reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
anetka tak tak ... Vi była po prawej
no tu troche podobne sa do siebie:-)
ale późiej znajde zdjęcia jak były starsze to widać że sa całkiem inne
no tu troche podobne sa do siebie:-)
ale późiej znajde zdjęcia jak były starsze to widać że sa całkiem inne
.Aneta.
Fanka BB :)
ViKamcia a tak w ogóle to do kogo Vi i Emma są podobne? Chyba do Twojego męża, co? ;-)
wampi czasami potrafi być słodka, ale wredna też ;-) miała dzisiaj drzemkę 3 godzinną i jak się obudziła to chyba z 15 minut płakała i nie dała się nawet dotknąć położyła się pod stołem i tak sobie płakała..
wampi czasami potrafi być słodka, ale wredna też ;-) miała dzisiaj drzemkę 3 godzinną i jak się obudziła to chyba z 15 minut płakała i nie dała się nawet dotknąć położyła się pod stołem i tak sobie płakała..
Anula1989
Snoopy moze zapomnial o tej glukozie?ja zawsze mialam ksiazkowe badani i glukoze mialam ,dobrze pamietam bo pierwsza zwymiotowalam ledwo dobieglam do lazienki, nastepnego dnia malo brakowalo ale ja cala ciaze nie moglam slodkiego. Z tego co pamietam to chyba wiekszosc lipcowek mialaa bez skierowania nie mozesz?U mnie wszystko wyszlo ok;-)
Vikamcia, jak dla mnie bardzo podobnczy i jeszcze tak samo ubrane
Umi, strasznie dlugo,wymienaja rury?
Nie no dziewczyny dzieciaki maja extra teksty, ciekawe jak bedzie z moim, obecnie ciagle sie zlosci i krzyczy jakby sie klocil
Vikamcia, jak dla mnie bardzo podobnczy i jeszcze tak samo ubrane
Umi, strasznie dlugo,wymienaja rury?
Nie no dziewczyny dzieciaki maja extra teksty, ciekawe jak bedzie z moim, obecnie ciagle sie zlosci i krzyczy jakby sie klocil
.Aneta.
umi masakra, współczuję tego braku wody.. nie wiem jak ja bym sobie bez wody tyle dni poradziła
Anula i Ty się doczekasz takich tekstów, jeszcze będziesz miała dość
wampi no niby ją rozumiem, bo ja jak się prześpię w dzień, to też później jestem wściekła
Zuzię właśnie naszła ochota na kanapkę z ketchupem ale oczywiście musiała podkreślić, że BEZ SERA! nienawidzi sera
Anula i Ty się doczekasz takich tekstów, jeszcze będziesz miała dość
wampi no niby ją rozumiem, bo ja jak się prześpię w dzień, to też później jestem wściekła
Zuzię właśnie naszła ochota na kanapkę z ketchupem ale oczywiście musiała podkreślić, że BEZ SERA! nienawidzi sera
umi2
anetka mój młody ostatnio jadł napke z samym masłem i ketchupem, obraził sie na szynke, paszteciku tez nie chciał, sera tak samo. 2 dni póxniej mu przeszło
Wampi to Marlena to jakieś dziwne imie czy co? dziwny ksiądz
Anula 3 pietra+ parter i piwnica wiesz teoretycznie mogliby robic po kolei i na wieczór właczac wode ale gdzie tam, rozwalaja wszystko na hura i jak dobrze pójdzie to w piatek wieczorem wezme prysznic i załatwie sie na własnej toalecie
vi one na prawde sa mega podobne
out witaj ponownie;-)
Wampi to Marlena to jakieś dziwne imie czy co? dziwny ksiądz
Anula 3 pietra+ parter i piwnica wiesz teoretycznie mogliby robic po kolei i na wieczór właczac wode ale gdzie tam, rozwalaja wszystko na hura i jak dobrze pójdzie to w piatek wieczorem wezme prysznic i załatwie sie na własnej toalecie
vi one na prawde sa mega podobne
out witaj ponownie;-)
reklama
.Aneta.
sali moja za to z czekoladą nie lubi ale ona prawie nic nie lubi
A mleka samego nie pije za to kakao musi być codziennie..
umi szynke to Zuzia zje, ale musi mieć taki dzień, że ma ochotę i już, sama musi powiedzieć, że chce z szynką, bo jak ja pytam to zawsze jest NIE :/
A mleka samego nie pije za to kakao musi być codziennie..
umi szynke to Zuzia zje, ale musi mieć taki dzień, że ma ochotę i już, sama musi powiedzieć, że chce z szynką, bo jak ja pytam to zawsze jest NIE :/