reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem nową osobą na forum. chciałem się zapytać czy jako młode mamy młodzi rodzice bylibyście zainteresowani szkoleniem z "obsługi malucha" prawidłowe noszenie przewijanie podnoszenie rozwój itp. ?? :)

reklama
ALEKSANDRA ja też z K już dziś po zakupach, włoski sobie ufarbowałam i zaraz z Bąblami na dworek bo piękna pogoda. A później robimy grilla, trzeba sezon rozpocząć.

ALEKSANDRA ja też z K już dziś po zakupach, włoski sobie ufarbowałam i zaraz z Bąblami na dworek bo piękna pogoda. A później robimy grilla, trzeba sezon rozpocząć.
W takim razie czekam na jakies zdjęcie z fryzurką :) , my juz po pierwszym spacerku mały sie kimnie troche zje obiadek i heja na kolejny .
rownież posprzatane tylko wieczorem zastawe wyjme istoły poukladam:>

aleksandra u Ciebiemały jutro skączy roczek a moja mała poł roczku:)
dorotar ja tez ostatnio zmieniłam kolor włosów ale juz prawie tydz temu hmm grill tez bym chciała:)

słoneczko do nas zawitało i pustki na forum...

mirabelka superr :) rosnie pannica
dziewczyny jestem padnięta a jeszcze musze porozkladać serwetki poprasować ciuszki wykapać sie masakra jutro mamy msze o 12 więc chyba jeszcze poszykuje talerze itp. oby mały sie nie przyssał do nich :-D. Małego usypiam bo tak nic sie nie zrobi .

Hej
biggrin.gif
My dziś prawie cały dzień na ogrodzie, a wieczorkiem był grill
biggrin.gif
Wreszcie otwarliśmy sezon grillowy
biggrin.gif
Mniam! Mała 11h na nogach dziś była bo nie miała drzemki za dnia, więc jak wieczorem położyła główkę na podusi tak migusiem odleciała
biggrin.gif

Wampi super ten rowerek:-):tak:
Aleksandra o, roczek, udanej imprezki:-)
Dorotar na jaki kolor ufarbowałaś?:happy:

Witam my cały czas na dworku więc nie ma jak pisać zresztą jak wszystkie:) Wróciliśmy z kościoła teraz obiad i jedziemy do wujostwa C oni chodują kaczki i mają takie malutkie żółciutkie i zadzwonili żeby Dominikę przywieźć:)

Aleksandra wszystkiego najlepszego dla Twojego przystojniaka 100 latek!!!

ALEKSADNRA wszystkiego najlepszego dla Twojego syneczka.
page.jpgOto fotki, VEGAS no taki kolorek jak widać, wyszedł prawie czarny ale mieszałam ciemny brąz z czekoladowym brązem.

VEGAS my też wczoraj pierwszy raz w tym roku grillowaliśmy, milutko było, zaprosiliśmy też chrzestnego Kacperka z żoną i synkiem bo mieszkają w tym samym domku co my tylko w drugiej swojej części.

A dziś już w kościele byłam z mamą i siostrą, dzieci z mężem zostały. Pogoda kiepska wieje i zimno ale coś słonko wychodzi, może się wypogodzi i da radę po obiadku wyjść z dziećmi. A mój K ma zamiar pierwszy raz w tym roku na rybki jechać.

Witam .
Jestem kurcza tak padnieta że szok. Kacperek juz padł bo nie wiedział co ze sobą zrobić ! A przede wszystkim dziekuje za życzenia :*
Teraz trzeba mieszkanie ogarnąć masakra nie ma sił . nadrobię jak troche sił uzbieram.
a oto moj kolorek troche widac i jubilat :)DSCN0955.jpgP3242267.jpg

reklama
Dpobry wieczór ;)

Ale tutaj cichutko ;)
Dorotar, bardzo ładne włoski,
Aleksadra, 100 lat dla Twojego synka i milion buziaków !!!!!

A ja niedzieli nie posiadam bo byłam w pracy :) No nic musze uciekać ... obowiązki wzywają (pełen kosz prania do prasowania).

Do góry