reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek no to co Ty się dziwisz :-p jeśli idzie spać to robi siku o 19:30 tak? to załóżmy że śpi do 7:30 to masz 12 godzin musi wytrzymać, a idąc spać o 22 robi siku o 21:30 to już z 12 robi Nam się 10 ;-)

Idę dalej sprzątać bo znowu się zasiedzę ;-)

reklama
MALWINA sukienka fajna ale bez paska albo czarny byłby lepszy.

VEGAS za rok to ja planuję by mega laska na diecie:-) ale jednego pączuszka może skosztuję.

VIKAMCIA moja Mela kiedyś do babci tak powiedziała. Jak w ciąży z Kacperkiem byłam i raz pytam swojej mamy czy ją umyje wieczorek bo kiepsko się czułam, a babcia zaczeła żartować, że po co przecież mała niedobra i pyskuje a Amelka na to: BABKA RUSZ DUPĘ.
Tego już nie powtórzyła ale często wypala z różnymi śmiesznymi tekstami.

KAMAAA ja tam spędzę ostatki na ślubie koleżanki a wieczorem z synkiem przy piersi

KASIEK u nas też podobno po weekendzie ma byc wiosna, nawet do 7 stopni na plusie. Więc i śnieg zniknie.

KAMAAA ale jaka rozbierzność w Szczecinie +4 a w Białymstoku -21. Dziś na Polsacie oglądałam rano

Ja już dziś na zakupkach byłam, musiałam jechać bo mi się żelazko popsuło, a kupa prasowania. Melkę do przedszkola puściłam bo mają bal karnawałowy, odwaliłam ją w suknię księżniczki. I mają nagrody za konkurs plastyczny dostawać, ciekawe co moja gwiazda dostanie.

Wiecie co u MAŁEJ CZARNEJ???

Kamma no nie o 19.30 tylko po 20 a często jest to 20.30 a nawet 21 wczoraj o 22 się wysikała i poszła spać na razie tak spróbuję zrobić a potem spróbujemy wydłużać czas a Twoja o której chodzi bo dziś nie sikała tak??

Dorota ja na wschodzie mieszkam więc pewnie muszę poczekać sobie:p Trzymam kciuki z Mela na tym konkursie:)&&&&

My po dworku barszczyk się gotuje poszłabym do Rossmanna ale nie wiem czy mi się chce:p

Dorota ja jestem z okolic Białegostoku i nad ranem mieliśmy -22 brrr....

Kasiek wczorajsza noc była sucha, a spała od 20:30 do 8, dzisiaj raz się budziła na siku.

Jak nic się nie zmieni to dzisiaj przyjadą do Nas koleżanka z forum z córeczką, dobrze się składa bo J ma dziś imprezę firmową i wróci bardzo późno :-)

kamaaa zostały nam 2 pokoje do pomalowania a tak już mamy wszystko skopńczone... ufff już w weekends bedziemy przenosić wszystko...
kurde niby się wydawało że nie dużo mamy a tu jednak tyle pokoi , łazienki.. hol na dole i górze masakrycznie dużo malowania... no i salon taki duży :-p
myslałam e pójdzie szybciej a jednak trochę pracy jest :sorry: ale dzisiaj juz powinniśmy skończyć bo 2 pokoje to już nic :-p
miłego imprezowania dziś :-)
hehe dorotar to babcia się pewnie zdziwiła :-d hihih
a ,małaczarna jak pamiętam odzywała się ostatnio z tydzięń przed walentynkami bo o tej grze miłosnej pisała a później już nie :no:

dobra idę szybko na inne wątki , zjemy obiad i jedziemy malować
:confused2:

Hej.
Ja przepraszam ale nadrabiam tylko dziesięć stron wstecz.
Malwina Gratulacje, to teraz sławni jesteście.:-D:-D. ta sukienka fajna tylko pasek inny bym dała.
Kasia Współczuję tej roboty przed walentynkami, na szczęście to tylko raz do roku.:-D.
KAsiek co do ceratek, to my kupiliśmy prześcieradło nieprzemakalne. słodka jest Twoja Domka.
Dorotar U nas przyjęło się że na chrzciny daje się kasę a potem rodzice kupują to co jest potrzebne.
o albo pomysł Kamy wydaje się super. zdrówka dla dzieciaków.
Justyś Ja cie pamiętam. zdrówka dla Antosia. szybko wychodźcie. Współczuję tam takiej lekarki.
Kamaa Gratuluję odpampersowania.
Liza powodzenia w odchudzaniu.

No a co u mnie? Oj szykują się częste wizyty u gina.:-D.
S dostał spóźniony prezent na walentynki wczoraj, dwie kreski na teście.
wcześniej byłam u gina na cytologii i mówił żeby zrobić test, dostałam tez skierowanie na usg i w poniedziałek idę.
w niedzielę ścięłam włosy.

Witajcie to znowu ja. Musze się pochwalić. Moja Amelka 3 dni w przedszkolu nie była bo trochę przeziębiona, ale dziś ją puściłam bo bal karnawałowy mieli i ogłoszenie konkursu plastycznego. Robili zimę w domu z pomocą starszych, Amelce pomagała chrzestna i zajęła moja Niunia 1 miejsce w grupie 3latków i dostała mega puzzle z kilkoma obrazkami. Moja super zdolniacha.

EWI gratulacje, to 3 dzidzia w drodze, super. Dbaj teraz o siebie. Dawaj zdjęcie ze ściętymi włosami.

Ewi Serdeczne Gratulacje!! jacie jakie super wieści jeszcze w tym roku zostaniesz 3 raz mamą, cieszę się jak durna!! :-) :-D

Same dobre wieści Paula z Zuzia już o 17ej będą u Nas :-)

reklama
DOROTAR Gratuluję córci pierwszego miejsca.
KAMA A no wyrobiłam się na ten rok. Ale czy napewno to okaże się na usg. :-) a tak myślałam że z Paula te spotkanie. A co u niej?

ja miałam nie pisać i poczekać do poniedziałku na potwierdzenie i dopiero oznajmić wam nowinę, ale jak wczoraj zero emocji tak dzisiaj chce się pochwalic każdemu :-). Choć rodzina dowie się jak już wszystko będzie pewne.

Ostatnia edycja:
Do góry