reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Rozdrażniona byłam, ale kilka postów mnie rozwaliło na łopatki:-D Martynka już dziś drugą noc bez pampka śpi, a tak to z 2tyg suche noce miała, chyba już pożegnaliśmy pampki na zawsze:-) Mam nadzieję:-p

Sali wiesz.. ja też się naoglądałam filmów o duchach, naczytałam opowiadań i też ze mnie taki straszek, z tym, że u mnie to było z psem. Bisiek pewnego wieczoru zaczął patrzeć w jeden pkt i patrzał tak sporo, iście zainteresowany tym co tam niby było. Czytałam, że i dzieci i psy widzą duchy:-D, więc byłam nieźle scykana, zwłaszcza, że nikogo prócz nas wtedy w domu nie było /czasy jak jeszcze J. nie znałam:-p/. A jak J. pracuje na nocki to też schizuję, jak coś lekko stuknie to już jestem ''posrana''.
Dorotar niezła Amelcia:-D Natrudziła się, że hej:-D Ślicznotka;*
Liza no właśnie też zastanawiałam się jak Ty czytasz przy 3ce dzieci. No ale Ty masz właśnie 3kę, zabawią się ze sobą, a Martynka to do zabawy najczęściej by mnie chciała i nie ma w ogóle opcji coś robić innego przy niej, jak bawić się z nią:-)
Anetka oby Zuzi bardziej nie rozłożyło;**
Kasiek pewnie, że ściągaj Małej pampka na noc:-)
Malwina gratki:)
Snoopy:-D:-D:-D Twoja córa jest niemożliwa

reklama
Hej

Malwina super :-D
snoopy,kasiek,Vegas- no normalnie czytam :-) dzieciaki bawią się a ja siadam i czytam:-D

No wszystkiego co najlepsze dla was z okazji Walentynek ;-)Pociechy z drugich połówek :happy:

Hej

Malwina super :-D
snoopy,kasiek,Vegas- no normalnie czytam :-) dzieciaki bawią się a ja siadam i czytam:-D

Boszzz nie nawidze takich komercyjnych świąt...nigdy nie obchodziłam Walentynek dnia kobiet i innych tego typu ,na których zbija sie tylko kase a powinny byc codziennie...ale dziekuje choc w mezu zakochana juz dawno nie jestem(swoja droga fajny stan) zazdroszcze tym którzy go przechodzą ,motyle w brzuchu itp.Tylko musza szybko sie z niego wyleczyc bo potem konsekwencje sa rózne,trzeba szybko klapki z oczu zdjąc,bo jak sie jest zakochanym to nie mysli sie racjonalnie :-D

Nie mówie tu o sobuie;)

Swoją droga własnie zakochani mają swoje swięto codziennie ,a Walentynki sa po to zeby tym w związkach o tym przypomniec,ze trzeba nie raz zonie kupic kwiaty,zabrac do kina itp.no to tyle z moich filozofii na temat 14 lutego;_)

Hejka

a po wczorajszym pokazaniu Nas w tv telefony się rozdzwoniły z gratulacjami, miło nam baaardzo .

Tutaj również dziękuje Wam za gratulacje

My walentynki pewnie tylko przy winku wieczorem spędzimy , chociaż to i tak nie pewne, zaplanowałam sobie tylko ze Mackowi panna cotte zrobię jak mi się uda :)

A z innej beczki , prawie od tygodnia mam tak jakby gule w gardle, najpierw myślałam ze połknęłam sierść naszego psa(dalmatyńczyk, ma krótka sierść ) , i myślałam ze z pokarmem pójdzie dalej ;ale teraz się zastanawiam czy do lekarza nie pójść bo nie przechodzi

Ja nie nadrobię, mam takiego lenia:confused2:, no niech ta zima idzie już bo mnie trafi coś:baffled:. Nadrobiłam wczoraj wieczorem to dzis mi sie nawet wracać do tego nie chce, w ogóle to nic mi sie nie chce:-p. Jakoś musze sie zmobilizowac.

Malwina
no no no gratuluję:)

Co do walentynek, , my nasze mieliśy na poczatku lutego:-D. Juz sie przyzwyczaiła do tych świat i w suie nie robią na mnie wielkiego wrażenia:-p

Helloł

Malwinasuper ogromne gratulacje! :-)

Vegas gratki suchych nocy my już od 2 dni sikamy do nocniczka w nocy :tak: wczoraj budziła się 3 razy, a dzisiaj ani razu dopiero o 7 się wysiusiała i poszła dalej spać ;-) na razie spała w pampku ale budziła się jak chciała siusiu, dzisiaj J ma kupić ceratkę i pierwszą noc położymy ją bez :tak:

Byliśmy na bilansie zołza waży 14kg i ma 94cm wzrostu :-)

A co do Walentynek to my sobie kupujemy drobne prezencki w tym roku co prawda trochę "bogatsze" zrobię jakąś dobrą obiado-kolację jak Julka zaśnie to może jakieś świeczki i soczek ( J nie pije alkoholu) no i obowiązkowy seksik "świąteczny" :-D

Anetka może się przejdę do tesco :)

Vegas a pamiętasz jak ja Cie namawiałam żebyś do spania w dzień nie zakładała?? heheh ceratkę kupię i też nie założę:)

Malwina
ja już Ci gratulowałam na FB:)

Kamma gratulacje i może ja po ceratkę się zmotywuję??

Ja w sumie też się przyzwyczaiłam kupię lizaka serduszko dla C i niech się cieszy:)

Ponad tydzień nie sikała a dziś w nocy nawet przed snem nie piła i w ciągu nocy i się zsikała jak codziennie pije i nie sika:)
I kupę też zrobiła już nawet obiecałam że Barbie jej kupię i nic!! W życiu bym nie pomyślała że szybciej nauczy się nie sikać i nie pić w nocy niż robienia kupy w w nocnik. C na jazdy z rana pojechał zupa się gotuje cos jeszcze miałam napisać ale nie wiem:p

Hejka

Walentynki, głuuuuuuuuuuuupota jak dla mnie... Młody jak tylko wstał to od razu że dzisiaj mają miec niespodzianke w przedszkolu, ja mu dałam balonik-serducho (on uwielbia balony) i chciał do przedszkola zabrac, ale w końcu zrezygnował, a po drodze mi powiedział że mi przyniesie walenynke;-). M kupił mi piękniuchną róże, też balonika dostał, potem obiadek mu zaserwuje (chińszczyzna będzie po mojemu) bo teraz odsypia nocke, a potem małemu serducho zbadac... Najpierw na ekg a potem do kardiologa, a później do radcy wycieczka, i jedziemy do domu moich rodziców, ja i młody zostajemy a M po nas wróci w sobote :-)

Ogólnie to mam dośc walentynek po wczorajszym, stroiłam bar na dzisiaj, musiałam wyciąc tone serduszek, i to jakoś z ładem i składem zgrac wszystko, ale na szczęście dzisiaj wolne mam, a oni mają na bank zapiernicz...

UMI mi też nic się nie chce, na dodatek łeb mi pęka, brzuch boli, ale trzeba przetrwac

reklama
Kasia F My serduszek wycinaliśmy 9 na dzien babci i miałam dość:-D, współczuje chyba by mnie trafiło:confused2:.
Kaamaa:-D no ale plany hi hi:) a czemu J. pic nie może?
kasiek ja tez chce lizaka serduszko

Do góry