze?
Wampi a u mnie dzisiaj bardzo łądnie i zaraz dzieciaki na dwór puszczam.
Lorata /najlepszy sposób to mój lub Kasiek na wyliczenie terminu.
Liza zdrówka dla Mikiego. a Hania i \Daniel to jak bliźniaki.
Snoopy ja to mam nadzieje nie zobaczyć na wadze 9 z przodu. na razie jestem na zero jeśli chodzi o wagę. i liczę że skończę z maks 87 kg.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :) moge sie dolaczyc?
nie jestem jeszcze w ciazy, ale male podejrzenia mam, buszowalam w necie za informacjami i tak trafilam na to forum ;) mam 22 lata-rocznikowo 23 i... jak narazie wydaje mi sie, ze idealnie wstrzelilismy sie z moim TZtem w moja owulke. Objawow jeszcze nie szukam bo za wczesnie na to, ale bylabym wdzieczna gdybyscie mi napisaly jakie u was (oprocz nie pojawienia sie morza czerwonego) objawy byly pierwsze.

Do góry