reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry

My wczoraj na rajdzie , wymarzłam za wszystkie czasy , ale warto było bo było rewelacyjnie:")
Zajęliśmy 1 miejsce w klasie i 5 !!!! w generalce seryjnym Tico , objechali nas tylko lansery i subaraki które mają ponad 200 i 300 km, a tico ma 41 !!! Zgarnęliśmy nagrodę uznaniową:")

Teraz muszę posprzatac trochę a pozniej Was nadrobie

reklama
Witam snieżnobiało;)U nas druga tura sniegu hehe.

Vegas to sie mylisz myslaąc ze jak tylko ja gadam to jest cicho:-DMnie słychac na 3 pietrze,ja nawet jak mówie to "mówię"!!:-) Co do dzieci dwumetrowych całkiem mozliwe ja mam 170 a D 187 a niby dzieci przerastaja rodziców,oby tylko mame hihi

Mój D to oaza spokoju,nie jeden by uciekł hahaOn grzecznie czeka az mi przejdzie i sie wygadam,no chyba ze juz przeginam to krzyknie tez wtedy z marszu sie uspakajam haha.

Wampi u mnie jest identycznie jak z Tobą;-)

W ogóle wczoraj wieczorem mielismy akcje mrożącą krew w żyłach!

Lezymy w łozku Kaja poszła siusiu wraca (w pokoju ciemno tylko tv włączony)a Kaja:zobacz pani Doktor,widzisz? Ja:nie widze a ona znowu zobacz pani Doktor i pokazuje ciągle do tyłu w jedno miejsce...w koncu Darek ją wziął na rece a ona zasłania oczy i płacze...Jezuu az mnie dreszcze przeszły ,bo naogladałąm sie kiedys programów ze dzieci widza duchy hehe.
Rano Kaja przychodzi do mnie do pokoju i znowu:pani Doktor,widzisz??i pokazuje znowu w strone biurka....a tam lezy jej ksiązeczka zdrowia ,na okładce jest chłopiec z nosem jak klaun i ona tego sie bała ...a ja juz chcialam Pogromców duchów wzywac buhaha;))

Wczoraj znowu mielismy "akcje kupa",pól dnia Kaja sie darła jakby ze skóry ją obdzierali...dałam jej 2 x po 5 ml Lactulosum rumianek jabłko i w koncu zrobiła az jej zyłki pekly w oczkach a ja wyłam z nia ,i znowu taka kupa ze masakra...zawsze robiła bobki jak królik a teraz duza zbita;/To wszystko przez to ze mało pije i mało owoców je,nie chce tez jagurtów bo chyba sie jej przejadły ...musze zmienic jej diete !:no::tak:

Malwina wielkie gratki;*

Ostatnia edycja:
Helloł

Vegas 88 to wcale nie tak mało :tak:

Wampi mam nadzieję że na dobre pokonaliście problemy żołądkowe.

Malwina gratulacje :-)

A co do kłótni to u Nas odpukać, rzadko się kłócimy, to duża zasługa J bo ja jestem strasznie nerwowa i nie cierpliwa ;-) a on bardzo często przemilcza moje bzdury. Ja jestem z reguły poukładanym człowiekiem lubie mieć wszystko zaplanowane a J zawsze ma czas, zawsze jest "zaraz" a to mnie bardzo skutecznie wyprowadza z rownowagi ;-)

Od dzisiaj zaczynam trening czystości dla psa, skubana leje co minutę :wściekła/y: po kropelce ale non stop, noszę ją jak tylko widzę że zaczyna lać na gazetę, mam nadzieję że szybko załapie bo czeka Nas jeszcze przynajmniej miesiąc w domu.

kaamaa no to z psiakami najgorsze... ale zima latwiej nauczyc bo duzo w domu sie siedzi:-)

Ja wczoraj zajrzalam tak do buzi Hani i zobaczylam ze jej juz jedna szóstka wyszla :tak: na nic sie nie skarzyla, trzeba sie do dentystki wybrac niedlugo by skontrolowala czy wsio oki, własnie mówila ze w szóstym roku zaczynaja wychodzic szóstki :-)
Ide ogarnac troche ;P:)

KAMAA no właśnie uszka i trochę za uszkami mu się skóra łuszczy.

Moja córa wczoraj po płaczliwym kąpaniu i czesaniu włosów zasneła o 18.15 i spała dziś do 7. Teraz już w przedszkolu, a dziś spóźniony dzien babci i dziadka mają. Zawożę później moją mame do przedszkola a ja z małym do lekarza niby na szczepienie spźnione ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo coś mi pokasływał w nocy trochę.

