reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWUSIA jeżeli stać cie na kupowanie oryginalnych płyt, bieganie do kina, kupywanie oryginalnych ciuchów, i zagranicznych leków, to sobie żyj w tym państwie, które tak naprawde okrada nas, szarą siłę roboczą, którą te PAŃSTWO chce całkowicie zmieszac z błotem i zamknąć dostęp do jakiejkolwiek kultury!
Poza tym jeżeli masz zamiar dawac swoje wywody i mądrości na temat ACTA i wywyższac się wiedzą ściągniętą z jakiejś innej strony to idź prosze na strony które zajmują się sprawą ACTA
AMEN
co ty pleciesz?
jeśli mnie na coś nie stać to tego nie kupuję,wg.Ciebie jesli nie mam na sukienkę to mam ją ukraść?
przytaczasz linki w ,których jest mowa o niezgodnych z prawem zapisach,nie wszystkim.

Obwinianie rządu nic tu nie da,bo to nie jest wymysl naszego rządu,czytałas to co napisałam.Akta podpisują cywilizowane Państwa.
Jeśli przestaną być sprowadzane i sprzedawane podróbki to gospodarka zyska,a co za tym idzie każdy zyska.Wystarczy poczytać co to są akta a nie bazować na wypowiedziach internautów i protestach,bo niestety nie każdy wypowiadajacy się ma jakiekolwiek pojęcie o tym co mówi.Są to glownie mlodzi ludzi którym kultura zamyka się na ściągnięciu pirackkiej gry lub płyty.Powielane wypowiedzi j/w.
Wypowiadasz się na dany temat więc licz się z tym,że ktoś może mieć inne zdanie,nie każdy bezmyslnie przytaknie,takim sposobem sieje się panikę i dzieje się co się dzieje.
I bardzo proszę o kulturalny dialog,pisanie amen i przyklaskiwanie temu to nie rozmowa.Ja nie atakuje,odpowiedziałam.

reklama
Witajcie

A ja mam takie nudności że szok!Nawet zebów nie mogę umyć a o płukance to już nie wspomne:szok:.Moja mama mi mówiła, że miała w dwóch ciążach wymioty tak do 3 mc.Rano nic nie mogę zjeść i tak do południa do tego zmeczona jestem zaraz po przebudzeniu!Nie spodziewałam sie że az tak kobieta może zle sie czuc w ciazy!Na szczęscie nie wymiotuje i panuje nad tym bo inaczej to nie wiem jakbym wysiedziała na uczelni

kasia, Twoje imie pochodzi z greckiego słowa"katharos"-czysty i tutaj to mówili by na Ciebie Katerina:tak:
Vikamcia czyli byliście na Peloponez(Peloponnisos/Πελοποννησος.Pieknie tam!A czy widzieliście przepływający statek kanałem korynckim? Bo to ponoć wróży szczęście;)A skąd mieliście lot, a Aten?

Miłego dnia pa

Helloł

Kasia też oglądałam te łóżeczko, bardzo fajne :tak:

Kamcia tak, zostają tylko 2 "gołe szczyty" szczyty demontujesz tą długą poprzeczkę a zabezpieczenia nie musisz montować, bo ono jest oddzielnie "doczepiane"

Wampi polecam się na przyszłość ;-)

Myrsyni współczuje mdłości ja na całe szczęście nie miałam tego w ciąży, nienawidzę tego uczucia...

Ja radzę ignorować temat ACTA nasze dyskusje i tak nic nie zmienią, i radzę osobom które się tu nie udzielają nie mieszać!!

Witam się mrożnie

U nas o 8.00 było -12

Jaka jestem szczęśliwa Zuzia juz drugą noc z rzędu przespała calusieńka :tak:

Kama sliczne to łóżeczko, patrzyłam za podobnym dla Zuzi, na wiosnę jej sprawimy jakieś nowe, a regał boski!!!!!!!
Mała czarna zdrówka dla niuni

Ewi dobrze ze krwawienia ustały

Marysini może u ciebie te dolegliwosci jakoś spokojnie przejdą, trzymam kciuki

A ja wczoraj sie wkurzyłam na M , ja pitole czepia sie wszystkiego , juz chciałam wziąść auto i do rodziców jechac.Dzisiaj juz dobrze na razie:)

