reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MÓWI ZE BRZUSZEK JA TROCHE BOLI ,ALE NIC DZIWNEGO....ALE NIE WYMIOTUJE JUZ,WYPIŁA MLECZKO(Z BUTELKI;p;DD)i siedzi nadal w brzuszku;)

Tymek dzisiaj godz pózniej idzie do szkoły czyli na 11:45 do 14:40 a na 16 znowu musze isc do szkoły na zebranie wrr.Najgorsze ze D. znowu wyjechał,tym razem tylko do piątku.

reklama
Paulina na kocią łapę nie jest źle po za tym jeszcze młoda jesteś:)

Kamcia
tu już widać że inne:)

Sali powodzenia u lekarza... Współczuję nocnych ekscesów. Może i genetyczne nie wiem moi rodzice mieli proste i tylko ja z siostrą które dydłałyśmy długo właśnie tak jak mówisz mamy krzywe trzecia siostra w ogóle smoczka butelki ledwo co i ma piękne prościutkie. Po za tym Twoja córka dosyć duża jest...

Rox hej:)

Malwina
to takie kolejki??

Pomidoróewka się gotuje C po drzewo z teściem pojechał a my sprzątamy:)

Kasiek duza i nie duza;)
PATRZAC PO INNYCH DZIECIACH JAKOS SPECJALNIE NIE PANIKUJE ZE PIJE DWA RAZY DZIENNIE Z BUTLI.

Koleżanki córka robi jeszcze w pampresy i pije mleko bebiko z butli...jej to bedzie ciezko odzywczaic bo zwykłego mleka nie tknie o kubku nie wspomni...z odzywczajeniem od pieluch ,dydka nie było problemu to i od butli odzwyczaje...tak jak mówie Kaja to niejadek,chleb je tylko z czekoladka i to musi miec dzien ,parówke sama bez chlepka wiec jak wypije kaszke to wiem ze sie najadła,a z kubka to jedynie samo kakao wypije.

Helloł

Anetka dokładnie już kiedyś pisałam Kamci że jak dla mnie Vi do Niej podobna a Emma do D :tak:

Salidobrze że Kaja się już lepiej czuje.

Boże dziecko nie da się zagłodzić!! nie rozumiem tego parcia na mleko, bo MUSI pić, jak to musi? Julka profrafi przez cały dzień przeżyć na jogurcie i na kilku kawałkach sera i co to nie jadek?! eee tam wygląda na prawdę dobrze, nie jest zachudzona, wręcz przeciwnie, jak dzieciak głodny to sam poprosi i ze smakiem zje, no chyba że mamusia napcha paluszkami/krakersami/ słodyczami a później płacz że dziecko nie chce jesć obiadu nie ma co się dziwić ;-)

Witam:)

Nie nadrobie, nie ma szans. Z tego co zapamiętałam to:
Paulina, witaj ;)
Anetka, ja też lubię jak jest cieplo ... Jakis zmarźluch jestem ;)

Dzisiaj nockę miałyśmy straszną. Zosia do północy po prostu darła się w niebo głosy. Wstała o 7 i teraz odpsypia.

Hej;)
Wstalismy o 6 ale maly od 7 do 8.30 pospal mi na brzuchu wiec i ja sie przespalam;-)a teraz znowu spi
Kama ja ssalam smoczek do 4 r.z i zeby mi nei nachodza na siebie:sorry:butle odstawilam przed rokiem. Mam tak krzywe zeby ze kiesdy nowy zab wyrastal i sie nie zmiescil przez co urosl w podniebiebniu, musialam wyrwac:sorry:dokladnie dziecko nei da sie zaglodzic, moj czasami nie chce pic pozniej wypije 60ml ale jak zglodnieje nadrobi. My tez nie zawsze mamy apetyt
Kasiek ja jeszcze mysle nad obiadem ale chyba zrobie potrawke z kurczaka
Malwina ja ma przychodnie pod nosem ale nie idzie sie dodzwonic, zawsze rano gonie Ł

kama dokładnie, myślę tak samo :tak: Zuzia też czasami zje kanapkę a później ciężko jej cokolwiek wmusić, więc nie wmuszam. Obiad postawię, jak nie zje to nie, zje jak zgłodnieje ;-)

gosdia to co Zosi było, że tak płakała?

Kaamaa.... :-) kazda mama robi jak uwaza :tak: zakonczmy moze ten temat, jakos sie niemilo tutaj zrobilo... :dry:
Gundi no to mala zaszalała;-)

Mnie znow glowa boli - to chyba migrena:szok: bo normalnie porazka.. :-(

To co sie dzieje z ACTA i te hakerskie napady no normalnie :happy: :-D
Protesty na stacjach paliw tez są... ludzie sie buntują :tak:

reklama
Kaama ale ja nie twierdze ze musi tylko ze lubi...jej jogurty wyszły bokiem sera nie lubi wiec niech pije to mleko chociaz ...
Kasiek czas odzwyczajac od pampke;-):-p

Ja mam dzieci niejadki szczególnie Tymek ,on ma jadłowstręt je dwie godziny wszystko godz.trzyma w buzi i uwierz mi niewygląda dobrze....ma ok 134 wzrostu a wazy 24 kg:szok:.Fakt nie ma za kim byc gruby bo ja całe zycie prawie byłam chudzina D do teraz jest chudy i nasze rodziny szczuplaki...ale chodzi o to ze on nie je a nie ze ma taką tendencje;/Kaja ja o tyle o ile ,ale nie biegam za nia z łyzka bo ona dobrze wyglada ,ale Tymek jest facetem i musi miec wieksza mase...

Do góry