reklama
Liza
Fanka BB :)
malaczarna dobrze ze z córa lepiej
Myrsini to widze ze u was aborcja to jak normalny zabieg ;/
A i mialam napisac :-) po ten konferencji to nie dziwie sie ze tak sie stalo, ona naprawde byla niegotowa na to dziecko, zostawila je na 2tyg u tesciowej, i ta akcja z mezem
Wciagnelam sie w czytanie Zmierzchu hehehe super ksiazka ;-)
Myrsini to widze ze u was aborcja to jak normalny zabieg ;/
A i mialam napisac :-) po ten konferencji to nie dziwie sie ze tak sie stalo, ona naprawde byla niegotowa na to dziecko, zostawila je na 2tyg u tesciowej, i ta akcja z mezem
Wciagnelam sie w czytanie Zmierzchu hehehe super ksiazka ;-)
Ostatnia edycja:
Co do ciąży to jak ja zaciążąłam0w pierwszej to koleżanka już była w 1 miesiącu, a przy Mareczku ta sama koleżanka zaciążyła miesiąc po mnie. Więc towarzystwo miałam.
KASIEK Ja tam zaskoczona nie jestem. A twój C to chyba miał nadzieję co? A co do globulek to w trakcie @ się nie stosuje.
MYRSINI Nie martw się, za jakieś dwa-trzy tygodnie powiem ci czy będziesz miała towarzystwo. :-)
późno u was w grecji decydują się0na dzieci. Ale tam to inna mentalność raczej.
MAŁA CZARNA Dobrze że z mała już lepiej. Oby antybiotyk nie był potrzebny.
KASIEK Ja tam zaskoczona nie jestem. A twój C to chyba miał nadzieję co? A co do globulek to w trakcie @ się nie stosuje.
MYRSINI Nie martw się, za jakieś dwa-trzy tygodnie powiem ci czy będziesz miała towarzystwo. :-)
późno u was w grecji decydują się0na dzieci. Ale tam to inna mentalność raczej.
MAŁA CZARNA Dobrze że z mała już lepiej. Oby antybiotyk nie był potrzebny.
Ostatnia edycja:
pinky sky
Ewi w sumie to nie wiem ale wydzwaniał zaraz po 14 teraz dużo ludzi w domu a rano wydarłam się na niego i chodzi struty;/ No może Ty będziesz
Myrsini no niestety możemy się za 1,5 roku umówić
Liza dzięki już doczytałam an necie
Hmmm a może fajnie by było mam teraz mieszane uczucia...
Myrsini no niestety możemy się za 1,5 roku umówić
Liza dzięki już doczytałam an necie
Hmmm a może fajnie by było mam teraz mieszane uczucia...
Liza
EWI postaraliscie sie o trzecie bobo?
Ewi, o jak fajnie Bede czekać
Liza, tutaj aborcja tak samo nielegalna ale osobiscie znamy wiele osób które je wykonały!
dziewczyny a napiszcie mi jak jest u Was z przyjaznią?Macie taka przyjaciółkę która jest dla Was bardzo ważna i mówicie sobie o wszystkim?Czy waszym zdaniem istnieje szansa na przyjazn chłopak-dziewczyna?
Liza, tutaj aborcja tak samo nielegalna ale osobiscie znamy wiele osób które je wykonały!
dziewczyny a napiszcie mi jak jest u Was z przyjaznią?Macie taka przyjaciółkę która jest dla Was bardzo ważna i mówicie sobie o wszystkim?Czy waszym zdaniem istnieje szansa na przyjazn chłopak-dziewczyna?
Ostatnia edycja:
LIZA Że się postaralismy to chyba za dużo powiedziane. Bo się nie staramy tylko zdażyła się nam przygoda i podejrzewam że w najbardziej płodny dzień.
KASIEK A skoro byłoby fajnie to w następnym miesiącu0się starajcie
KASIEK A skoro byłoby fajnie to w następnym miesiącu0się starajcie
dorotar110
MYRSINI ja ma jedną ale 100% przyjaciółkę. Mogę do niej przyjść ze wszystkim tak jak i ona do mnie. Była moją świadkowa na ślubie, jest chrzestną pierwszego dziecka. Była druga osobą która dowiedziała sie o obu moich ciążach, pierwszy był K oczywiście. Mogłabym tak pisać i pisać, wiele razem przeżyłyśmy i będę miała co w przyszłości opowiadać moim dzieciom i jestem szczęśliwa, że mają tak cudowną ciocię.
reklama
Liza
EWI podziwiam ja bym chyba unikala w tych czasach takich przygód, bynajmniej narazie ;-) to czekamy na @, albo na jej brak :-)
Myrsini co do przyjaciólek to mam taka jedną, choc nie widujemy sie czesto :-) ale w najwazniejszych momentach mojego zycia byla i to najwazniejsze:-) w lipcu wychodzi za mąż ;-) narazie bezdzietna, no ale znamy sie od zerówki spooory czas;-)
Myrsini co do przyjaciólek to mam taka jedną, choc nie widujemy sie czesto :-) ale w najwazniejszych momentach mojego zycia byla i to najwazniejsze:-) w lipcu wychodzi za mąż ;-) narazie bezdzietna, no ale znamy sie od zerówki spooory czas;-)