reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar ale sie masz z dietą...
snoopy Ciebie tez witam :-) pokazywalas brzus? :-) jak sie czujesz, co u was? sorry nie nadrabialam bo za duzo :no: a z trójka dzieci to niemozliwe :dry:
kasiek i co z tym duchem babci sie wyjasnilo ?

Ja na dwór nie wychodze, chyba ze jedynie po to by przejsc do garazu i napalic w piecu ;/ okna mam juz pomyte, firanki poprane,w szafkach ulozone , w sumie co tydzien robie sprzatanie wiec tak wiele tego nie ma :) a swieta i tak albo w domu albo u tesciow wiec do nas nikt nie przyjerzdza wec sprzatam dla siebie :tak:

reklama
Dorota, chrzciny na 34 osoby.
powodzenia przy diecie, oby pomogło.

Liza, ale od razu humor jest lepszy jak jest posprzątane:-)

MARIOLCIA ja już 3 miesiące nie jadłam nabiału, ale ciężko-schudłam-tu akurat dobrze, ale kiepsko się czułam, chodziłam nie wyspana, choć to może nie powód. No ale jednak nabiał do diety potrzebny. Zobaczę jak to będzie, jak na razie chcę go karmić.

Kasiek, ja juz 90210 ogladalam;-)zaszlalas z oknami;-)ja mam tylko 2:-pza to u moich rodzcow maja podobna ilosc co u Ciebie:tak:
Mariolcia, my mamy krzeselka i sie sprawdza, mam tez gdzie posadzic malego gdy robie cos w kuchni bo w lezaku wstaje a w lozeczku krzyczy gdy sam zostanie mamy podobne do tego baby ono krzesełko do karmienia (2229032608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tyle ze kupilismy za 100 zl bo kolezanka mi odsprzedala, wygladalo jako nowe

SNOOPY Twoja Ala jeszcze w wózku jeździ??? Moja od kiedy zaczeła chodzić tak dla niej wózek jest beee.
Wyciągnełam spacerówkę bo Ala osłabiona a nosić mi jej nie wolno, jeszcze 2 latek nie miała jak zrezygnowałyśmy bo wolała chodzić wszędzie sama:-) Ma wirusa ale jeść dziś zaczeła po "dworkowaniu" więc opłacało się;-)

Liza wczoraj wstawiałam tu na forum, ale jak chcesz mogę wstawić znowu w galerii:-)

Przyszła ta kanapka którą małej kupiłam... Matko taki bardziew że szok!!!!!!!!!!!!!! male to jak nie wiem co jak fotelik wyglada:-D zaluje ale co zrobić, ważne że małej się podoba... no i łóżko w dalszym ciągu muszę jej kupić... albo zabiorę z salonu też 2 kanapę bo mama powiedziała że możemy :-p

Liza wczoraj wstawiałam tu na forum, ale jak chcesz mogę wstawić znowu w galerii:-)

Przyszła ta kanapka którą małej kupiłam... Matko taki bardziew że szok!!!!!!!!!!!!!! male to jak nie wiem co jak fotelik wyglada:-D zaluje ale co zrobić, ważne że małej się podoba... no i łóżko w dalszym ciągu muszę jej kupić... albo zabiorę z salonu też 2 kanapę bo mama powiedziała że możemy :-p
wstawiaj :)
Ja pisałam wczesniej ale nie doczytałas pewnie ;P
Mam taka samą kanapke dla Mikolaja i teraz uwazam ze to super sprawa :-) także przemyśl jeszcze, choc nie powiem na poczatku tez myslalam ze to sie nie nadaje do niczego a jednak ;-) Miki tez uwielbia na niej spac wstawialm nawet jego zdjecie jak spi :)

Kurde Ala ma teraz łoże 2na2 i na takiej kanapusi spać nie chce ale bajki ogladać czy do stolika zarąbisty mebelek:-D nawet jak coś Oliwka po niej będzie miała, plus jest taki że cały futerał zdejmowany i można wrzucić do pralki:-D
Zdjęcie0390.jpg

snoopy12 Wow! Super. Rzeczywiście dobrze, że zdejmowany futerał. Muszę pomyśleć, może kiedyś kupię swoim szkrabkom.

reklama
lotara jak Twoje szkraby dorosną do kanapki to już na pewno wymyślą coś fajniejszego:-p na razie pomyśl o solidnym łóżeczku i wózku dla bliźniaków:-)

Do góry