reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Długo juz jej nie było...
Hmmm skąd zna pewnie od mamy hehehe...ale duzo tesktów podłapuje z bajek a raczej filmów które z Tymkiem oglada...np.ostatnio :zabije cię...co mnie juz przerazilo;];/

reklama
ViKamcia a tak w ogóle to do kogo Vi i Emma są podobne? Chyba do Twojego męża, co? ;-)

wampi czasami potrafi być słodka, ale wredna też ;-):-p miała dzisiaj drzemkę 3 godzinną i jak się obudziła to chyba z 15 minut płakała i nie dała się nawet dotknąć :dry: położyła się pod stołem i tak sobie płakała..

Zaraz ponadrabiam ja sie przygotowuje fizycznie i psychicznie na 4 dniowy brak wc i wody:dry:. Tylko pozazdrościć:wściekła/y:

myrsyni twoje maleństwo ma 24 mm?:) gratuluję:tak:

Snoopy moze zapomnial o tej glukozie?ja zawsze mialam ksiazkowe badani i glukoze mialam ,dobrze pamietam bo pierwsza zwymiotowalam ledwo dobieglam do lazienki, nastepnego dnia malo brakowalo ale ja cala ciaze nie moglam slodkiego. Z tego co pamietam to chyba wiekszosc lipcowek miala:tak:a bez skierowania nie mozesz?U mnie wszystko wyszlo ok;-)
Vikamcia, jak dla mnie bardzo podobnczy i jeszcze tak samo ubrane:-D
Umi, strasznie dlugo,wymienaja rury?
Nie no dziewczyny dzieciaki maja extra teksty, ciekawe jak bedzie z moim, obecnie ciagle sie zlosci i krzyczy jakby sie klocil:-D

umi masakra, współczuję tego braku wody.. :sorry2: nie wiem jak ja bym sobie bez wody tyle dni poradziła :baffled:

Anula i Ty się doczekasz takich tekstów, jeszcze będziesz miała dość :-p

wampi no niby ją rozumiem, bo ja jak się prześpię w dzień, to też później jestem wściekła :-D

Zuzię właśnie naszła ochota na kanapkę z ketchupem :dry: ale oczywiście musiała podkreślić, że BEZ SERA! nienawidzi sera :-p

Moja chleb to tylko z czekoladka ,a tak to sama szyneczka ,serkowi tez mówi nie ...Anetka a Twoja pije jeszcze mleczko??

anetka mój młody ostatnio jadł napke z samym masłem i ketchupem:dry::sorry2:, obraził sie na szynke:sorry2:, paszteciku tez nie chciał, sera tak samo. 2 dni póxniej mu przeszło
Wampi to Marlena to jakieś dziwne imie czy co? dziwny ksiądz:szok:
Anula 3 pietra+ parter i piwnica wiesz teoretycznie mogliby robic po kolei i na wieczór właczac wode ale gdzie tam, rozwalaja wszystko na hura i jak dobrze pójdzie to w piatek wieczorem wezme prysznic i załatwie sie na własnej toalecie
vi one na prawde sa mega podobne:szok:
out witaj ponownie;-)

reklama
sali moja za to z czekoladą nie lubi :no: ale ona prawie nic nie lubi :-p
A mleka samego nie pije :no: za to kakao musi być codziennie..

umi szynke to Zuzia zje, ale musi mieć taki dzień, że ma ochotę i już, sama musi powiedzieć, że chce z szynką, bo jak ja pytam to zawsze jest NIE :/

Do góry