reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia zapłaciłam 543zł z przesyłką :tak:

Ewi bardzo fajnie wyglądacie w okularkach i torcik śliczny.

Kasia te drugue łóżko wyższe, super sprawa, bardzo funkcjonalne:tak:

U mnie w tej chwili -15 ;-)

reklama
No ja jeszcze wyprawiam choc czym sie tu cieszyc,ze stara dupa ze mnie:cool::-D

Ja dałam 1100 z dosyłka i mam 3 łozka hehe

My byłysmy po bulki w sklepie było -8,5 stopnia a do teraz mam zimne ręce:no:

co do urodzin to moje wyprawiłam dopiero pierwszy raz we wrzesniu, tak zawsze M miał urodziny tylko wyprawiane.

Wczoraj mnie nie było, bo komputer mi nawalił i nie miałam obrazu :sorry: ale już jest wszystko ok :tak:

Paulina ładna z Ciebie dziewczyna :tak::-) fajnie, że się pokazałaś.

kasiek to chyba nie taka zła pierwsza noc w nowym łóżku? W ogóle pokaż to łóżko :-p

kama super, że druga część doszła. Julka zadowolona? ;-)
Śliczne łóżko :tak: regalik też bardzo fajny ;-)

gosdia pewnie, że możesz myć normalną szczoteczką, my taką od początku miałyśmy :tak: no i pastę też już możesz, też kupiłyśmy elmex jak Zuzia miała ok 11 miesięcy :tak:
A teraz to mamy już szczoteczkę elektryczną :-)

A mam pytanie do mam 2-3 latków.. Czy Wasze dzieci już wypluwają pastę jak myją ząbki? Bo nie wiem jak Zuzię tego nauczyć :sorry: a musimy myć pastą, która zawiera fluor, bo ma demineralizację ząbków i z tego może zrobić się próchnica, więc dentysta zalecił pastę z fluorem..

Liza ja nie znam tych tabletek :no: nigdy nawet od nich nie słyszałam.

EWI fajnie wyglądacie w okularkach :tak: a torcik śliczny.

ViKamcia a ja za to bardzo bym chciała mieć jeszcze jedną córkę i dać jej na imię Zosia :tak: piękne imię. Mi nie podobają się te dzisiejsze "Jessiki", Brajany, Vanessy itd...

Co u Was tak zimno? :-p u mnie, na 3 piętrze +1 :tak: na dole to pewnie 0 albo -1 ale w porównaniu z Waszymi temperaturami to ciepełko :-)

Wczoraj byłam z Zuzią u koleżanki, Zuzia wybawiła się z jej siostrzenicą. 5 godzin byłyśmy a Zuzce jeszcze było mało i wychodziłyśmy z płaczem :-p

Pamiętamy, pamiętamy ;-)

Przecież mogę rozwinąć i dalej ciągnąć temat acta wyrażając swoją opinię, nie widzę problemu. Jedynie zastosowałam się do prośby Kaamaa by zakończyć tą dyskusję.

Co do Tuska ja się nie wypowiadam, nie głosowałam nigdy na niego, ani na PO. Ale taka prawda, że to głównie ludzie młodzi na niego głosowali i dopiero teraz widzą, że to była zła decyzja.

U mnie - 10, nawet mi się z domu nie chce wyjść. Ale dzięki temu mam już posprzątane, odkurzone, podłogi wymyte.

Moje dziecko od kilku dni dostaje histerii na widok Hultaj Chochli z "Supercyferek", wcześniej bardzo lubił tą bajkę a teraz płacze :eek: Cóż przynajmniej mamy o jedną bajkę mniej do oglądania.

WAMPI ja cię cytowałam nie dlatego że chciałam skrytykowac tylko dlatego że chciałam w ten sposób właśnie zgodzic się z tobą że temat warto zakończyc :cool2:Sorki jeśli źle to w słowa ubrałam, ale to właśnie miało być poparcie dla twojej decyzji:-).

267szt zrobione... jeszcze na 18 idę troche porobic bo farszu zostało a ciasta zabrakło, a że babcie plecy rozbolały to poszła poleżec, a wieczorkiem dokończymy (jakieś 100szt może jeszcze ale raczej mniej)

reklama
Ja w żadne polityczne rozmowy się nie włączam:-p:-p

Anetka tak nie najgorsza w sumie to trzeba się koło niej położyć między 2 a 4 w nocy nie wiem czemu ma takie lekki sen wtedy ale odkąd śpi w swoim łóżku to tylko 2 razy się budzi więc jak na nią to bardzo mało... A wiesz może jutro bo chcę jej jeszcze kupić naklejki nad łóżko zresztą to łóżko nic specjalnego nie jest takie fajne jak Kammy:)

KasiaF a co Ty tak produkujesz??

Już wszystko wysprzątane uff nic nie śmierdzi i opanowałam ten chaos a był ARMAGEDON!!!!!

Do góry