reklama
dorotar110
Fanka BB :)
ALEKSANDRA ja też z K już dziś po zakupach, włoski sobie ufarbowałam i zaraz z Bąblami na dworek bo piękna pogoda. A później robimy grilla, trzeba sezon rozpocząć.
aleksandra87
W takim razie czekam na jakies zdjęcie z fryzurką , my juz po pierwszym spacerku mały sie kimnie troche zje obiadek i heja na kolejny .ALEKSANDRA ja też z K już dziś po zakupach, włoski sobie ufarbowałam i zaraz z Bąblami na dworek bo piękna pogoda. A później robimy grilla, trzeba sezon rozpocząć.
rownież posprzatane tylko wieczorem zastawe wyjme istoły poukladam:>
mirabelka90
maMuSia NikOlki=)
aleksandra u Ciebiemały jutro skączy roczek a moja mała poł roczku
dorotar ja tez ostatnio zmieniłam kolor włosów ale juz prawie tydz temu hmm grill tez bym chciała
słoneczko do nas zawitało i pustki na forum...
dorotar ja tez ostatnio zmieniłam kolor włosów ale juz prawie tydz temu hmm grill tez bym chciała
słoneczko do nas zawitało i pustki na forum...
aleksandra87
mirabelka superr rosnie pannica
dziewczyny jestem padnięta a jeszcze musze porozkladać serwetki poprasować ciuszki wykapać sie masakra jutro mamy msze o 12 więc chyba jeszcze poszykuje talerze itp. oby mały sie nie przyssał do nich . Małego usypiam bo tak nic sie nie zrobi .
dziewczyny jestem padnięta a jeszcze musze porozkladać serwetki poprasować ciuszki wykapać sie masakra jutro mamy msze o 12 więc chyba jeszcze poszykuje talerze itp. oby mały sie nie przyssał do nich . Małego usypiam bo tak nic sie nie zrobi .
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej
My dziś prawie cały dzień na ogrodzie, a wieczorkiem był grill
Wreszcie otwarliśmy sezon grillowy
Mniam! Mała 11h na nogach dziś była bo nie miała drzemki za dnia, więc jak wieczorem położyła główkę na podusi tak migusiem odleciała
Wampi super ten rowerek:-)
Aleksandra o, roczek, udanej imprezki:-)
Dorotar na jaki kolor ufarbowałaś?
Wampi super ten rowerek:-)
Aleksandra o, roczek, udanej imprezki:-)
Dorotar na jaki kolor ufarbowałaś?
pinky sky
Witam my cały czas na dworku więc nie ma jak pisać zresztą jak wszystkie Wróciliśmy z kościoła teraz obiad i jedziemy do wujostwa C oni chodują kaczki i mają takie malutkie żółciutkie i zadzwonili żeby Dominikę przywieźć
Aleksandra wszystkiego najlepszego dla Twojego przystojniaka 100 latek!!!
Aleksandra wszystkiego najlepszego dla Twojego przystojniaka 100 latek!!!
dorotar110
ALEKSADNRA wszystkiego najlepszego dla Twojego syneczka.
Oto fotki, VEGAS no taki kolorek jak widać, wyszedł prawie czarny ale mieszałam ciemny brąz z czekoladowym brązem.
VEGAS my też wczoraj pierwszy raz w tym roku grillowaliśmy, milutko było, zaprosiliśmy też chrzestnego Kacperka z żoną i synkiem bo mieszkają w tym samym domku co my tylko w drugiej swojej części.
A dziś już w kościele byłam z mamą i siostrą, dzieci z mężem zostały. Pogoda kiepska wieje i zimno ale coś słonko wychodzi, może się wypogodzi i da radę po obiadku wyjść z dziećmi. A mój K ma zamiar pierwszy raz w tym roku na rybki jechać.
Oto fotki, VEGAS no taki kolorek jak widać, wyszedł prawie czarny ale mieszałam ciemny brąz z czekoladowym brązem.
VEGAS my też wczoraj pierwszy raz w tym roku grillowaliśmy, milutko było, zaprosiliśmy też chrzestnego Kacperka z żoną i synkiem bo mieszkają w tym samym domku co my tylko w drugiej swojej części.
A dziś już w kościele byłam z mamą i siostrą, dzieci z mężem zostały. Pogoda kiepska wieje i zimno ale coś słonko wychodzi, może się wypogodzi i da radę po obiadku wyjść z dziećmi. A mój K ma zamiar pierwszy raz w tym roku na rybki jechać.
aleksandra87
reklama
Dpobry wieczór
Ale tutaj cichutko
Dorotar, bardzo ładne włoski,
Aleksadra, 100 lat dla Twojego synka i milion buziaków !!!!!
A ja niedzieli nie posiadam bo byłam w pracy No nic musze uciekać ... obowiązki wzywają (pełen kosz prania do prasowania).
Ale tutaj cichutko
Dorotar, bardzo ładne włoski,
Aleksadra, 100 lat dla Twojego synka i milion buziaków !!!!!
A ja niedzieli nie posiadam bo byłam w pracy No nic musze uciekać ... obowiązki wzywają (pełen kosz prania do prasowania).