reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justynka mi się obudziła i strasznie obrażona na mnie jest, bo S ją usypiał, a jak się obudziła to jego już nie było, teraz tylko chodzi po domu i go szuka...

reklama
Mikusa pomylialam Ci sie chyba z Polna:-Dchetnie nadrobilabym zaleglosci ale musze jeszcze miesiac czekac.. a Polna moze zaczynac juz dzis:-D:-)
Nie martw sie moj tez czasami tekstem walnie t az strach sie bac.. ale nigdy jeszcze nie zartowal, ze chce miec drugie dziecko:-D:szok:Moj to nigdy nie chail miec dzieci.. twierdzil, ze ich nie lubi. ale jako tata jest suoer:tak:
Firanka gratulacje zabka:-)

EWI - a krem miałaś ... ? bo nie wiem ile razy dziennie stosować i w sumie nie wiem gdzie ;;/

MIKUSA - no ja też słyszałam że w czasie ciąży to często ... ;/ ale skąd to się bierze to nie mam pojęcia :| ;/

Jadę po Kubę do pracy więc wpadnę dopiero wieczorem pewnie ...

A i mam pytanie jak ja mam tą grzybice i kocham się z Kubą to on też mógł złapać nie ? ale go nic nie swędzi to nie ma ? bo nie chce się wyleczyć a później od niego złapać ;/ ... no ale jak nie nażeka to chyba jest si ?

Hej dziewczeta.. ja juz po wizycie ... lekarz sie smiala ze mam mala chereederke w sobie ... :-Djak tylko zaczela macac brzuszek to mala straszne kopniaczki dawala:-Da tak to jest ze mna wszystko wporzadku:-Di nie mam juz zadnych obaw co do poronienia:-)ale i tak mam uwazac na siebie bardzo:-D

A szok rzeczywiscie mialam jak sie obudzilam:-Dnie wiedzialam czy to sen czy to prawda:-Da teraz czekam az misio przyjedzie :-D

Firanka gratulacje pierwszego zabka:-):-D

Femme fatal...lekarz ci wyraznie powiedziala ze masz grzybice pochwy?? dziwne moze tylko stan pod grzybiczny... ja tez tak mialam i dostalam globulki... a co do sexu to lepiej zrezygnuj na ok 2 tyg. bys nie zarazila partnera..:-)

Netgirl pozycz troszkie upalu bo slonka juz mam:-D

Pa do pozniej milego dnia

reklama
Do góry