Na dworze słoneczko i mrozek szkoda,że śniegu jak na lekarstwo tylko zamarznięte błoto:dry: Zaraz lecimy na spacer. Czas najpierw na śniadanie: ja opycham się omletem a Majka dostanie chyba lane kluski na mleku ;-)

Kaamaa super wyszedł pokoik :tak: I jak pierwszy sen małej w nowym wyrku? ;-) Też się zastanawiałam nad takim łóżkiem dla Majki albo na takim jak pokazała (chyba) KasiaF. Najbardziej to mi się marzy cała seria Mammutt z IKEi ale tam łóżeczko nie ma barierki:no:

Marisini przepraszam,ale nie pamiętam. TY mieszkasz w Atenach czy innym mieście Grecji?

malwina gratuluję kolejnej przespanej nocki :tak:

Malwina aj te chłopy, czasami są goski niż baba przed okresem ;-)
Gratulacje kolejnej przespanej nocki.
U mnie to nie nowość ale o dziwo Julka pierwszą noc w nowym łóżku przespała bez żadnej pobudki :-)

E:

Lolkak mnie też się mammut strasznie podoba, chcę kupić Julce szafę i komodę z tej serii ale to już jak wykończymy jej pokoik na górze na tip top, a łóżko dla mnie jest średnie z tej serii, strasznie podobają mi się metalowe :-)

Cześć laski.

Ja nie mam czasu poczytać,bo w ciągu dnia przy maluchach nie jest to możliwe,a wieczorem zasypiam razem z nimi:zawstydzona/y:

Mamy dzisiaj -10 stopni,a ja muszę lecieć na pocztę odebrać awizo...Tak mi się nie chce:confused2:

Marysini he,he nie wiedziałaś,że aż tak źle moze być???Kochana wszystko przed Tobą:-p Pocieszę Cię,że to moze nie długo przejść.Ale pojawią się nowe dolegliwości;-)

Malwina ja też myślę,że nie ma sensu dyskutować na temat ACTA.I tak niczego nie zmienimy.A jak komuś ulży jak sobie pogada...Mi nie bardzo:-p

Witam w mega mrozny ranek!!!U nas -10;/

Kama
słodki pokoik;))

Vikamcia Kaja zdarza sie ze spi w dzien,ale rzadko chyba ze wstanie o 8 rano albo cos ją boli...tak to wstaje o 9:30 i do 22 lata heheh.

Out
wspóczuje zalania wiem cos o tym,z tym ze nam zrobiła sie dziura w rurze od kaloryfera w \kuchni i woda pod cisnieniem tryskała na całą kuchnie i przedpokuj,na szczescie przed remontem...Darek trzymał ta dziut\re własna dłonia omal na wylot dziury sobie nie zrobił;/Masakra.

Moje dzieci maja pietrowe łozko i Kaja tez ma z barierką z tym ze ja da sie ściagnac potem,a ma z barierka bo na tym łozku spała jak miała 1,5 roku wiec bałam sie ze spadnie,w sumie i tak raz spadła bo sie rzucała i spadła tam gdzie nie było barierki hehe

Łóżko Łóżka piętrowe KACPER B3 OSOBOWE Wysyłka 24h (2063151680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gosiad
moja Kaja dostała wózek rok temu na swieta a w sumie bawic to sie zaczeła nim teraz;)

Myrsin mi tez Sophija sie podoba,i tez uwielbiam grecka kuchnie;)

KasiaF zgadzam sie z Toba co do Acta;/;/

Meble zamówilismy takie Meble młodzieżowe Milo @ zestaw IV @ Andrex (2075816580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oczywiscie cena niższa bo to jest za cały komplet a my mamy uklad podobny jak ten fioletowy ale bez łozka i szafi nocnej oraz wiszacej i dwa wąskie regały zamiast tego z ksiazkami.

Wczoraj zmarła mam mojej dobreju znajomej...10 lat chorowałana Alzheimera a od kilku lat juz całkowicie nie było z nia kontaktu ,a na koniec chyba ponad rok była jak warzywko...podziwiwm ta znajomą i jej meza...oni doslownie to anioły na ziemi bo nie jeden nie mialby juz siły.

Zmieniajac temat...wczoraj zamówilam juz stolik na moje urodzinki w klubie ;)Łaczymy wspólnie z dwiema kolezankami ..ja mam 5 lutego,druga 7 a trzecia 11(jak Tymek) wiec bedzie ok 11 osób zapowiada sie super;)

reklama
Do góry