reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmmm ja Ali smaruję jak już uśnie, ale moja nie scierała... A masz inhalator? może ze 3 razy dziennie inhalacja? z samej soli albo z kropelkami miętowymi?

reklama
Snoopy gówniara ma chyba przeziębiła pęcherz, wczoraj myślałam że to od stresu, ale dzisiaj dalej to samo leje co minutę! dosłownie... nawet w nocy całą terakotę zasikała a nawet szczeniak powinnien w nocy trzymać przez pare godzin... założyłam jej na tyłek pampersa :-D 5tki JUlki idealnie pasują tylko zamiast zapinać rzepy to musiałam związać, mam jeszcze kilka podkładów poporodowych i majtki z siatki, więc jak zasika pampka to coś z tym pokąbinuje, dopóki jej się to sikanie nie unormuje, bo za chwile cały dom będzie szczynami jechał...
A co do psa ze schroniska to my mamy nie spełna roczną suczkę przybłędę uwielbiamy ją a ona nad życie kocha Julię :tak:

Ewi no jasne czekam na znak i myslę że jak będzie ciepło można coś pomysleć :-) czekamy na wieści :tak:

Anetka krople do nosa, olejek do pokropienia na poduszę oil bas, pulmex baby do natarcia klatki piersiowej i pleców, lipomal u Nas to zawsze zdaje egzamin ;-)

Vegas na pewno już się pogodziliście my też czasami o głupoty się kłócimy szczególnie ja bo wybuchowa jestem:p A Martynka ślicznie mówi bardzo mi szkoda że moja tak nie mów...

Anetka i jak tam Zuzia??

Wampi
to znaczy że dzieciom przechodzi??

Sali ale Kajka mądrości sobie gada:) Współczuję problemów z kupką;/

Kamma
to można powiedzieć że masz dwoje do nauki sikana tylko że Jula to pewnie już umie:p

Ewi to może walnij sobie test?? Bo ciekawa jestem:p

Snoppy
zdrówka:)

A u nas kolejna sucha noc może by i nie zakładać na noc pampka... jakiś koc podłożę żeby łóżka mi nie zasikała zupa zrobiona zaraz Domi nakarmię C poleciał na miasto teściowa też same siedzimy DOmi zakłada mi i sobie kaptur na głowę i mówi że jesteśmy JOŁ JOŁ czyli raperzy...

kama pamp się sprawdza o ile psiul nie sciaga:-D
kasiek kup podklad w aptece, lepiej się sprawdza;-)

u mnie Ala wczoraj wyskoczyła do mojego brata z tekstem: "Wiesz wyglądasz trochę jak koń":-D jego żonka zaczeła się śmiać a Ala do niej "To nie jest śmieszne Ty też wyglądasz jak koń":-D mój tato aż się herbatą opluł

Kasiek super, spróbuj ją położyć może nie będzie wpadki :-) i tak jak radzi Snoopy kupiłabym podkład.

Snoopy naszczęście Lora nawet nie próbuje go ściągać, jak powiedziałam J co zrobiłam to się zaczął ze śmiechu przed telefon dusić :-D ale później przyznał że to dobry pomysł ;-)
Haha to ją Ala zagieła :-D

Idę dalej szukać pomysłu na jutrzejszą kolację ;-)

EWi to daj znac po ginie co tam powiedział... :tak:
snoopy hahaha nie no Ala jest the best:-D agentka;-)

Juz cala trójka w domu,bawiąsie,Miki wstal no... nic mi sie nie chce... :dry:

Widzę żadnej z nas nic się nie chce:-p Ja mam dziś totalnego lenia, nawet d mi się ruszyć nie chcę a głodna jestem:-D ale zaraz idę, makaronową zapiekankę chyba zrobię;-) mam przepis na to nie będę musiała sama sosu robić:-D
Liza też już bym chciała naszą 3kę w komplecie:-D zanim wszyscy zaczną się ze sobą bawić się zejdzie;-)

snoopy potem ci sie odechce takiej trójki w domu :D hehehe no ale Gracek juz starszy to juz moze nie hałasuje tak ;-) moje to urwisy,teraz Hania maluje,Daniel w Wc a Miki tez cos tworzy w zeszycie ;P

Ide konczyc trzecią czesc Zmierzchu - Zacmienie :):tak:

Tochę nadrobiłam

Vegas śliczna Martynka i jak ładnie mówi

Kama ale śliczna sunia:)

Ewi zrób sobie test a nie trzymasz nas w niepewnosci::rofl2:

Anetka zdrówka dla Zuzi, ja stosuje to samo co Kamma , jeszcze Euphoruim zapsikam do noska

Kasiek gratulacje suchych pampków

Liza fajnie ze wyjazd się udał i wyrwałaś eis z dom

A ja przed południem pojechałam do kolezanki która ma roczną córeczkę, dawno się nie widziałyśmy i dzień zleciał

reklama
O własnie miałam pisac wczesniej i zapomnialam ;P
Kasiek gratki suchych pampersów ;) tez marze by Miki juz bez latał ;P ileto kasy mniej idzie na to ;] mleka juz tez tak nie pije...
Malwina to fajnie ze dzien zlecialszybko :-)

U nas sypie śnieżek... tak niby fajnie...-5 na dworze...

Do góry