reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Kobietki ;-) az wszoku jestem ze jeszcze nikt rano NIC napisal :szok::-D

Ala spi a ja zaraz jade po zakupy do miasta !! a potem siup do Jasionki jedziemy z Ala :happy: ehhhh od rana chodze podniecona jak nigdy:zawstydzona/y: :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

netgirl siebie dam :-p:-)
a jak nie bedzie chcial to pojde spac do drugiego pokoju :-D

Kasia nie no wszystko jest przygotowane wiec kolejnej wpadki nie bedzie :tak::-)
dobrze ze skurcze ustapily ;-)a mezus widze ze ma wilczy apetyt na Ciebie jesli juz pranie wiesza za Ciebie :-p:rofl2: no ale chyba jakias przyjemnosc mu zrobisz ?:-)
bo szkoda zeby sie meczyl z tym sam ......... :zawstydzona/y::-)

Potem jak znajde czas to jeszcze lukne do Was i cos napisze ;-):tak:
Buzka i milego dnia :happy:

reklama
Kasiu miałam tak samo;-);-);-). Pytałam się lekarza co oznacza te kłucie w kroczu i mi powiedział,że to kość spjeniowo-łonowa się powoli zaczyna rozszerzać i przygotowywać do porodu więc nie masz się czym przejmować:-D

My jmuz po obiadku
Femme ja tez mam wizyte dzis, a o ktorej masz??? oby wszystko bylo dobrze u nas:-) ciekawa jestem co mi zrobia bo mi sie karta ciazawa skonczyla tzn. miejsce na zapisywanie wizyt
KasiaF87 obys donosila jeszcze te 2 tygodnie, w sumie to juz niedlugo wiec moze Twoj organizm sie przygotowywuje do porodu??? ja jak za duzo pochodze to mnie strasznie brzuch ciagnie, takie dziwne uczucie

Polna jakoś mu tam pomogłam :-)
Firanka no ja sie domyślam że sie przygotowuje i nie martwiłoby mnie to gdyby nie fakt że jeszcze min dwa tyg musimy wytrzymać w dwupaku :-)
Madzik a ty na którą masz wizyte? a karte założą ci poprostu drugą:tak: o to sie nie martw... tylko później miej przy sobie zawsze obie :tak: a co do ciągnięcia brzuszka to w sumie normalne (przynajmniej u mnie) ale staraj sie nie przemęczać...

Hej laski!!
Ale jestem od rana happy... moj Adas wrocil rano:):):):-D:-D:-D:-DObudzilam sie a on kolomnie w lozku:-D:-D:-DSzok poprostu...:-DTeraz poszedl do miasta zalatwiac sprawy... a ja zaraz mykam do ginekologa:-)zobaczymy jak tam moja mala sie miewa:-DJakos was jeszcze tu odwiedze ...

pozdrawiam...buziol

KasiaF87 na 15 mam, i wlasnie sie szykuje:-)
madzia1225 to sprawil Ci duza niespodzianka, napewno musisz byc bardzo szczesliwa
mamamartynki jak to chyba zdrowe???
A ja sie dzis przerazilam, dbalam o brzuch i piersi zeby rozstepow nie bylo, a one mi sie w pachwinach porobily normalnie myslalam ze zwariuje, moj, P mnie pociesza ze dla niego i tak jestem sliczna, ze jemu nie przeszkadzaja i ze tylko on je bedzie ogladal ale sam fakt ze sa mnie przeraza

Cześć dziewczynki!
Tak dzisiaj przeglądam nasze forum i stwierdzam że bardzo żasdko piszę. Kurcze tylko jeden post dziennie. Ale to przez to, żę S teraz siedzi w domu i trzeba mu towarzystwa dotrzymywać. Też na mnie mówi że się uzależniłąm od forum, no ale co ja miałam robić jak go w domu wiecznie nie było...???
Asiowo Udanego wy[poczynku.... I wiele upojnych nocy:-):-):-)

Ja ze Swoim S już po 5 tyg po porodzie mieliśmy pierwszą miłą przygodę...

Teraz moje 3 dzieciaczki :-);-):-) drzemają sobie, więc mogę spokojnie coś na[pisać.

U nas w kościele jest obraz Jezusa Miłosiernego więc od wczoraj mamy święto.

Kurcze zaś zapomniałam co jeszcze chciałam napisać...

reklama
Dziewczyny bardzo wszystkim dziękuję za przyjęcie mnie do zamkniętego:tak: Próbuję co nieco nadrobić i czytam ze wszystkiego po trochę,ale to bardzo trudne:-p Także jak jakoś tam się obrobię to będę pisać:-p

Do góry