reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie:)
Tak mi dogadujecie z tymi pytaniami, że nie odpowiadam a ciekawe która zrozumie, że moim pierwszorzędnym językiem jest grecki i ciężej mi się czyta ;)Zresztą pytacie jedna po drugiej od razu 100 pytań padlo więc troche zrozumienia.
Ja jestem skromna osoba i nie lubie duzo pisać o sobie:zawstydzona/y:Gdy do was dolaczyłam to nie napisałam nawet skąd pochodzę by przypadkiem ktos nie pomyslał, że sie przechwalam czy coś!

Zresztą Was nie jednej sie pytałam cos i nie dostałam odpowiedzi a tez jestem ciekawa co nie co;)
jesli te pytania to czysta ciekawość to dobrze ale jeśli sprawdzanie mnie to nie ciekawa sprawa.Gdy wczoraj napisałam że byłam na usg i biło juz serce to mało która pewnie to przeczytała bo mało odzewu:-pA ja oswajam sie z tą sytuacją i dalej nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży.Dzisiaj na zajęciach zrobiło mi się nie dobrze i podejrzewam, że nie długo zaczną wszyscy domyslać się że ja w ciąży.Jadę zaraz na 2 godziny na uczelnie a pózniej do rodziców K.Oni jeszcze nie wiedzą o ciąży ale powiemy im dopiero gdy będziemy razem bo dzisiaj to K cały dzień poza domem, bo po południu przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie.
Co do zdjęc to czytałam wasze prosby o wstawienie fotek ale ja jeszcze nie chcę:)

Sorry ze tak o sobie ale chciałam sie wygadać

No Kaja odpukac przez te 5 miesiecy tylko raz w dzien sie zsikała i raz w nocy...

Kurcze teraz ma srajke lekką...moze to jakas jelitówka a nie od mandarynek....hmmm musze obserwowac ,wymiotów nie ma jak na razie....

kama najpierw trenowałam na krótkich trasach , 10 min do sklepu , i jak stawałam pytałam czy chce siku , jechałam do znajomych to kazałam jej wytrzymac bo jedziemy do wuja a ona wie gdzie on mieszka i wie że już jestesmy u wuja na ulicy więc wytrzymuje , u wuja siku i spowrotem :-p
pytałam o siku przed każdym wyjściem z domu i przy kazdym mozliwym miejscu gdzie można stanąć :-)
nawet na drodze szybkiego ruchu stawałam na pas awaryjny... nie powiem bo w samochodzie miała kilka wpadek z sikaniem chyba 4... ale sadzałam na foteliku koc więc fotelik nie ucierpiał... i miałam pełne zabezpieczenie na zapas ;-)
ale julka ma jeszcze czas zeby się w aucie nauczyć , ja tez na początku nie naciskałam w samochodzie bo często też w długie trasy zasypiała i wiedziałam ze jak zaśnie to napewno się posiusia:tak:
a woalrecie publicznej to ja sama nie siadam :no: więc i dziecka nie posadze :no: biorę ją na rękę i hmm no okraczam toaletę a ją natrzymuję i sika :/ :-p

anetka masz :
8632a59878.jpeg
a tu Vi w czapce (tyle że rok temu to młodsza była niż ja na zdjęciu ... no i z tego rroku drugie (ale tu znów ma wyciętą grzywkę :-p )
4.jpgDSCF4799.jpg
4.jpgDSCF4799 (2).jpg

Ostatnia edycja:
myrsini jak zero odezwu?? dziewczyny pisały ze fajnie że bije serduszko , i że dyże maleństwo i prosiłysmy o fotki fasolki ..
i ja porównywałam wymiary mojej córki z Twoim dzidziem , zę była wieksza bo miała 0.91 cm a w 8 tc miała już 20,8...
no to nie wiem jak zero odezwu.. wsyztskie od razu zareagowałysmy....
nie rozumiem cię

a nam jakie pytania zadawałaś?? bo ja nie widziałam.. chętnie odpowiemy :-)
no i jeszcze.. skoro mało o sobie piszesz to nie dziw się ze tyle pytań .. chcemy cię poznać więc jak inaczej mamy to zro bić nie zadając pytań???

Myrsini u mnie na uczelni skapneli się koniec czerwca przy egzamninach a tak nie to już 6 miesiąc się kończył:)

Kamcia
No może troszkę podobna:) Śliczna jest na tych zdjęciach z tego roku

nie napisałam że zero odzewu ale mało!Na pewno nie tak jak padały pytania o moje życie ale dobra przeciez tylko tak piszę i wiem, że nie każda ma ochote mi odpiSywać;)

kasiek, no ja tez nikomu mówic nie będę póki brzuch nie zobaczą;P Ale mogą podejrzewać wkrótce;)

Ostatnia edycja:
*Marleno do mnie pytan nie było...
*Dziwie sie ze masz problemy z czytaniem a z pisaniem najmniejszych...
*nastepna rzecz jaka mnie dziwi najbardziej to taka ze nie chcesz nam sie pokazac.....milion razy dziwczyny ci tłumaczyły ze wstawiasz fote i kasujesz pózniej...chcesz byc anonimowa ale przeciez jak ktos chce to wie ze ty to ty...ni kazda mieszka w Grecji i ma na imie Marlena i ma faceta Kostasa...w suwaczkach zawarłas wiecej informacji o sobie niz w postach;)))

reklama
paulina a ile ma Twój Szymus?? może jakiś suwaczek byś wstawiła :-p
bo z moją pamięcioą to jest bardzo ciężko...
także jak mi powiesz dzisiaj to jutro mogę spytać o to samo :sorry: :eek: :-D hehe
może psikaj mu Nasivin do nosa... jest bardzo dobry :tak:

myrsini , no wiesz., jest tyle osób że nie każdy jest w stanie wychwycić wszystko co kto pisze....:-)
ale nie mów bo mogę poszukać ile osób się zainteresowało Twoją wizytą u lekarza i napewno znów będzie multum postów do Ciebie... :tak:
pokaż to zdjęcie maleństwa...:-) przecież to tylko usg więc nie ubędzie ci na prywatnosci...:-)

Do góry