reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali, no masz rację, ja mam 160cm, więc niewiele, ale J. ma 182 i myślałam, że będzie wysoka. Mi osobiście nie przeszkadza jeżeli Mała będzie niska bo kobietkom to pasuje, gorzej mają faceci, ale przez parę dni zaczęłam się martwić czy za długo nie stoi w miejscu bo od dawna nosi spodnie rozm 80 i coś urosnąć nie mogą, bluzki nosi 86, ale góra jakoś szybciej rośnie niż nóżki. No nic, ważne, że się mieści w normie. Niebawem zamiast dawać po Martynce ubranka Chrześniaczce i takiej małej Zuzi, to będzie na odwrót:-p

reklama
Vegas to tak naprawdę o głupotę się pokłóciliście :-p nie martw się, pewnie szybko się pogodzicie, jak foszki miną ;-)

Zuzia coś mi ciężko oddycha przez sen :sorry: chyba musiałabym jej do noska psiknąć, ale kurcze nie chce jej budzić..

Ostatnia edycja:
Anetka no na ogół o głupoty się kłócimy, i szybko godzimy, ale czasem i o poważne sprawy idzie, jak to w życiu, w małżeństwie.. ;-) Aha, co do wcześniejszego posta to spódniczka Małej pasuje, a na tej fotce to i w sweterku po Zuzi jest, nie wiem czy pamiętasz, czerwony taki na guziczki z falbanką u dołu.

Vegas czyli szybko się pogodzicie, czy już się może pogodziliście? :-p
Aż się cofnęłam do tych zdjęć ;-) nie poznałam tego sweterka :-p

Wypiłam Theraflu i jest mi teraz niedobrze :sorry: Strasznie słodkie to dla mnie jest, zemdliło mnie i czuję się teraz jakbym miała zaraz wymiotować :baffled:

Anetka no na ogół o głupoty się kłócimy, i szybko godzimy, ale czasem i o poważne sprawy idzie, jak to w życiu, w małżeństwie.. ;-) Aha, co do wcześniejszego posta to spódniczka Małej pasuje, a na tej fotce to i w sweterku po Zuzi jest, nie wiem czy pamiętasz, czerwony taki na guziczki z falbanką u dołu.

Vegas ja daje buty rok starszej kolezance Kai ciuchy nosza takie same,ale buty dwa rozmiary wieksze ma Kaja;)

Co do kłotni to ja odwalam monologi co 15 min hahaha powazna kłotnia trwa max dwa dni ,najgorsze jest to ze chce byc na niego zła długo a on zaczyna mnie rozsmieszac i wymiekam hehe

Anetka wiesz, nie wiem czy to zgoda czy nie, coś tam do mnie mówił wieczorem, ale ja udawałam urażoną:-p Bo mnie wkurzył i tyle:-p Ja to tam pamiętliwa nie jestem za długo, chyba, więc liczę, że jutro będzie całkiem OK. Zwłaszcza, że on ma na rano, więc jak ja kończę robotę to jest w domu, i jakoś muszę z nim wytrzymać popołudniu, to lepiej w zgodzie:-p
Sali bo masz spooore dzieci:-) 2 metrowce będą:-D U nas monologii jakbym prowadziła to byłoby chociaż cicho, a u nas każdy chce mieć swoje racje i swoje ostatnie zdanie:-p

Wampi ah bo Ci faceci to głupki i tyle:-p:-p
Mnie dodatkowo w Moim wkurza to, że to totalny luuuzak. I po nim wiele spraw spływa jak po maśle. A ja jestem osobą, którą łatwo wyprowadzić z równowagi i która wszystko wyolbrzymia z natury, więc nie ma lekko.

Ja to nie potrafię się sfochować i się nie odzywać :-p Zawsze muszę mieć ostatnie zdanie i przy kłótniach niepotrzebnie się nakręcam i gadam gadam i gadam, aż wszyscy mają mnie dość :-p A czasami wystarczyłoby przemilczeć sprawę ;-)

Uciekam spać, bo nie dość, że źle się czuję, to jeszcze oczy mi się same zamykają :-p
Dobranoc :*:*

Anetka śpij dobrze i kuruj się:-) Ja sobie sączę piwko i potem też do wyrka.

Jakbyście chciały, to tu mam filmik z Małą jakoś z 1.5tyg temu nakręcony
WRZUTA - DSCN5044

reklama
Bry dzien.

Vegas milocie tutaj znów widziec ;) Martynka słodziuchna jakzawsze;) nie martw sie wagai wzrostem ;-) kazdedziecko rosnie indywidualnie :tak: u mnie Miki za 4 mies konczy 2 lata ma kolo 89-90cm i wazy 12,6kg... :-) a starszaki w jego wieku byli nie za wysocy ;-) różnie to bywa. Ja mam 166cm a maz ma 180.

Wampi oby juz przeszło dzieciakom, córa sie pewnie steskila za szkola :D moja przez weekend sie juz nie moze doczekac poniedzialku ;P heh...

Pyałyscie co za akcja byla z policją... ehhh a szkoda gadac ;] kolezanka wlaczala sie do ruchu i z nikad sie wziela babka samochodem , otarłysmy o nią a na zauwazyla cos i skojarzyla 150-200m od nas jak ja ktos inny zatrzymał ;] nie chciala pisac oswiadczenia, i musielismy czekac na policje, co smieszniejsze pytala sie nas jaki nr na policje ;] ahhhh i kolezanka zgarnela spory mandat,policjanci jacys dziwni nic nie pogadali,tlumaczyli:no: niewiem.no ale nic ;] dlategopoxno dotarlysmy do domu,cala akcja z policja prawie 2h trwala, a gdzie dojazd z Wawy... ;] ehhhh

Weekend oki, jakos to leci szybko... juz polowa lutego... Hania w szkole,obiad mam to luz,musze couchy poskladac tylko, chlopaki sie bawią :-)

Do góry