reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Snoopy gówniara ma chyba przeziębiła pęcherz, wczoraj myślałam że to od stresu, ale dzisiaj dalej to samo leje co minutę! dosłownie... nawet w nocy całą terakotę zasikała a nawet szczeniak powinnien w nocy trzymać przez pare godzin... założyłam jej na tyłek pampersa 5tki JUlki idealnie pasują tylko zamiast zapinać rzepy to musiałam związać, mam jeszcze kilka podkładów poporodowych i majtki z siatki, więc jak zasika pampka to coś z tym pokąbinuje, dopóki jej się to sikanie nie unormuje, bo za chwile cały dom będzie szczynami jechał...
A co do psa ze schroniska to my mamy nie spełna roczną suczkę przybłędę uwielbiamy ją a ona nad życie kocha Julię
Ewi no jasne czekam na znak i myslę że jak będzie ciepło można coś pomysleć :-) czekamy na wieści
Anetka krople do nosa, olejek do pokropienia na poduszę oil bas, pulmex baby do natarcia klatki piersiowej i pleców, lipomal u Nas to zawsze zdaje egzamin ;-)
A co do psa ze schroniska to my mamy nie spełna roczną suczkę przybłędę uwielbiamy ją a ona nad życie kocha Julię
Ewi no jasne czekam na znak i myslę że jak będzie ciepło można coś pomysleć :-) czekamy na wieści
Anetka krople do nosa, olejek do pokropienia na poduszę oil bas, pulmex baby do natarcia klatki piersiowej i pleców, lipomal u Nas to zawsze zdaje egzamin ;-)
pinky sky
Vegas na pewno już się pogodziliście my też czasami o głupoty się kłócimy szczególnie ja bo wybuchowa jestem A Martynka ślicznie mówi bardzo mi szkoda że moja tak nie mów...
Anetka i jak tam Zuzia??
Wampi to znaczy że dzieciom przechodzi??
Sali ale Kajka mądrości sobie gada Współczuję problemów z kupką;/
Kamma to można powiedzieć że masz dwoje do nauki sikana tylko że Jula to pewnie już umie
Ewi to może walnij sobie test?? Bo ciekawa jestem
Snoppy zdrówka
A u nas kolejna sucha noc może by i nie zakładać na noc pampka... jakiś koc podłożę żeby łóżka mi nie zasikała zupa zrobiona zaraz Domi nakarmię C poleciał na miasto teściowa też same siedzimy DOmi zakłada mi i sobie kaptur na głowę i mówi że jesteśmy JOŁ JOŁ czyli raperzy...
Anetka i jak tam Zuzia??
Wampi to znaczy że dzieciom przechodzi??
Sali ale Kajka mądrości sobie gada Współczuję problemów z kupką;/
Kamma to można powiedzieć że masz dwoje do nauki sikana tylko że Jula to pewnie już umie
Ewi to może walnij sobie test?? Bo ciekawa jestem
Snoppy zdrówka
A u nas kolejna sucha noc może by i nie zakładać na noc pampka... jakiś koc podłożę żeby łóżka mi nie zasikała zupa zrobiona zaraz Domi nakarmię C poleciał na miasto teściowa też same siedzimy DOmi zakłada mi i sobie kaptur na głowę i mówi że jesteśmy JOŁ JOŁ czyli raperzy...
kama pamp się sprawdza o ile psiul nie sciaga
kasiek kup podklad w aptece, lepiej się sprawdza;-)
u mnie Ala wczoraj wyskoczyła do mojego brata z tekstem: "Wiesz wyglądasz trochę jak koń" jego żonka zaczeła się śmiać a Ala do niej "To nie jest śmieszne Ty też wyglądasz jak koń" mój tato aż się herbatą opluł
kasiek kup podklad w aptece, lepiej się sprawdza;-)
u mnie Ala wczoraj wyskoczyła do mojego brata z tekstem: "Wiesz wyglądasz trochę jak koń" jego żonka zaczeła się śmiać a Ala do niej "To nie jest śmieszne Ty też wyglądasz jak koń" mój tato aż się herbatą opluł
Kamiśka :)
Kasiek super, spróbuj ją położyć może nie będzie wpadki :-) i tak jak radzi Snoopy kupiłabym podkład.
