reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali, no masz rację, ja mam 160cm, więc niewiele, ale J. ma 182 i myślałam, że będzie wysoka. Mi osobiście nie przeszkadza jeżeli Mała będzie niska bo kobietkom to pasuje, gorzej mają faceci, ale przez parę dni zaczęłam się martwić czy za długo nie stoi w miejscu bo od dawna nosi spodnie rozm 80 i coś urosnąć nie mogą, bluzki nosi 86, ale góra jakoś szybciej rośnie niż nóżki. No nic, ważne, że się mieści w normie. Niebawem zamiast dawać po Martynce ubranka Chrześniaczce i takiej małej Zuzi, to będzie na odwrót:-p

reklama
Vegas to tak naprawdę o głupotę się pokłóciliście :-p nie martw się, pewnie szybko się pogodzicie, jak foszki miną ;-)

Zuzia coś mi ciężko oddycha przez sen :sorry: chyba musiałabym jej do noska psiknąć, ale kurcze nie chce jej budzić..

Ostatnia edycja:
Anetka no na ogół o głupoty się kłócimy, i szybko godzimy, ale czasem i o poważne sprawy idzie, jak to w życiu, w małżeństwie.. ;-) Aha, co do wcześniejszego posta to spódniczka Małej pasuje, a na tej fotce to i w sweterku po Zuzi jest, nie wiem czy pamiętasz, czerwony taki na guziczki z falbanką u dołu.

Vegas czyli szybko się pogodzicie, czy już się może pogodziliście? :-p
Aż się cofnęłam do tych zdjęć ;-) nie poznałam tego sweterka :-p

Wypiłam Theraflu i jest mi teraz niedobrze :sorry: Strasznie słodkie to dla mnie jest, zemdliło mnie i czuję się teraz jakbym miała zaraz wymiotować :baffled:

Anetka no na ogół o głupoty się kłócimy, i szybko godzimy, ale czasem i o poważne sprawy idzie, jak to w życiu, w małżeństwie.. ;-) Aha, co do wcześniejszego posta to spódniczka Małej pasuje, a na tej fotce to i w sweterku po Zuzi jest, nie wiem czy pamiętasz, czerwony taki na guziczki z falbanką u dołu.

Vegas ja daje buty rok starszej kolezance Kai ciuchy nosza takie same,ale buty dwa rozmiary wieksze ma Kaja;)

Co do kłotni to ja odwalam monologi co 15 min hahaha powazna kłotnia trwa max dwa dni ,najgorsze jest to ze chce byc na niego zła długo a on zaczyna mnie rozsmieszac i wymiekam hehe

Anetka wiesz, nie wiem czy to zgoda czy nie, coś tam do mnie mówił wieczorem, ale ja udawałam urażoną:-p Bo mnie wkurzył i tyle:-p Ja to tam pamiętliwa nie jestem za długo, chyba, więc liczę, że jutro będzie całkiem OK. Zwłaszcza, że on ma na rano, więc jak ja kończę robotę to jest w domu, i jakoś muszę z nim wytrzymać popołudniu, to lepiej w zgodzie:-p
Sali bo masz spooore dzieci:-) 2 metrowce będą:-D U nas monologii jakbym prowadziła to byłoby chociaż cicho, a u nas każdy chce mieć swoje racje i swoje ostatnie zdanie:-p

Wampi ah bo Ci faceci to głupki i tyle:-p:-p
Mnie dodatkowo w Moim wkurza to, że to totalny luuuzak. I po nim wiele spraw spływa jak po maśle. A ja jestem osobą, którą łatwo wyprowadzić z równowagi i która wszystko wyolbrzymia z natury, więc nie ma lekko.

Ja to nie potrafię się sfochować i się nie odzywać :-p Zawsze muszę mieć ostatnie zdanie i przy kłótniach niepotrzebnie się nakręcam i gadam gadam i gadam, aż wszyscy mają mnie dość :-p A czasami wystarczyłoby przemilczeć sprawę ;-)

Uciekam spać, bo nie dość, że źle się czuję, to jeszcze oczy mi się same zamykają :-p
Dobranoc :*:*

Anetka śpij dobrze i kuruj się:-) Ja sobie sączę piwko i potem też do wyrka.

Jakbyście chciały, to tu mam filmik z Małą jakoś z 1.5tyg temu nakręcony
WRZUTA - DSCN5044

reklama
Bry dzien.

Vegas milocie tutaj znów widziec ;) Martynka słodziuchna jakzawsze;) nie martw sie wagai wzrostem ;-) kazdedziecko rosnie indywidualnie :tak: u mnie Miki za 4 mies konczy 2 lata ma kolo 89-90cm i wazy 12,6kg... :-) a starszaki w jego wieku byli nie za wysocy ;-) różnie to bywa. Ja mam 166cm a maz ma 180.

Wampi oby juz przeszło dzieciakom, córa sie pewnie steskila za szkola :D moja przez weekend sie juz nie moze doczekac poniedzialku ;P heh...

Pyałyscie co za akcja byla z policją... ehhh a szkoda gadac ;] kolezanka wlaczala sie do ruchu i z nikad sie wziela babka samochodem , otarłysmy o nią a na zauwazyla cos i skojarzyla 150-200m od nas jak ja ktos inny zatrzymał ;] nie chciala pisac oswiadczenia, i musielismy czekac na policje, co smieszniejsze pytala sie nas jaki nr na policje ;] ahhhh i kolezanka zgarnela spory mandat,policjanci jacys dziwni nic nie pogadali,tlumaczyli:no: niewiem.no ale nic ;] dlategopoxno dotarlysmy do domu,cala akcja z policja prawie 2h trwala, a gdzie dojazd z Wawy... ;] ehhhh

Weekend oki, jakos to leci szybko... juz polowa lutego... Hania w szkole,obiad mam to luz,musze couchy poskladac tylko, chlopaki sie bawią :-)

Do góry