reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justynka mi się obudziła i strasznie obrażona na mnie jest, bo S ją usypiał, a jak się obudziła to jego już nie było, teraz tylko chodzi po domu i go szuka...

reklama
Mikusa pomylialam Ci sie chyba z Polna:-Dchetnie nadrobilabym zaleglosci ale musze jeszcze miesiac czekac.. a Polna moze zaczynac juz dzis:-D:-)
Nie martw sie moj tez czasami tekstem walnie t az strach sie bac.. ale nigdy jeszcze nie zartowal, ze chce miec drugie dziecko:-D:szok:Moj to nigdy nie chail miec dzieci.. twierdzil, ze ich nie lubi. ale jako tata jest suoer:tak:
Firanka gratulacje zabka:-)

EWI - a krem miałaś ... ? bo nie wiem ile razy dziennie stosować i w sumie nie wiem gdzie ;;/

MIKUSA - no ja też słyszałam że w czasie ciąży to często ... ;/ ale skąd to się bierze to nie mam pojęcia :| ;/

Jadę po Kubę do pracy więc wpadnę dopiero wieczorem pewnie ...

A i mam pytanie jak ja mam tą grzybice i kocham się z Kubą to on też mógł złapać nie ? ale go nic nie swędzi to nie ma ? bo nie chce się wyleczyć a później od niego złapać ;/ ... no ale jak nie nażeka to chyba jest si ?

Hej dziewczeta.. ja juz po wizycie ... lekarz sie smiala ze mam mala chereederke w sobie ... :-Djak tylko zaczela macac brzuszek to mala straszne kopniaczki dawala:-Da tak to jest ze mna wszystko wporzadku:-Di nie mam juz zadnych obaw co do poronienia:-)ale i tak mam uwazac na siebie bardzo:-D

A szok rzeczywiscie mialam jak sie obudzilam:-Dnie wiedzialam czy to sen czy to prawda:-Da teraz czekam az misio przyjedzie :-D

Firanka gratulacje pierwszego zabka:-):-D

Femme fatal...lekarz ci wyraznie powiedziala ze masz grzybice pochwy?? dziwne moze tylko stan pod grzybiczny... ja tez tak mialam i dostalam globulki... a co do sexu to lepiej zrezygnuj na ok 2 tyg. bys nie zarazila partnera..:-)

Netgirl pozycz troszkie upalu bo slonka juz mam:-D

Pa do pozniej milego dnia

reklama
Do góry