reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Moja Kaja własnie spadła z krzesła w kuchni(mam niestabilne;/)i uderzyła w stól ma limo prawie jak Adamek po walce;/;/Płacz krzyk 5 min i juz ok,gra w gry na laptopie jestem w szoku...D znalazł jej takie od 3 lat i znajduje np na obrazku kaczki pajaki swinki...a myszka od laptopa lepiej ode mnie sie posługuje...dzieci 21 wieku hehe

SALI Dobrze że sobie nie rozcięła nic, i że już się uspokoiła...poczekaj miesiąc... Mój do kompa zaczął siadac przed świętami (ok20.12) w tej chwili potrafi kompa włączyc, wyłączyc (laptopa i stacjonarnego) znajduje na obu folder z grami albo bajkami, potrafi wejśc w opere i wybrac sobie gierki, obsługuje skypa... Też jestem w szoku... W sumie to na kompie siedzi tylko jak jestem u rodziców, albo M mu daje jak w pracy jestem i tak wsio załapał szybko... To samo na komórce- znajdzie gierki, muzyke... Masakra jakaś... No ale cóż on będą mieli i tak większą technike do opanowania niż my ;-) Ostatnio podłączyliśmy mu takie gry telewizyjne w domu (20lat mają ale śmigają) i gra w Mario... Zapamiętał sobie "wygląd napisów" 3ulubionych gierek i sam je wynajduje na liście :-p 

SALI Dobrze że sobie nie rozcięła nic, i że już się uspokoiła...poczekaj miesiąc... Mój do kompa zaczął siadac przed świętami (ok20.12) w tej chwili potrafi kompa włączyc, wyłączyc (laptopa i stacjonarnego) znajduje na obu folder z grami albo bajkami, potrafi wejśc w opere i wybrac sobie gierki, obsługuje skypa... Też jestem w szoku... W sumie to na kompie siedzi tylko jak jestem u rodziców, albo M mu daje jak w pracy jestem i tak wsio załapał szybko... To samo na komórce- znajdzie gierki, muzyke... Masakra jakaś... No ale cóż on będą mieli i tak większą technike do opanowania niż my ;-) Ostatnio podłączyliśmy mu takie gry telewizyjne w domu (20lat mają ale śmigają) i gra w Mario... Zapamiętał sobie "wygląd napisów" 3ulubionych gierek i sam je wynajduje na liście :-p

No Kaja tez potrafi właczyc stacjonarnego laptopa,wejsc w YT w gre która Tymek ma na laptopie a ma 2 latka i 8 miesiecy...przeraz mnie to a tez siedzi na kompie tylko jak jest D i to rzadko .Ehh no cóż technika idzie do przodu i trzeba dzieci przyzwyczajac hehe.

Hej Dziewczyny. Wreszcie weekend
biggrin.gif
Mała dopiero po 22 usnęła bo ostatnio muzykalna z niej dziewczyna i śpiewa ''mydło lubi zabawę'' /zna tylko słowa ''mydło... nawet uszy i szyję''
p.gif
Ogólnie ma kupioną szuflę dziecięcą do odśnieżania i to jest teraz nr 1 u niej, pomaga odśnieżać
laugh.gif

Ewi moje gratulacje:-) Ja czuję, że to będzie laseczka:-)
Sali ładnie synuś zasuwał na desce:-) Dobrze, że Kai nic nie jest..
Dorotar słodkie masz Szkraby a Amelka jaka dama w tej sukience:-) I gratulacje dla Niej za zajęcie 1 miejsca:-)
Kaamaa i jak po spotkanku?:-) Też ciekawa jestem co u nich słychać?

Heheh zdolne dzieciaki:) Moja ostatnio w jakąś grę grała na C telefonie myślałm że nie będzie wiedziała a ona chodziła tą kulką hahaha i jeszcze siedziała jak C

Vegas heheh zdolna Marynia:p

Połozyłam młodą bez pampka wycikała się przed samym snem więc zobaczymy:)

Kasiek u nas już 6ta noc bez pampka, też Mała sika przed samym snem i tak do 7 z groszami wytrzymuje, bo o tej porze zazwyczaj się budzi tradycyjnie. A zasypia na ogół po 21. Powodzenia:)

Vegas to tak jak już dzisiaj dziewczyną pisałam wcześniej zasypiała to sikała koło 21.30-22 pampek suchy najwyżej potem będę skracała czas pory spania jak wyćwiczy już pęcherz

Domi ciągnie obiad do domu :p I Na prawdę ciągnęła bo mi nie pozwoliła (ja szłam za sankami i je popychałam cichaczem:p)

Zobacz załącznik 438591Zobacz załącznik 438592

reklama
Do góry