reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia życzę szybkiego końca:)

Kamma dziś ją kładę bez:) Miłego wieczorku:)

Ewi jeszcze raz GRATULACJE!!!

Dorotar Gratulacje dla Melci:)

Byłam na mieście o lumpka zahaczyłam:) Sukieneczka spódniczka i najważniejsze bluzka z Hello Kitty :) I w Rossmannie byłam i o dziwo znośnie wydałam:)

reklama
KUR... aż się poryczałam nie mogę jej ogarnąć sama w ciągu 10 minut zdążyła połamać mi nową pomadkę i wepchnąć w opakowanie dobra moja wina bo zostawiłam zakupy na wierzchu ale je schowałam i poszłam obiad dla niej szykować wracam a ona cały tonik wlała mi w moje łóżko!!! Kużwa a on sobie nie wiadomo po co i gdzie!!!! Do tego zadzwonił że nie wróci dzisiaj czy nawet jutro rano ale w niedziele i nie wiadomo kiedy!!

Sali super!!!

KASIEK współczuję, dzieci czasami robią takie psikusy. Moja wczoraj nie zauważalnie wzieła moją torbą, schowała się w ciemnym korytarzu i pół dezodorantu wypsikała. Moja też ma hopla na punkcie Hello Kitty

DSC00043.jpgMój mały grubasek
DSC00046.jpgMoja imprezowiczka przedszkolna
DSC00285.JPG

Clipboard.jpgNagroda Amelki za pierwsze miejsce, całość musiałam połączyć zdjęcia bo się w obiektywie nie mieściło. (Naciśnijcie na foto to się otworzy większe)

Ostatnia edycja:
KASIEK Nic tak nie wkurza jak dziecko zniszczy coś co dopiero side kupiło i jeszcze nawet nie użylo :-)
SALI A jak wczesniej pisałam, chyba dwa tygodnie temu, że pewnie dołącze do grona ciężarówek bo przydażyła się nam przygoda tak od tej pory byłam przygotowana. Nie planowaliśmy tego no ale cóż. Zaskoczenia też nie było :-)
ja filmiłu nie widzę.
DOROTAR Ślicznie Amelka wyglądają w sukience. A mały to rzeczywiście pulpecik.

Kasiek doskonale Cie rozumiem;/ Moja mała ostatnio wylała mi utleniacz od farby do wc;/ i pomadką ochronna (na szczescie)ściane u siebie w pokoju pomalowała(nie dawno remont)hehehe...Takze Kochana nie załamuj sie wszystko przed Toba:-p

Ewi to gratuluje i podziwiam trzecie dziecko to juz nie zla gromadka,ja sobie nie wyobrazam miec trójki hehe.Co bys teraz chciala?(ze zdrowe wiadomo);)

Kasiek a jeśli chodzi spać o 22 to o której robi ostatnie siku na nocnik? może to tu tkwi rozwiązanie, wtedy ma mniej godzin do przespania ;-)

Wlaśnie oglądałam pogodę i dzisiaj nad ranem w Słubicach (gdziekolwiek to jest ;-) ) były 4st a w Szczecinie dzisiaj ma być +5, tylko na moim cholernym Podlasiu mróz trzyma :dry: ale jutro ma byc niby 0 mam nadzieję że będzie odwilż bo muszę psa wyeksmitować już na podwórko.

Ślubice są na granicy polsko-niemieckiej ;-) niedalek mnie... I u mnie też taka temperatura... Wczoraj słońce tak dawalo że termometr na słońcu pokazał mi 17stopni :-) No ale w najcieplejszym momencie dnia było 6st... Błota wszędzie pełno ale jak dziś do sklepu wyszliśmy to normalnie wiosne czuc było mimo że zachmurzone całe niebo ;-)

EWI GRATULACJE

U nas oki, w niedziele do domu wracamy, nudzi mi się tu jak cholera, a pisac mi się nie chce ;-)

Witam;)
Nie bylo mnie ponad tydz bo nawalil nam modem, oddalam do naprawy(zapewniali ze naprawia)a przy odbiorze kazali kupic nowy za 140zl, na szczescie kolega Ł mial niepotrzebny i nam oddal. A u nas coroby na tapecie, Ł cjory 2 tyg, maly zarazil sie od niego ma czerwone gardlo. Bylismy dzis u lekarza, maly wazy 9330;-)i nosi ubranka na 80cm;-)nie dam rady nadrobic bo przez te prawie 2 tyg tyle naprodukowalyscie ze szok ale juz bede na biezaco;-)
Ewi, gratuluje;-)

reklama
Dziewczyny wiem wiem nakrzyczałam na nią ona się pobeczała potem przyszła a ja zła jak nie wiem ale zaczęła stroić miny i się uśmiechać i mi przeszło:)

Dorotar i co Melcia z nagrody zadowolona?? Śliczne!!!

KasiaF to zanim to do mnie na wschód dojdzie;(

Anula zdrówka:)

Ewi
a mi coś tam z tyłu głowy mówi że chłopak:p Kiedy Ty miałaś ostatni @ załapujesz się na listopad czy to już grudzień:p

Do góry