reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ile napisałyście :szok: kiedy ja to nadrobię :-p

kama nie wyobrażam sobie tego, żeby zostawić 5 letnie dziecko na noc bez opieki :szok: w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby zostawić 5 letnie dziecko w domu i gdzieś sobie wyjść, chyba, że właśnie śpi i wyjść na 5 minut na podwórko, bo przecież w każdej chwili może się obudzić... Mówiłaś mamie, że się boisz?

Malwina no to Zuzia pewnie zadowolona z prezentów? :-p

lolkak jak tam Majeczka?
Śliczne zdjęcie na stronie Garbera :-)

umi ja miałam taki plasterek,ale dla Zuzi za mocny, obudziła się w nocy z płaczem, żeby jej to ściągnąć.

Paulina witam nową mamusię ;-) pisz jak najczęściej :tak:

Liza Co do tabletek to ja biorę Asubtelę :tak: i jestem zadowolona. Kosztują ok 25 zł :tak:

Sali hahaha Kaja jest dobra :-D

outstanding współczuję sytuacji z teściami i Twoimi rodzicami.. co się stało, że się tak pokłóciliście?

Zuzia dzisiaj ponaklejała sobie naklejki na rękę i mówi do mnie "Zobacz Anetko" :-D haha koleżankę sobie znalazła :-p Albo mówię coś do niej a młoda do mnie "aha, to bardzo interesujące" :-D:-p jakie te dzieci są śmieszne jak już tak dużo zaczynają mówić :-)

reklama
co do podobieństwa moich dziewczyn to kiedyś wstawałam zdjęcie jak obie miały po niespełna 2 miesiące:
Desktop6.jpg
no ale później widać ze są inne ... musże zdjęcia poszukać jakieś zeby porównac :-p

Kaamcia ja mam zielone oczka...super kombinacja zielone oczy blond włoski...moja amma zawsze chciala zeby jej córka tak wygladała i wykrakała...ja chciałam blondynke z ciemnymi oczami;)

Białystok hm,mm nie nie chyba nie mój dziadek ma rodziców z Białorusi...ale ja mam urode za drugimi dziadkami hehehe.Kaja ma ciemne oczka piwno zielone jak na razie wiec jest nadzieja na zielone ;)włoski blond chyba raczej odpadaja ,ma typowo szaro mysie takie polskie;P
A tu filozofia Kai nie wiem skąd to umie(pewnie jakis serial Tymka)i wierszyk;)

http://www.youtube.com/watch?v=aN-Ct6fd75E&list=HL1327346735&feature=mh_lolz

Ostatnia edycja:
U mnie z Ali ulubionych tekstów"To niesamowite","No co ty nie powiesz","Jesteś nierozsadna","oj mamo przestań"i tym podobne:-D Czasami jak mi coś powie to się zastanawiam potężnie czy ona napewno "papugą" nie zostanie:-D
Zjadłyśmy mini pizze i ja syta jestem:-D

Ja ostatnio Kaje rozsmieszałam a ona :"mamam zamknij sie" a ja ze tak sie nie mówi ,na to ona:"mama uspokój sie" hahaha

Anetka tak jak Twoja;)

Haaha padam z tych tekstów :-D ciekawe coja od swoje córy uslyszę:confused:

Sali Białoruś u kochana do granicy mamy 60km 15 km od mojej miejscowości zaczyna się strefa przy graniczna ;-)
Julka kolor oczu ma po tatusiu, ja jestem ciemną blondynką z ciemnobrązowymi oczami ;-) ale kolor oczu za chiny nie pasuje do mojego naturalnego koloru włosów dlatego skutecznie zamalowywuję go od 6 lat ;-)

sali, fajnie zdrobniłaś moje drugie imię, podoba mi się ;)Zdjęcia z dzieciństwa świetne.
Pytałaś o mój język polski:-)Chodziłam na zajęcia z języka polskiego calą podstawówkę i tam nauczyłam sie ortografi

vampi, co do glukozy to tutaj lekarze zalecają każdej ciężarnej

outstanding, My sie jeszcze nie znamy, witaj!

kaama,
a Wy w jakim miejscu byliście dokładnie w Chorwacji?

tak, mam zdjęcia z usg, któras pytała ale nie pamietam kto:sorry2:A mierzy 24 mm

reklama
sali "mama zamknij się" :-D nie ładnie, ale się zaśmiałam :-p matko, skąd te teksty :-D
Moja jak chce coś powiedzieć a my w tym czasie rozmawiamy to krzyczy "CISZAAA!!!" ale próbuję ją tego oduczyć :sorry2:

A Vegas dzisiaj ma wolne, więc pewnie zajrzy wieczorem ;)

Do góry