reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehehe dzięki laski;*
Lorata ja wymiotowałam bodajże do 14tc później raz czy 2 mi się tylko zdarzyło:-p

wampi ja też coś do spania małej kupiłam:-D
KANAPA SOFA DLA DZIECI Z PIANKI MATERAC+PUFA (2221694155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten w kotki cały Ala chciała, mam nadzieję że już jutro będzie u nas bo jak przywiozą w czwartek to nie będzie miał kto wywalić tej kanapy ktorą mała ma teraz w pokoju:-p a jutro tata będzie to ze zrytym braciszkiem powinni dać radę:-D
gosdia Zosia rośnie jak na drożdzach:-D

reklama
Lorata ja wcale nie wymiotowałam tylko miała odruch wymiotny przy paleniu fajek. A i słabo mi się robiło np. pod prysznicem. A na kiedy masz termin?

Wampi
pewnie Cypek zachwycony??

Dzieki dzewczyny
Lorata ja nie miałam zadnych dolegliwości ciążowych ... ale jeśli chodzi o wymioty kazda ma inaczej jedna do 3mies. a inna może mieć całą ciąże .
wampi zaje**ście wygląda to łózeczko a sofy są urocze niektóre
gosdia ale mała rosnie :) pannica
Mój pije mleko i mam nadzieje , że łaskawie spać pójdzie bo ja już nie wyrabiam , jeszce się źle czuje .

hej.
Witam nowe mamusie. Fajnie nas się tu nazbierało dużo.:tak:.
Neesa Gratulacje masz super podejście.
neesa lorata w ogóle dziewczyny to skąd jesteście? może któraś blisko mnie?
Lorata Zgadzam się z dziewczynami. dziecko to nie koniec świata, kiedyś była tu młodziutka dziewczyna która urodziła w tak samo młodym wieku i sobie poradziła i chyba nadal sobie jakoś radzi. współczuję wymiotów. mnie na szczęście ominęło to.
Snoopy Fajny brzusio. trzymam kciuki za kredyt. powiem ci szczuplutka jesteś ale widać ze na twarzy popuchłaś trochę co nie? zdrówka dla ALi oby szybko przeszło.
Gosdia Słodka ta twoja ZOsia.
aleksandra DObrze ze już lepiej.

Na jakiejś stronie mi podano, że termin na 27 listopada. Ale moja ginekolog powiedziała, że 17 listopada. Komputer przesadził o 10 dni...? :angry:

a kiedy była ostatnia miesiączka?
policz od niej 9 miesięcy i dodaj jeszcze tydzień. tak u mnie liczą termin.

Ostatnia edycja:
Lorata ja mam w listopadzie imieniny :) Może źle na kompie wpisałaś spróbuj na tym ja wpisałam swoją i wyszło mi tak lekarka mówiła:) - Kalkulator ciąży i porodu

Ewi u mnie to liczyła jakoś pierwszy dzień ostatniej @ - 3 miesiące + 7 dni niczym równanie matematyczne:p

Wampi Mi sie ta soffka wydaje mniejsza od tego łóżeczka ktore kupiłaś:-p
EWI Na twarzy i w ogole spuchłam na ślubie miałam już 12kg na plus teraz mam 14.... Ja na te grube łydy ze zdjęcia patrzenia nie mam, resztę sukienka przykryła:-D

reklama
moja to chyba liczyła jak u Ewi . ale do końca nie pamietam , wiem że małemu nie spieszno było :D

Mlody sie rzewala w łózeczku, dziś zrobił cztery razy koziołka, raz przypadkowo a reszta to przez to, że mu sie spodobało. Strach normalnie na to patrzeć
no.gif
. Ochrzaniłam, raz, drugi ale gdzie tam...
oj to jest niebezpieczne .

snooppy wyglądasz cudnie i kwitnaco i tak ma być :>

Ostatnia edycja:
Do góry