reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry

My wczoraj na rajdzie , wymarzłam za wszystkie czasy , ale warto było bo było rewelacyjnie:")
Zajęliśmy 1 miejsce w klasie i 5 !!!! w generalce seryjnym Tico , objechali nas tylko lansery i subaraki które mają ponad 200 i 300 km, a tico ma 41 !!! Zgarnęliśmy nagrodę uznaniową:")

Teraz muszę posprzatac trochę a pozniej Was nadrobie

reklama
Witam snieżnobiało;)U nas druga tura sniegu hehe.

Vegas to sie mylisz myslaąc ze jak tylko ja gadam to jest cicho:-DMnie słychac na 3 pietrze,ja nawet jak mówie to "mówię"!!:-) Co do dzieci dwumetrowych całkiem mozliwe ja mam 170 a D 187 a niby dzieci przerastaja rodziców,oby tylko mame hihi

Mój D to oaza spokoju,nie jeden by uciekł hahaOn grzecznie czeka az mi przejdzie i sie wygadam,no chyba ze juz przeginam to krzyknie tez wtedy z marszu sie uspakajam haha.

Wampi u mnie jest identycznie jak z Tobą;-)

W ogóle wczoraj wieczorem mielismy akcje mrożącą krew w żyłach!

Lezymy w łozku Kaja poszła siusiu wraca (w pokoju ciemno tylko tv włączony)a Kaja:zobacz pani Doktor,widzisz? Ja:nie widze a ona znowu zobacz pani Doktor i pokazuje ciągle do tyłu w jedno miejsce...w koncu Darek ją wziął na rece a ona zasłania oczy i płacze...Jezuu az mnie dreszcze przeszły ,bo naogladałąm sie kiedys programów ze dzieci widza duchy hehe.
Rano Kaja przychodzi do mnie do pokoju i znowu:pani Doktor,widzisz??i pokazuje znowu w strone biurka....a tam lezy jej ksiązeczka zdrowia ,na okładce jest chłopiec z nosem jak klaun i ona tego sie bała ...a ja juz chcialam Pogromców duchów wzywac buhaha;))

Wczoraj znowu mielismy "akcje kupa",pól dnia Kaja sie darła jakby ze skóry ją obdzierali...dałam jej 2 x po 5 ml Lactulosum rumianek jabłko i w koncu zrobiła az jej zyłki pekly w oczkach a ja wyłam z nia ,i znowu taka kupa ze masakra...zawsze robiła bobki jak królik a teraz duza zbita;/To wszystko przez to ze mało pije i mało owoców je,nie chce tez jagurtów bo chyba sie jej przejadły ...musze zmienic jej diete !:no::tak:

Malwina wielkie gratki;*

Ostatnia edycja:
Helloł

Vegas 88 to wcale nie tak mało :tak:

Wampi mam nadzieję że na dobre pokonaliście problemy żołądkowe.

Malwina gratulacje :-)

A co do kłótni to u Nas odpukać, rzadko się kłócimy, to duża zasługa J bo ja jestem strasznie nerwowa i nie cierpliwa ;-) a on bardzo często przemilcza moje bzdury. Ja jestem z reguły poukładanym człowiekiem lubie mieć wszystko zaplanowane a J zawsze ma czas, zawsze jest "zaraz" a to mnie bardzo skutecznie wyprowadza z rownowagi ;-)

Od dzisiaj zaczynam trening czystości dla psa, skubana leje co minutę :wściekła/y: po kropelce ale non stop, noszę ją jak tylko widzę że zaczyna lać na gazetę, mam nadzieję że szybko załapie bo czeka Nas jeszcze przynajmniej miesiąc w domu.

kaamaa no to z psiakami najgorsze... ale zima latwiej nauczyc bo duzo w domu sie siedzi:-)

Ja wczoraj zajrzalam tak do buzi Hani i zobaczylam ze jej juz jedna szóstka wyszla :tak: na nic sie nie skarzyla, trzeba sie do dentystki wybrac niedlugo by skontrolowala czy wsio oki, własnie mówila ze w szóstym roku zaczynaja wychodzic szóstki :-)
Ide ogarnac troche ;P:)

KAMAA no właśnie uszka i trochę za uszkami mu się skóra łuszczy.

Moja córa wczoraj po płaczliwym kąpaniu i czesaniu włosów zasneła o 18.15 i spała dziś do 7. Teraz już w przedszkolu, a dziś spóźniony dzien babci i dziadka mają. Zawożę później moją mame do przedszkola a ja z małym do lekarza niby na szczepienie spźnione ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo coś mi pokasływał w nocy trochę.

