reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzik to super, ze na wizycie ok:-)a co do sylwetki to ja juz nie moge..a wiesz jakie mam miesnie na rekach:-D:-Dpodnos co chwile 10 kg tak po milion razy:-)ahh szkoda slow:-p
Moj skarb wlansie padl ze zmeczenia, czyli moge uwazac wieczor za wolny:-):tak:
Mika glowa do gory,, rot tak jak pisalas raz to ra to..a te glupie baby z przychodni sa do dupy.. potrafia kobiete wpedzic w depresje niz naprawde nauczyc i pomocw laktacji..:angry:ja tez co chwile slyszlalam, jak to ja nie jestem i takie tam:wściekła/y:

reklama
FEMME moja kumpela ktora jest w ciazy tez ma grzybice< i lekarz zapisal jej jakies globulki>i jakas tabletke i przy okazji dla jej facetaa tez bo to niby byla taka grzybica ktora sie zarazaja nawzajem.

Ona_mika w sumie to może być i od tego, że podałaś butelkę. Jedne dzieci poczują butlę to nie chcą cyca ssać, bo za wolno leci, a innym to nie przeszkadza i mogą być karmione mieszanie. A może spróbuj odciągać i dawać butelką cały czas i nie dokarmiac sztucznym, to wtedy będziesz wiedział ile zjada i czy się najada Twoim mlekiem.

MIKA - no to nie ciekawie :-( no nic chyba nie ma sensu się stresować i faktycznie na butle przejść

MADZIK - no to dobrze że wszystko dobrze :-)

Ja to jestem jednak głupia ... zamiast się zapytać lekarza to teraz nic nie wiem ...
Bo mam krem PIMAFUCORT i globulki PIMAFUCIN i teraz nie wiem czy to razem stosować czy najpierw jedno później drugie i ile ten krem i tak właściwie gdzie ... <debil> ma ktoś jakieś info ?;/

MIKA - może z tym mlekiem Twoim takie problemy bo się stresujesz a słyszałam że to ma duży wpływ ... sprobuj się jakoś odstresować czy coś może pomoże :-)

MADZIK - dzięki też tak zrobię a jutro do lekarza zadzwonię i się upewnię :-)

Oooo widzę ży tu temat żywieniowy :-D aa to ja się nie wypowiadam bo ani nie karmiłam piersią (bo kogo :-)) a karmiona też nie byłam ;-)

Jutro jadę do Sz. na tydzień może troszkę dłużej...a że jest to wiocha gdzie psy dupeczkami szczekają to można się domyśleć że o necie można tylko pomarzyć :baffled:
Dobija mnie perspaktywa 6h w autobusie a potem 100km samochodem ale czego nie robi się z miłości :-D

Helloł z rana:-D
Glowa mnie boli jak diabli.. Lena mi sie dzis w nocy obudzila o 3, przyszla do lozka i tak spalysmy do 5.. cos chyba jej sie snilo, bo co 5 min wolalla "mamo".. zreszta ona zawsze tak wola jak sie zbudzi.. no i ja co 5 min na rownych nogach.. wrr.. nie wiem co jej dzis bylo.. zreszta zauwazylam to, ze jak nie ma nikogo w pokoju to moje dziecko spi jak zabite cala noc - najwyrazniej jej przeszkadzam:-D

Mikusa moj Adam to chyba boi sie, ze kolejny raz bede miala nie za fajny porod.. sam wydzial, co sie dzialo..u nas to ja jestem gotowa na dzidzie:tak: chcialam miec zawsze dzieci w odstepie 2 lat.. no ale trudno:-) moze bedzie z 3 letnia roznica:-D

Mika no z tym karmieniem to nie za fajnie.. ja tez pamietam moje 3 tyg karmienia.. dla mnie to byl koszmar.. a co do poloznych na oddziale to koszmar koszmar i jeszcze raz koszmar.. przyszla raz dala mi dziecko do piersi i poszla.. a ja z kroplowka w rece, leki przestaly dzialas, lecialo ze mnie jak z kranu, a do tego nikogo przy mnie nie bylo:wściekła/y:wspomnienia nie za fajne niestety.. ale przezyjesz i to i bedziesz potem mowic tak jak my innym przyszlym mamo:-)glowa do gory.. ja teraz nawet smieje sie z tego wszytskiego..

reklama
Olenka ja juz od 5 nie spie:-Dmatko kiedy ja sie wyspie..:-Dkoszmar.. zaraz na szczescie Lena pojdzie na drzemke czyli bede miala ok 2 godzin wolnego:-):tak:jak ja kocham drzemki:-D:-D

Do góry