reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar biedna Ty:-p, tez kiedys tak miałam:-D, założylam nowe konto i po sprawie:-p
kasiek ruski jest potrzebny:-p ja sie o tym w pracy przekonałam:-D:-p. Szkoda tylko że oprócz rozumienia przeczytanego tekstu nie potrafie nic innego:confused2:
wampi glonojady?:-D:-p toż to czyste szyby bedziesz miała, bez glonów:-p:-D:-D

Mlody sie rzewala w łózeczku, dziś zrobił cztery razy koziołka, raz przypadkowo a reszta to przez to, że mu sie spodobało. Strach normalnie na to patrzeć:no:. Ochrzaniłam, raz, drugi ale gdzie tam...

reklama
Ach maly śpiocha nareszcie mogę odetchnąć,dobrze że mąż został i malym sie zajął rano . Ale i tak mnie zdenerwował, podszedl do mnie dotknął brzuszek i mówi "sprawdzam czy się już rusza" a ja oczy jak 5zł :D
Lorata będziesz u lekarza to ci powie i najwazniejsze aby się dzieciatko zdrowe urodziło .

Wampi Ty chyba kiedyś pisałaś że mała jakiś nerw Ci uciskała i że w pachwinie Cię bolało... Ja tak teraz mam i nawet usiąść nie mogę... Boli tak że szok, jak by mi się mięsień zaciskał i nie chciał rozkurczyć....

Dziewczyny nie podopisuje wam bo jestem dosłownie "wymamlana". od jakiegoś czasu mam za zadanie przypilnować brata w odrabianiu lekcji domowych i w nauce. Jest w I gimnazjum, i na II semestr ma już 7 zagrożeń... ja nie wiem co z tym chłopakiem się porobiło, ale powiem wam że on się pierwszy raz zakochał :-)
to przez to ?? :) :)
no, i dzisiaj odrabialiśmy chemię, geografię, polski, angielski, matmę... z matmy aż 6 dużych zadań tekstowych i dwa typu że Ola jest 2 razy starsza od Maćka, za ileś tam lat itd.... przed chwilą skończyliśmy, do tego Oliwierek na rękach non stop... PADAM :-D:-D:-D

Mariolcia na każdego miłość inaczej wpływa, może Twojemu bratu odejmuje chęci do nauki ;)
Kasiek, pierwszy termin mieliśmy na 9 lipca 2011... Teraz mamy 14 lipca, trzeba sie wziąc za siebie bo ja wciąż posiadam moją oponkę poporodową :p

Zosia już śpi ;) Usnęła i po 5 minutach obudziła się i krzyczy "Mama" ja wchodzę a ona siedzi i sie smieje w głos ;P. No ale w końcu mam spokoj... Teraz trochę posiedzę nad projektem na uczelnie.

Snoopy i Alą też tak spuchłaś?? Bo Ty taki chudzielec na zdjęciach:)

Ewi no wiem:p Ale jak tak liczone miałam i jakoś mi łatwiej:p

Umi
oj wiem nawet tu w domu ja zadzwonią ze spedycji rosyjskiej tak trajkoczą te Tatiany że szok:p

Aleksandra
może mężowi coś po głowie chodzi:p Chętnie obejrzymy:)

Mariolcia to Ci się fucha trafiła:p

Gosdia
a czemu wtedy nie wyszło?? Dobrze ściśniesz się z tyłu i nie będzie widać:p

Ide młodzież kłaść:p

Się zastanawiam jakie my będziemy mieli zdjęcia ślubne:-D Znając nas to nas fotograf gdzieś mógł by dopaść w ciemnym koncie jak się gzimy:-D bo ja na mojego mam ochotę zawsze i wszędzie :-D póki co każdy ślub włącznie z naszym cywilnym "ochrzczony" w trakcie:-D

aleksandra śliczne zdjęcia:-)
kasiek ja z Alą 25kg przybrałam a do końca nie donosiłam bo pewnie do 30 bym dobiła:-D boje się tej 8 z przodu na wadze że hej:-p ale z Alą 9 była:-D

reklama
Do góry