reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama to super!!! nareszcie :-)(z tymi pampkami)
dorotar zdrówka dla was wszystkich !!!
gosia hehe dobre..
a wiesz co moja mała dzisiaj do mnie wywaliła! mówi do mnie .. "mama zrób mi kakałko" a ja na to "zaraz" a ona " no mam rusz tą dupę" :szok: buehehe teraz się śmieję ale mam nadzieję że tego więcej nie powtórzy :-p
justys współczuję... masakra jakaś.. a i z tym smokiem.. co się obca baba wtrąca w Twoje wychowanie dziecka :no:
malwina dla mnie zbyt kwiecista :-p ale krój ładny :-)

a ja robiłam dzisiaj od rana pączusie .. a o 11 pojechaliśmy malowac :sorry:

reklama
Helloł

Vegas Wam również gratulacje :-) fajnie że w końcu obydwu Nam się udało :tak:

Kamcia
to Ci dowaliła ;-) mam nadzieję ze więcej nie powtórzy. Dużo Wam jeszcze do pomalowania zostało?

Malwina to zupełnie nie mój styl ale jeśli Ci się podoba to zamawiaj :-)

Przerażają mnie kolejki w Waszych przychodniach :szok: zazwyczaj to chwila max 10 minut, raz mi się zdarzyło czekać ok 30 minut ale to tylko dlatego że było dużo dzieci do szczepienia.

Idę zjeść śniadanie i trzeba zacząć pomału ograniać dom, pamiętacie że jutro ostatki? macie jakieś plany? ;-)

Kamcia to Ci dowaliła hahahah

Kamma u nas dzisiaj suchy pampers... Dziś nie zakładam zobaczymy... Myślicie że może być taka zależność że później pójdzie spać to nie sika?? BO te dwa czy trzy dni jak się zsikała to po 20 max 21 kładła się a jak nie sikała i wczoraj położyłam ją o 22 i sucho...
Ja mam nadzieje że C dojedzie z tych Niemiec i będzie do życia i gdzieś wyjdziemy...

Właśnie gadałam z C mówi że tam już wiosna:p No może nie dosłownie ale wieczorem było 4 stopnie w dzień słońce grzeje a śniegu w ogóle:p

Kasiek a jeśli chodzi spać o 22 to o której robi ostatnie siku na nocnik? może to tu tkwi rozwiązanie, wtedy ma mniej godzin do przespania ;-)

Wlaśnie oglądałam pogodę i dzisiaj nad ranem w Słubicach (gdziekolwiek to jest ;-) ) były 4st a w Szczecinie dzisiaj ma być +5, tylko na moim cholernym Podlasiu mróz trzyma :dry: ale jutro ma byc niby 0 mam nadzieję że będzie odwilż bo muszę psa wyeksmitować już na podwórko.

Witam

u nas snieg sypie znów od rana...

Postanowiłam dzisiaj iść do fryzjera i zciąc jeszcze włosy i zrobic cos z moim nieładem :)

Wieczorem wybieramy się do Ergo Areny w Sopocie oglądać Prolog Baltic Cup( najlepsi kierowcy Polski)

Bierzemy Zuzę ze sobą , tylko ciekawe czy wytrzyma i nie będzie marudzić.

Gratulacje wszystkim suchych nocek:)

MALWINA a jaki to materiał?Wygląda na cieniutki...masz wiecej zdjec?bez paska albo na kims jak wygląda?cena wysoka jak na moje,ale ja mam zawsze szczescie kupic cos fajnego tanio hehe.

Ja wczoraj piekłam faworki a potem pojechalismy do babci za miasto na sanki...było bajecznie biało;))

Kamma raczej czy idzie spać po 20 czy 0 22 robi siku przed samym spaniem może z 30min wcześniej max... No nic chyba będzie trzeba tak robić coś za coś dziś sprawdzę najwyżej czas będzie wydłużało zresztą przyjdą ciepłe dni potem lato to i tak będzie biegała po podwórku do późna:)

reklama
Do góry