reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześc kobity...

A my dalej bieganina ;-) Drzewa wczoraj chłopaki wycinali przy budowie bo pozwolenie do 31.03 mamy a pogoda ma się psuc od jutra, a ja z mamą do lekarza pojechałam i mame na zakupy zawiozłam, dzisiaj u notariusza sprawy przypieczętowaliśmy i jedna sprawa zakończona, teraz za następne trzeba się brac...

UMI mój też mi ostatnio zrobił fikołka... tzn prawie bo leżałam obok i mu nogi złapałam bo by rypnął... Ogólnie nie pozwalam mu na to i on o tym wie, czasem próbuje ale jak zobaczy moje spojrzenie to mu się odechciewa...

ALEKSANDRA moje zdjęcia masz na FB wysłałam Ci dzisiaj zaproszenie

SNOOPY no takie uroki ciąży, ale skoro to opuchlizna to Ci to zejdzie raz dwa... Trzymam kciuki za kredyt!!!

Młody dzisiaj padł mi szybko... Zawsze po przedszkolu szybko pada a dzisiaj jeszcze jak go odebrałam to zrobiłam mu spacer dwu godzinny plus do tego kopanie piłki... Potem troche się pohuśtał, pograł na TV zjadł, kąpiel, uparł się że bajke chce, ale po 2min zasnął...
M śpi od 16 bo wczoraj prawie nie spał więc dzisiaj troche odsypia... Ale słysze coś się kręci, się obudził chyba...

reklama
aleksandra śliczne zdjęcia:tak:
kasiek do nas tylko niemcy dzwonią, ja mam to szczescie że niemieckiego ni w ząb wiec szybko oddaje słuchawkę:-D. Za to maile od ukraińców:-p, z tego przynajmniej coś kapuje.
snoopy ochrzczony w trakcie, tzn wychodziliście na małe co nieco juz w urzedzie:-p?
Mariolciaa wiosna idzie to co sie chłopakowi dziwisz:-p
kasiaF mój własnie dziś sie pokapowal ze umie, raz mu sie udało na łózku przypadkiem a raz na podłodze próbował:no:, mówie mu że nie wolno, ale on tylko czeka ażpatrzeć nie bede:wściekła/y:. O której ci Kacper idzie spać? Bo mój młody po wieczorynce i do 20 max przewaznie spi, no chyba ze sobie usnie w dzień to wtedy później.

dzieki wielkie moge pokazac zdj . bo publiczne do wgladu sa na stronie pani ftograf :>
jeszcze ciążowe mam gdzieś
kasiuf87 tak widzialam twoje zdj :) cudaśne

spanie bierze ide więc dobranoc

Kasiek, bo mi równy miesiąc przed ślubem zmarła babcia... Jakoś nie wiem no nie miałam ochoty wtedy na wesela... ;)

Ostatnia edycja:
UMI mi młody spac chodzi między 19 a 20... Kilka razy się zdarzyło że zasnął już ok 17, kilka razy o 18... Zależy jak go przegonią w przedszkolu i czy jestem w domu czy M go kładzie... Bo M to potrafi go o 17 właśnie położyc... No ale w niedziele polożył go w dzień spac (do 16spał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i zasnął po 23... Ale go wyzywałam... A w poniedziałek rano zaspaliśmy... Na 9 w przedszkolu powinien byc (bo wycieczke do MC donaldsa mieli, i poszukiwanie wiosny) a wstalismy o 8.55... Dobrze że moi rodzice byli to auto pożyczyłam i szybko go zawiozłam.... I

WAMPI biegania mamy ogólnie z przepisaniem tej ziemi, potem z pozwoleniem na wycinke, ogólnie na 9arach było 60 drzew do wycięcia... Więc troche im to zajęło ale już jest wszystko wycharatane... teraz jeszcze w kawłki pociąc i korzenie wykopac

UMI oj przyjęcia ochrzciliśmy:-p weselicho pewnie też, ale powiem Ci że dalibyśmy radę bo rodzina M się 15min się spóźniła:-D tylko że z brzuchem ciężko o akrobację w WCecie:-D
kaśka my też latanina z tym że trochę Ci łatwiej bo brzuchala nie masz:-p fajnie że wy już prawie wszystko ogarneliście, jak teraz działka wyglada??
co do pogrzebów M dziadka chowaliśmy tydz przed naszym ślubem....

Hellow
biggrin.gif
Jutro Martynka na bilans dwulatki pomyka. Wiem, wiem, późno
laugh.gif
, ale jak nie ospa, tak przeziębienie, albo miała też jelitówkę, więc się przeciągnęło solidnie, ale jutro już jedzie z moją mamą, na 9.15. Aż jestem ciekawa czego się dowiem
biggrin.gif
Szkoda, że ja nie mogę z nią jechać, no ale praca:sorry:

Kasiek szkoda, że się C. nie udało, ale następnym razem może się uda:tak::tak:
Snoopy dobrze wyglądałaś, co Ty chcesz od siebie:-) Fajny brzuszek:tak: I fajnie, że druga córa, akurat tak jak chciałaś:tak:
Gosdia Zosia jest słodziutka, ma ładne oczka:tak:
KasiaF to się trochę narobicie przy tym wszystkim:-p
Aleksandra fajne foty ze ślubu, ale Ty masz cudne włoski:tak:
Mariolcia ale z Ciebie dobra siostra:-):tak:

No z tej strony co podałaś wyszło 16 listopad. 16 , 17 jedno i to samo :))
macie racje, najlepiej aby zdrowe dzidzie były

Ah właśnie... WITAM NOWE MAMUSIE :-)

SNOOPY ja wiem że brzuchola ciążowego brak (ale oponka jest i waga ciężka mimo to ;-)) ale pomiędzy dniami pracującymi jest ciężko... A M sam nie chce jeździc nic załatwiac, bo to ja jestem tą stroną w małżeństwie co czyta przepisy i wie o co kogo pytac... Co do działki powiem ci że zrobiło się na niej tak słonecznie, taka przestrzeń że masakra... A co do spraw urzędowych to my jesteśmy troszke bardziej w lesie niż wy ;-).

WAMPI ja wiem że to czasu zajmie... tym bardziej że to akacja a wkoło działki nadal akacje rosną i się rozsiewają, więc tak naprawde to mimo że wytępimy te korzenie które są i potraktujemy je randapem to i tak LATA zajmie póki ziemia oczyści się z samosiejek...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja również witam :)zrobione przemeblowanie u synka w pokoju .
Dzisiaj sie lepiej już czuję :> i muszę coś na obiadek wymyślić dobrego .
A pogoda dość taka póki co ale jak słyszałam o tych zimnych dniach nadchodzących to sie plakać chce :(

Do góry