wampi ostatnio co słyszałam to ze zmarła Szymborska o Witney nie słyszałam bo trochę jestem buzy i nie sledze wioadomości...
ehhh szkoda , szkoda..:-(
wampi \gadzam się z Tobą... że liczy się ile miała .. no cóż zniszczyła się... ale to i tak szkoda człowieka...
Vegas była z Grecjio:tak: ale to jedyne z tego co było prawdą :sorry: ona pisała że się tam urodziła ale po jej kłamstwach i tak idealnym języku polskim nie tylko ortografii ale i styylistyce podejrzewam że pewnie wyjechała tam kilka lat temu być moze do pracy lub z kimś...
poza tm że kłamała nic więcej już się nie dowiemy bo nie przyjdzie i prawdy nam nie powie ;-)
kasiek Vegas moja też uwielbiakosmetyki , akurat w azience mam te najwazniejesz które najczęscie używam są na odkrytej półce nad sedesem to Vi tyko jak widzi ortwartą łazienkę to leci i staje na klapie się maluje.. oczywiście kredkami jej nie wychodzi :-p ale błyszczykiem to zawsze usta wymaluje.. a jak mówię jej daj buzi to się zatyka ręką i krzycz"nieee! jestem pomalowana!" hehe
no i cieniami też umie się pomalowac , nie raz mi cały kolorek z palety wydrapała, ale cienie to już chowam głębiej :-p
kamaaaa chwal się pieskiem.. ja też chcę!!!! kama śliczna Lora:-) mi osobiście podobają się czarne lab, bo tycvh kremowych to u nas na pęczki :-) ale ogólnie te psy lubię , w ogóle lubię duże psy :-p

a jeśli chodzi o facetów to ja też z tych bardziej czepliwych i kłótliwych :-p a D siedzi spokojnie ;-) hehe
y tez nie umiem się nie odzywać tylko gadam i gadam :-p
anetka mój to ciagle mówi "no nie możesz tego po prostu przemilczeć " ale mimo to ja zawsze nadaję i twierdze że on to by chciał żebym wszytsko przemilczała to by wtedy nie wiedział nawet na co jestem zła a tak to mu ze szczegółami wytłumacze i mogę tak ół dnia wraccać do tej samej sprawy :-p bueheheh
kama u mnie jest dokładnie to samo!!! ja wszystko musze mieć jak w zegarku:-p a mój to zaraz , zdążymy wrrrr nienawidzę tych 2 słów :-p
no a czy się kłócimy , to ja głównie nadaję a jak już powiem swoje to gadamy normalnie... nie wiem czy można to nazwać kłótnią ;-)
kłótnię taką powazną to moze mieliśmy ze 4 razy w życiu :-)
sali ja też się tak nakręcam z tymi dziećmi:no:
jak raz mi Vi zaczęła płakac w nocy i dosłownie uciekła z pokoju i nie chciała tam wrócić , to od tamtej pory w nocy ogladam się za siebie każdej nocy
bo ona powiedziała ze nie wejdzie do łózka bo się boi , a jak spytałam czy ktos tam był to powiedziała że tak , jak spytałam gdzie to siedziała mi na kolanach zagapiona w jedno miejsce... masakra jakaś... nie raz też ma takie akcje że aż włos się jeży ale w tym momencie to nie pamiętam nawet :-p

Cześć Wam.
Mnie nie było trochę bo przez tydzień nie było mnie w domu ale czytałam co nieco tylko nie nadrobię w chwili obecnej bo zaraz muszę brać się za obiadek.
Kamaa Wiesz trzeba będzie kiedyś znaleźć taki punkt w środku pomiędzy nami żeby się spotkać. ja już prawko mam, w marcu lżejsze autko będzie i mniej żrące to może w końcu nam się uda.:-D.

Ja okresu nie mam i nie mam. testu jeszcze nie robiłam. ale w czwartek do gina idę.
brzuch coś mnei pobolewa i w krzyżu łupie, do tego jakieś upławy chyba.

EWI Trzymać kciuki za ciążę czy za brak ciąży? :-p

dorotar Aż taki masz problem z czesaniem włosków Amelce, że aż płacze? plączą się jej?

kama My to się też tak naprawdę nie kłócimy :no: ale jak coś mi nie pasuje to mogę gadać i gadać.

sali U nas też śnieg padał i coraz więcej go leży :tak:

Dziewczyny, Zuzia w nocy mi się budzi, bo ciężko jej się oddycha, polecicie mi coś sprawdzonego na to?? Miałam plasterek taki co się nakleja na piżamkę ale dla niej był za silny i się w nocy obudziła z płaczem, że za mocno pachnie...

Hej:-)

U nas też śniegu napadało:-D Ala już się doczekać na sanki nie może, a ja zasmarkana:-D
kama jak Cię sucz tak z siskaniem wpienia, to wytnij w pampie dziurę na ogon i załóże jej na d...:-) ja tak robiłam jak mnie wpieniał Habsik:-D:sorry2: Niestety jego też mi ukradli.... powiedziałam że więcej psa nie kupię... ale ze schronika będę brała bo takie bidy są bardziej kochane i już wiedza o i jak;-)
EWI u nas tak Oliśka się objawiła:-p
aneta maść majerankowa;-) Ali zawsze nosek odtykała i lepiej się jej oddychało, zapach jest delikatny.

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy maść majerankowa u nas nie przejdzie, bo ta mała zołza od razu to ściera :sorry2: jak była mniejsza to jej normalnie smarowałam a teraz nie da rady :baffled:

Do góry