reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

o mówią jak się matka z ojcem pokłócili rano....
ciekawe...!

wiecie co się stało :szok: pojechalismy z dzieciakmi na szybko do sklepu żeby zdązyć przed ta konferencją...
no i jak wróciliśmy to na szybko chciaałam otworzyć dom i włączyć tv bo się akrat program zaczynał..
i wbioegłam zostawiając D z dzieciakami na podwórku..
wziął Emmę wniósł do domu , poszedł do bagażnika po zakupy bo Vi grzecznie siedziała a tu sie nam auto zacięło!
z Vi w środku :szok:
no a kluczykiem nie mogliśmy otworzyć..
ale na szczęscie mamy taką madrutką córeczkę że na nasza prośbe wyszła z pasów w foteliku (zapinana jest głównym pasem)
i przeszła do przodu (z tyłu mamy blokadę drzwi dla dzieci) i sama od środka otworzyła sobie drzwi :-)
uffffff

reklama
kasiek, fajnie jakby moja ulubiona e-kolezanka była w ciąży;-)mialabym z kim o ciazy rozmawiac na tym wątku;)
Teraz gdy tak sie przejmuje tym stanem i ciagle mysle o wszystkim zwiazanym z tym małym człowiekiem w srodku;-)W realu nie mam nikogo kto jest w moim stanie:-pMoje dwie przyjaciołki mimo, że starsze odemnie to nie mysla nawet o zareczynach nie mowiac o dziecku:-pCiezki mi sie odnalesc jeszcze w tej sytuacji bo dopiero co byłam niemal nastolatką uczącam sie a teraz to juz uczaca sie przyszła mama:tak:Jestem chyba najmłodsza dziewczyna w ciąży w moim miescie a moze i w całej Krecie:-pbo greczynki to tak po 30 planuja dzieci a i nawet jakos nie wpadaja wczesniej:-D

Kasiek- No to czekamy razem z Tobą na wynik:tak: Nie wiem, jaki wynik chciałabyś ujrzeć, więc życzę takiego, który wywoła uśmiech na twojej twarzy:tak:

Myrsini
- Poważnie tam tak późno kobiety decydują się na dziecko? I nie wpadają? To musicie tam mieć chyba jakieś metalowe gumki, albo nie wiem co:-D Żartowałam, ale tak wśród moich znajomych to najwięcej nieplanowanych ciąż to właśnie z gumek...
Jak ja byłam w ciąży, to też nikogo w ciąży tak na żywo nie znałam, w sensie żadna znajoma czy koleżanka nie była w ciąży, ani nie planowała;-)
A jak masz jakieś pytania, to tutaj na forum na pewno wszystkie chętnie Ci zawsze odpowiemy:tak: Więc nie martw się, tylko jak coś, to pytaj:-)

Byliśmy na zakupach, wrócilismy i zaraz TV odpaliłam zobaczyć, czy są nowe wieści... Ehh, jakaś smutna chodzę i taka przygaszona...:-(

mała czarna, tez są wpadki ale i aborcje to po pierwsze ale tak ogólnie to nie spotkasz na ulicy mlodej dziewczyny z wózkiem na pewno bardzo rzadko a i Grecy na ogół pozno decyduja sie na sluby i dzieci ale wiadomo są wyjatki.Siostra K ma 29 lat i uwaza ze ma jeszcze duzo czasu na slub;-)i dziecko;-)
Znam jedna Polke która jest po slubie z grekiem i pierwsze dziecko usuneła a teraz ma 38 lat i dziecko 5 letnie

Wiecie co.. ja nie wierzę, że Madzia wypadła jej na podłogę i umarła :no: Nie wiem dlaczego ale myślę, że ona to dziecko po prostu sprzedała! Teraz się wystraszyła i stwierdziła, że na krócej pójdzie do więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci niż za sprzedaż dziecka.. Dziwne to wszystko jest, bo niby gdzie są te zwłoki? :sorry2: Mam nadzieję, że Madzia żyje i ma jakąś normalną rodzinę już!!!

Kasiek i jak tam, masz wyniki? ;-)

ViKamcia o matko, ale musieliście się przestraszyć. Jak dobrze, że Vi jest taka mądra, gorzej by było jakby to Emma była w tym samochodzie, bo jednak jest młodsza, to by sobie nie poradziła. Gratuluję córci :-)

No dziewczyny chyba Was rozczaruje a szczególnie Ciebie Myrsini... W ciąży nie jestem wynik bety 0,1mIU/ml
Prolaktyna 22,6ng/ml więc też w normie więc nie wiem co jest. Po za tym jak wróciłam ze szpitala to czuje że coś nie tak idę do łazienki patrzę a tam różowy kisiel więc sądzę że @ Moje ciało jest nie samowite to samo było w październiku zrobiłam test i dostałam @. Ale i tak nie taki normalny jak powinien być;/ więc jednak jest coś nie tak. Po za tym nie pisałam ale mam zapalenie i mam przepisane globulki. Myślicie ze powinnam je brać jak @ się rozkręci czy poczekać aż minie??

Kamcia o kurcze musieliście się dobrze wystraszyć;/ współczuję a Vi mądra dziewczynka:)

Ostatnia edycja:
vikamcia ja kiedyś odstawiłam podobny numer... otworzyłam samochód kluczykiem, pozwoliłam Boo usiąść z przodu ( na wsi wtedy byłam i miałam tylko przestawić auto) prze-kluczyłam przy otwartych drzwiach zamek, klucze wyjęłam, rzuciłam na przednie siedzenie i ... trzasnęłam drzwiami :szok::no::rofl2::baffled:

Boo otworzył po 5 minutach miał niespełna 1,5 roku :-D dobrze że drzwi się od wewnątrz da otworzyć ;-)

Vi uff... dobrze że Vika jest taka dzielna :-) duuuża nagroda jej się należy :tak:

Anetka ja uważam tak samo jak Ty :tak: oby Nasze przypuszczenia się potwierdziły.

Mała_Czarna wybacz wcześniej przeoczyłam Ciebie, cieszę sie że z Pyśką już dużo lepiej, mam nadzieję że lekarstwa szybko pomogą.

Kasiek i wszystko się wyjaśniło ;-) a co do globulek to niestety kochana nie pomogę, nigdy nie musiałam używać.

reklama
kasiek jesli masz plamienia badz to @ to nie bierz globulek a dopiero jak @ przejdzie :tak: bralam nie raz globulki na nadżerke ;] a to na tej samej zasadzie prawie ;]

Kamcia to dobrze ze macie taka madrą córe ;) u mnie Hania z Danielem tez juz umieja otwierac drzwi, gorzej jakby Miki mial to zrobic ;/

Do góry