reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

o mówią jak się matka z ojcem pokłócili rano....
ciekawe...!

wiecie co się stało :szok: pojechalismy z dzieciakmi na szybko do sklepu żeby zdązyć przed ta konferencją...
no i jak wróciliśmy to na szybko chciaałam otworzyć dom i włączyć tv bo się akrat program zaczynał..
i wbioegłam zostawiając D z dzieciakami na podwórku..
wziął Emmę wniósł do domu , poszedł do bagażnika po zakupy bo Vi grzecznie siedziała a tu sie nam auto zacięło!
z Vi w środku :szok:
no a kluczykiem nie mogliśmy otworzyć..
ale na szczęscie mamy taką madrutką córeczkę że na nasza prośbe wyszła z pasów w foteliku (zapinana jest głównym pasem)
i przeszła do przodu (z tyłu mamy blokadę drzwi dla dzieci) i sama od środka otworzyła sobie drzwi :-)
uffffff

reklama
kasiek, fajnie jakby moja ulubiona e-kolezanka była w ciąży;-)mialabym z kim o ciazy rozmawiac na tym wątku;)
Teraz gdy tak sie przejmuje tym stanem i ciagle mysle o wszystkim zwiazanym z tym małym człowiekiem w srodku;-)W realu nie mam nikogo kto jest w moim stanie:-pMoje dwie przyjaciołki mimo, że starsze odemnie to nie mysla nawet o zareczynach nie mowiac o dziecku:-pCiezki mi sie odnalesc jeszcze w tej sytuacji bo dopiero co byłam niemal nastolatką uczącam sie a teraz to juz uczaca sie przyszła mama:tak:Jestem chyba najmłodsza dziewczyna w ciąży w moim miescie a moze i w całej Krecie:-pbo greczynki to tak po 30 planuja dzieci a i nawet jakos nie wpadaja wczesniej:-D

Kasiek- No to czekamy razem z Tobą na wynik:tak: Nie wiem, jaki wynik chciałabyś ujrzeć, więc życzę takiego, który wywoła uśmiech na twojej twarzy:tak:

Myrsini
- Poważnie tam tak późno kobiety decydują się na dziecko? I nie wpadają? To musicie tam mieć chyba jakieś metalowe gumki, albo nie wiem co:-D Żartowałam, ale tak wśród moich znajomych to najwięcej nieplanowanych ciąż to właśnie z gumek...
Jak ja byłam w ciąży, to też nikogo w ciąży tak na żywo nie znałam, w sensie żadna znajoma czy koleżanka nie była w ciąży, ani nie planowała;-)
A jak masz jakieś pytania, to tutaj na forum na pewno wszystkie chętnie Ci zawsze odpowiemy:tak: Więc nie martw się, tylko jak coś, to pytaj:-)

Byliśmy na zakupach, wrócilismy i zaraz TV odpaliłam zobaczyć, czy są nowe wieści... Ehh, jakaś smutna chodzę i taka przygaszona...:-(

mała czarna, tez są wpadki ale i aborcje to po pierwsze ale tak ogólnie to nie spotkasz na ulicy mlodej dziewczyny z wózkiem na pewno bardzo rzadko a i Grecy na ogół pozno decyduja sie na sluby i dzieci ale wiadomo są wyjatki.Siostra K ma 29 lat i uwaza ze ma jeszcze duzo czasu na slub;-)i dziecko;-)
Znam jedna Polke która jest po slubie z grekiem i pierwsze dziecko usuneła a teraz ma 38 lat i dziecko 5 letnie

Wiecie co.. ja nie wierzę, że Madzia wypadła jej na podłogę i umarła :no: Nie wiem dlaczego ale myślę, że ona to dziecko po prostu sprzedała! Teraz się wystraszyła i stwierdziła, że na krócej pójdzie do więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci niż za sprzedaż dziecka.. Dziwne to wszystko jest, bo niby gdzie są te zwłoki? :sorry2: Mam nadzieję, że Madzia żyje i ma jakąś normalną rodzinę już!!!

Kasiek i jak tam, masz wyniki? ;-)

ViKamcia o matko, ale musieliście się przestraszyć. Jak dobrze, że Vi jest taka mądra, gorzej by było jakby to Emma była w tym samochodzie, bo jednak jest młodsza, to by sobie nie poradziła. Gratuluję córci :-)

No dziewczyny chyba Was rozczaruje a szczególnie Ciebie Myrsini... W ciąży nie jestem wynik bety 0,1mIU/ml
Prolaktyna 22,6ng/ml więc też w normie więc nie wiem co jest. Po za tym jak wróciłam ze szpitala to czuje że coś nie tak idę do łazienki patrzę a tam różowy kisiel więc sądzę że @ Moje ciało jest nie samowite to samo było w październiku zrobiłam test i dostałam @. Ale i tak nie taki normalny jak powinien być;/ więc jednak jest coś nie tak. Po za tym nie pisałam ale mam zapalenie i mam przepisane globulki. Myślicie ze powinnam je brać jak @ się rozkręci czy poczekać aż minie??

Kamcia o kurcze musieliście się dobrze wystraszyć;/ współczuję a Vi mądra dziewczynka:)

Ostatnia edycja:
vikamcia ja kiedyś odstawiłam podobny numer... otworzyłam samochód kluczykiem, pozwoliłam Boo usiąść z przodu ( na wsi wtedy byłam i miałam tylko przestawić auto) prze-kluczyłam przy otwartych drzwiach zamek, klucze wyjęłam, rzuciłam na przednie siedzenie i ... trzasnęłam drzwiami :szok::no::rofl2::baffled:

Boo otworzył po 5 minutach miał niespełna 1,5 roku :-D dobrze że drzwi się od wewnątrz da otworzyć ;-)

Vi uff... dobrze że Vika jest taka dzielna :-) duuuża nagroda jej się należy :tak:

Anetka ja uważam tak samo jak Ty :tak: oby Nasze przypuszczenia się potwierdziły.

Mała_Czarna wybacz wcześniej przeoczyłam Ciebie, cieszę sie że z Pyśką już dużo lepiej, mam nadzieję że lekarstwa szybko pomogą.

Kasiek i wszystko się wyjaśniło ;-) a co do globulek to niestety kochana nie pomogę, nigdy nie musiałam używać.

reklama
kasiek jesli masz plamienia badz to @ to nie bierz globulek a dopiero jak @ przejdzie :tak: bralam nie raz globulki na nadżerke ;] a to na tej samej zasadzie prawie ;]

Kamcia to dobrze ze macie taka madrą córe ;) u mnie Hania z Danielem tez juz umieja otwierac drzwi, gorzej jakby Miki mial to zrobic ;/

Do góry