wampi ostatnio co słyszałam to ze zmarła Szymborska o Witney nie słyszałam bo trochę jestem buzy i nie sledze wioadomości...
ehhh szkoda , szkoda..:-(
wampi \gadzam się z Tobą... że liczy się ile miała .. no cóż zniszczyła się... ale to i tak szkoda człowieka...
Vegas była z Grecjio:tak: ale to jedyne z tego co było prawdą :sorry: ona pisała że się tam urodziła ale po jej kłamstwach i tak idealnym języku polskim nie tylko ortografii ale i styylistyce podejrzewam że pewnie wyjechała tam kilka lat temu być moze do pracy lub z kimś...
poza tm że kłamała nic więcej już się nie dowiemy bo nie przyjdzie i prawdy nam nie powie ;-)
kasiek Vegas moja też uwielbiakosmetyki , akurat w azience mam te najwazniejesz które najczęscie używam są na odkrytej półce nad sedesem to Vi tyko jak widzi ortwartą łazienkę to leci i staje na klapie się maluje.. oczywiście kredkami jej nie wychodzi :-p ale błyszczykiem to zawsze usta wymaluje.. a jak mówię jej daj buzi to się zatyka ręką i krzycz"nieee! jestem pomalowana!" hehe
no i cieniami też umie się pomalowac , nie raz mi cały kolorek z palety wydrapała, ale cienie to już chowam głębiej :-p
kamaaaa chwal się pieskiem.. ja też chcę!!!! kama śliczna Lora:-) mi osobiście podobają się czarne lab, bo tycvh kremowych to u nas na pęczki :-) ale ogólnie te psy lubię , w ogóle lubię duże psy :-p

a jeśli chodzi o facetów to ja też z tych bardziej czepliwych i kłótliwych :-p a D siedzi spokojnie ;-) hehe
y tez nie umiem się nie odzywać tylko gadam i gadam :-p
anetka mój to ciagle mówi "no nie możesz tego po prostu przemilczeć " ale mimo to ja zawsze nadaję i twierdze że on to by chciał żebym wszytsko przemilczała to by wtedy nie wiedział nawet na co jestem zła a tak to mu ze szczegółami wytłumacze i mogę tak ół dnia wraccać do tej samej sprawy :-p bueheheh
kama u mnie jest dokładnie to samo!!! ja wszystko musze mieć jak w zegarku:-p a mój to zaraz , zdążymy wrrrr nienawidzę tych 2 słów :-p
no a czy się kłócimy , to ja głównie nadaję a jak już powiem swoje to gadamy normalnie... nie wiem czy można to nazwać kłótnią ;-)
kłótnię taką powazną to moze mieliśmy ze 4 razy w życiu :-)
sali ja też się tak nakręcam z tymi dziećmi:no:
jak raz mi Vi zaczęła płakac w nocy i dosłownie uciekła z pokoju i nie chciała tam wrócić , to od tamtej pory w nocy ogladam się za siebie każdej nocy
bo ona powiedziała ze nie wejdzie do łózka bo się boi , a jak spytałam czy ktos tam był to powiedziała że tak , jak spytałam gdzie to siedziała mi na kolanach zagapiona w jedno miejsce... masakra jakaś... nie raz też ma takie akcje że aż włos się jeży ale w tym momencie to nie pamiętam nawet :-p

Cześć Wam.
Mnie nie było trochę bo przez tydzień nie było mnie w domu ale czytałam co nieco tylko nie nadrobię w chwili obecnej bo zaraz muszę brać się za obiadek.
Kamaa Wiesz trzeba będzie kiedyś znaleźć taki punkt w środku pomiędzy nami żeby się spotkać. ja już prawko mam, w marcu lżejsze autko będzie i mniej żrące to może w końcu nam się uda.:-D.

Ja okresu nie mam i nie mam. testu jeszcze nie robiłam. ale w czwartek do gina idę.
brzuch coś mnei pobolewa i w krzyżu łupie, do tego jakieś upławy chyba.

EWI Trzymać kciuki za ciążę czy za brak ciąży? :-p

dorotar Aż taki masz problem z czesaniem włosków Amelce, że aż płacze? plączą się jej?

kama My to się też tak naprawdę nie kłócimy :no: ale jak coś mi nie pasuje to mogę gadać i gadać.

sali U nas też śnieg padał i coraz więcej go leży :tak:

Dziewczyny, Zuzia w nocy mi się budzi, bo ciężko jej się oddycha, polecicie mi coś sprawdzonego na to?? Miałam plasterek taki co się nakleja na piżamkę ale dla niej był za silny i się w nocy obudziła z płaczem, że za mocno pachnie...

Hej:-)

U nas też śniegu napadało:-D Ala już się doczekać na sanki nie może, a ja zasmarkana:-D
kama jak Cię sucz tak z siskaniem wpienia, to wytnij w pampie dziurę na ogon i załóże jej na d...:-) ja tak robiłam jak mnie wpieniał Habsik:-D:sorry2: Niestety jego też mi ukradli.... powiedziałam że więcej psa nie kupię... ale ze schronika będę brała bo takie bidy są bardziej kochane i już wiedza o i jak;-)
EWI u nas tak Oliśka się objawiła:-p
aneta maść majerankowa;-) Ali zawsze nosek odtykała i lepiej się jej oddychało, zapach jest delikatny.

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy maść majerankowa u nas nie przejdzie, bo ta mała zołza od razu to ściera :sorry2: jak była mniejsza to jej normalnie smarowałam a teraz nie da rady :baffled:

Do góry