femme fatal
Mama Ninki :)
No i jestem u gina wszystko w miare si ... tylko mam jakąś grzybice i ostatnie pieniądze na leki poszły no ale mus to mus przepisał mi PIMAFUCIN ... brała któraś kiedyś może ? a prócz tego to sprawdził tylko czy serduszko bije i tyle z cyckami mam iść do innego na środę jestem umówiona bo ten mój to nie wie nic o tych cycach
KASIA - no to bidaka przytrzymałaś ... mi dopiero teraz zaczął się okres że nie chce mi się baraszkować ... już chyba z tydzień a u nas to bardzo długo no ale może to przez tą infekcje ... i jak by się coś działo to pisz bo na pewno będziemy się martwić
POLNA - no no to udanej zabawy :-) nic dziwnego że "zajarana jak bąk" chodzisz
FIRANKA - no wreszcie się pokazałaś ... co ty tak ostatnio milcząca ? ;-)
MADZIK - i jak po wizycie ? ;-)
MADZIA - widzę dzisiaj to wszystkie wizytę miałyśmy jak wrócisz opowiadaj jak było :-) ... a co do ukochanego to fajny szok musiałaś przeżyć
EWI - ja miałam to samo ... ale teraz pracuje więc luz do 17-18 mam czas dla siebie ... a tak to mi stęka strasznie jak bym nie wiadomo co robiła
ANIA - to masz teraz lekturę trochę tam tego jest
KASIA - no to bidaka przytrzymałaś ... mi dopiero teraz zaczął się okres że nie chce mi się baraszkować ... już chyba z tydzień a u nas to bardzo długo no ale może to przez tą infekcje ... i jak by się coś działo to pisz bo na pewno będziemy się martwić
POLNA - no no to udanej zabawy :-) nic dziwnego że "zajarana jak bąk" chodzisz
FIRANKA - no wreszcie się pokazałaś ... co ty tak ostatnio milcząca ? ;-)
MADZIK - i jak po wizycie ? ;-)
MADZIA - widzę dzisiaj to wszystkie wizytę miałyśmy jak wrócisz opowiadaj jak było :-) ... a co do ukochanego to fajny szok musiałaś przeżyć
EWI - ja miałam to samo ... ale teraz pracuje więc luz do 17-18 mam czas dla siebie ... a tak to mi stęka strasznie jak bym nie wiadomo co robiła
ANIA - to masz teraz lekturę trochę tam tego jest