reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmmm ja Ali smaruję jak już uśnie, ale moja nie scierała... A masz inhalator? może ze 3 razy dziennie inhalacja? z samej soli albo z kropelkami miętowymi?

reklama
Snoopy gówniara ma chyba przeziębiła pęcherz, wczoraj myślałam że to od stresu, ale dzisiaj dalej to samo leje co minutę! dosłownie... nawet w nocy całą terakotę zasikała a nawet szczeniak powinnien w nocy trzymać przez pare godzin... założyłam jej na tyłek pampersa :-D 5tki JUlki idealnie pasują tylko zamiast zapinać rzepy to musiałam związać, mam jeszcze kilka podkładów poporodowych i majtki z siatki, więc jak zasika pampka to coś z tym pokąbinuje, dopóki jej się to sikanie nie unormuje, bo za chwile cały dom będzie szczynami jechał...
A co do psa ze schroniska to my mamy nie spełna roczną suczkę przybłędę uwielbiamy ją a ona nad życie kocha Julię :tak:

Ewi no jasne czekam na znak i myslę że jak będzie ciepło można coś pomysleć :-) czekamy na wieści :tak:

Anetka krople do nosa, olejek do pokropienia na poduszę oil bas, pulmex baby do natarcia klatki piersiowej i pleców, lipomal u Nas to zawsze zdaje egzamin ;-)

Vegas na pewno już się pogodziliście my też czasami o głupoty się kłócimy szczególnie ja bo wybuchowa jestem:p A Martynka ślicznie mówi bardzo mi szkoda że moja tak nie mów...

Anetka i jak tam Zuzia??

Wampi
to znaczy że dzieciom przechodzi??

Sali ale Kajka mądrości sobie gada:) Współczuję problemów z kupką;/

Kamma
to można powiedzieć że masz dwoje do nauki sikana tylko że Jula to pewnie już umie:p

Ewi to może walnij sobie test?? Bo ciekawa jestem:p

Snoppy
zdrówka:)

A u nas kolejna sucha noc może by i nie zakładać na noc pampka... jakiś koc podłożę żeby łóżka mi nie zasikała zupa zrobiona zaraz Domi nakarmię C poleciał na miasto teściowa też same siedzimy DOmi zakłada mi i sobie kaptur na głowę i mówi że jesteśmy JOŁ JOŁ czyli raperzy...

kama pamp się sprawdza o ile psiul nie sciaga:-D
kasiek kup podklad w aptece, lepiej się sprawdza;-)

u mnie Ala wczoraj wyskoczyła do mojego brata z tekstem: "Wiesz wyglądasz trochę jak koń":-D jego żonka zaczeła się śmiać a Ala do niej "To nie jest śmieszne Ty też wyglądasz jak koń":-D mój tato aż się herbatą opluł

Kasiek super, spróbuj ją położyć może nie będzie wpadki :-) i tak jak radzi Snoopy kupiłabym podkład.

Snoopy naszczęście Lora nawet nie próbuje go ściągać, jak powiedziałam J co zrobiłam to się zaczął ze śmiechu przed telefon dusić :-D ale później przyznał że to dobry pomysł ;-)
Haha to ją Ala zagieła :-D

Idę dalej szukać pomysłu na jutrzejszą kolację ;-)

EWi to daj znac po ginie co tam powiedział... :tak:
snoopy hahaha nie no Ala jest the best:-D agentka;-)

Juz cala trójka w domu,bawiąsie,Miki wstal no... nic mi sie nie chce... :dry:

Widzę żadnej z nas nic się nie chce:-p Ja mam dziś totalnego lenia, nawet d mi się ruszyć nie chcę a głodna jestem:-D ale zaraz idę, makaronową zapiekankę chyba zrobię;-) mam przepis na to nie będę musiała sama sosu robić:-D
Liza też już bym chciała naszą 3kę w komplecie:-D zanim wszyscy zaczną się ze sobą bawić się zejdzie;-)

snoopy potem ci sie odechce takiej trójki w domu :D hehehe no ale Gracek juz starszy to juz moze nie hałasuje tak ;-) moje to urwisy,teraz Hania maluje,Daniel w Wc a Miki tez cos tworzy w zeszycie ;P

Ide konczyc trzecią czesc Zmierzchu - Zacmienie :):tak:

Tochę nadrobiłam

Vegas śliczna Martynka i jak ładnie mówi

Kama ale śliczna sunia:)

Ewi zrób sobie test a nie trzymasz nas w niepewnosci::rofl2:

Anetka zdrówka dla Zuzi, ja stosuje to samo co Kamma , jeszcze Euphoruim zapsikam do noska

Kasiek gratulacje suchych pampków

Liza fajnie ze wyjazd się udał i wyrwałaś eis z dom

A ja przed południem pojechałam do kolezanki która ma roczną córeczkę, dawno się nie widziałyśmy i dzień zleciał

reklama
O własnie miałam pisac wczesniej i zapomnialam ;P
Kasiek gratki suchych pampersów ;) tez marze by Miki juz bez latał ;P ileto kasy mniej idzie na to ;] mleka juz tez tak nie pije...
Malwina to fajnie ze dzien zlecialszybko :-)

U nas sypie śnieżek... tak niby fajnie...-5 na dworze...

Do góry