reklama
Mikusa pomylialam Ci sie chyba z Polnachetnie nadrobilabym zaleglosci ale musze jeszcze miesiac czekac.. a Polna moze zaczynac juz dzis:-)
Nie martw sie moj tez czasami tekstem walnie t az strach sie bac.. ale nigdy jeszcze nie zartowal, ze chce miec drugie dzieckoMoj to nigdy nie chail miec dzieci.. twierdzil, ze ich nie lubi. ale jako tata jest suoer
Firanka gratulacje zabka:-)
Nie martw sie moj tez czasami tekstem walnie t az strach sie bac.. ale nigdy jeszcze nie zartowal, ze chce miec drugie dzieckoMoj to nigdy nie chail miec dzieci.. twierdzil, ze ich nie lubi. ale jako tata jest suoer
Firanka gratulacje zabka:-)
femme fatal
Mama Ninki :)
EWI - a krem miałaś ... ? bo nie wiem ile razy dziennie stosować i w sumie nie wiem gdzie ;;/
MIKUSA - no ja też słyszałam że w czasie ciąży to często ... ;/ ale skąd to się bierze to nie mam pojęcia :| ;/
Jadę po Kubę do pracy więc wpadnę dopiero wieczorem pewnie ...
A i mam pytanie jak ja mam tą grzybice i kocham się z Kubą to on też mógł złapać nie ? ale go nic nie swędzi to nie ma ? bo nie chce się wyleczyć a później od niego złapać ;/ ... no ale jak nie nażeka to chyba jest si ?
MIKUSA - no ja też słyszałam że w czasie ciąży to często ... ;/ ale skąd to się bierze to nie mam pojęcia :| ;/
Jadę po Kubę do pracy więc wpadnę dopiero wieczorem pewnie ...
A i mam pytanie jak ja mam tą grzybice i kocham się z Kubą to on też mógł złapać nie ? ale go nic nie swędzi to nie ma ? bo nie chce się wyleczyć a później od niego złapać ;/ ... no ale jak nie nażeka to chyba jest si ?
mamamartynki
Zaangażowana w BB
i co tam dziewczynki
mamamartynki
Zaangażowana w BB
jestem z mala na przepustce ze szpitala w domu
madzia1225
Wdrożona(y)
Hej dziewczeta.. ja juz po wizycie ... lekarz sie smiala ze mam mala chereederke w sobie ... jak tylko zaczela macac brzuszek to mala straszne kopniaczki dawalaa tak to jest ze mna wszystko wporzadkui nie mam juz zadnych obaw co do poronienia:-)ale i tak mam uwazac na siebie bardzo
A szok rzeczywiscie mialam jak sie obudzilamnie wiedzialam czy to sen czy to prawdaa teraz czekam az misio przyjedzie
Firanka gratulacje pierwszego zabka:-)
Femme fatal...lekarz ci wyraznie powiedziala ze masz grzybice pochwy?? dziwne moze tylko stan pod grzybiczny... ja tez tak mialam i dostalam globulki... a co do sexu to lepiej zrezygnuj na ok 2 tyg. bys nie zarazila partnera..:-)
Netgirl pozycz troszkie upalu bo slonka juz mam
Pa do pozniej milego dnia
A szok rzeczywiscie mialam jak sie obudzilamnie wiedzialam czy to sen czy to prawdaa teraz czekam az misio przyjedzie
Firanka gratulacje pierwszego zabka:-)
Femme fatal...lekarz ci wyraznie powiedziala ze masz grzybice pochwy?? dziwne moze tylko stan pod grzybiczny... ja tez tak mialam i dostalam globulki... a co do sexu to lepiej zrezygnuj na ok 2 tyg. bys nie zarazila partnera..:-)
Netgirl pozycz troszkie upalu bo slonka juz mam
Pa do pozniej milego dnia
reklama
mamamartynki
Zaangażowana w BB
mam nadzieje zeto juz koniec