Snoopy naszczęście Lora nawet nie próbuje go ściągać, jak powiedziałam J co zrobiłam to się zaczął ze śmiechu przed telefon dusić ale później przyznał że to dobry pomysł ;-)
Haha to ją Ala zagieła
Idę dalej szukać pomysłu na jutrzejszą kolację ;-)
Snoopy naszczęście Lora nawet nie próbuje go ściągać, jak powiedziałam J co zrobiłam to się zaczął ze śmiechu przed telefon dusić ale później przyznał że to dobry pomysł ;-)
Haha to ją Ala zagieła
Idę dalej szukać pomysłu na jutrzejszą kolację ;-)
Liza
EWi to daj znac po ginie co tam powiedział...
snoopy hahaha nie no Ala jest the best agentka;-)
Juz cala trójka w domu,bawiąsie,Miki wstal no... nic mi sie nie chce...
snoopy hahaha nie no Ala jest the best agentka;-)
Juz cala trójka w domu,bawiąsie,Miki wstal no... nic mi sie nie chce...
Widzę żadnej z nas nic się nie chce Ja mam dziś totalnego lenia, nawet d mi się ruszyć nie chcę a głodna jestem ale zaraz idę, makaronową zapiekankę chyba zrobię;-) mam przepis na to nie będę musiała sama sosu robić
Liza też już bym chciała naszą 3kę w komplecie zanim wszyscy zaczną się ze sobą bawić się zejdzie;-)
Liza też już bym chciała naszą 3kę w komplecie zanim wszyscy zaczną się ze sobą bawić się zejdzie;-)
Liza
snoopy potem ci sie odechce takiej trójki w domu hehehe no ale Gracek juz starszy to juz moze nie hałasuje tak ;-) moje to urwisy,teraz Hania maluje,Daniel w Wc a Miki tez cos tworzy w zeszycie ;P
Ide konczyc trzecią czesc Zmierzchu - Zacmienie
Ide konczyc trzecią czesc Zmierzchu - Zacmienie
Tochę nadrobiłam
Vegas śliczna Martynka i jak ładnie mówi
Kama ale śliczna sunia
Ewi zrób sobie test a nie trzymasz nas w niepewnosci:
Anetka zdrówka dla Zuzi, ja stosuje to samo co Kamma , jeszcze Euphoruim zapsikam do noska
Kasiek gratulacje suchych pampków
Liza fajnie ze wyjazd się udał i wyrwałaś eis z dom
A ja przed południem pojechałam do kolezanki która ma roczną córeczkę, dawno się nie widziałyśmy i dzień zleciał
Vegas śliczna Martynka i jak ładnie mówi
Kama ale śliczna sunia
Ewi zrób sobie test a nie trzymasz nas w niepewnosci:
Anetka zdrówka dla Zuzi, ja stosuje to samo co Kamma , jeszcze Euphoruim zapsikam do noska
Kasiek gratulacje suchych pampków
Liza fajnie ze wyjazd się udał i wyrwałaś eis z dom
A ja przed południem pojechałam do kolezanki która ma roczną córeczkę, dawno się nie widziałyśmy i dzień zleciał
reklama
Liza
O własnie miałam pisac wczesniej i zapomnialam ;P
Kasiek gratki suchych pampersów tez marze by Miki juz bez latał ;P ileto kasy mniej idzie na to ;] mleka juz tez tak nie pije...
Malwina to fajnie ze dzien zlecialszybko :-)
U nas sypie śnieżek... tak niby fajnie...-5 na dworze...
Kasiek gratki suchych pampersów tez marze by Miki juz bez latał ;P ileto kasy mniej idzie na to ;] mleka juz tez tak nie pije...
Malwina to fajnie ze dzien zlecialszybko :-)
U nas sypie śnieżek... tak niby fajnie...-5 na dworze...