reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi tak to jest z facetami, moj ojciec gdy szedl nas zameldowac, mama pisala mu na papierosach imie. A Marleny nie meldowal bo mu imie nie pasowalo. Podobno mama sie wkurzyla isama rowerem pojechala:szok:ja malego musialam z Ł bo slubu nie mamy i dobrze bo on chcial Szymona a dla mnie to tragiczne imie
Mala czarna, super ze trafilyscie na takie kompetentne babki i mam nadzieje ze badanie beda ok i wizyta bedzie w marcu;-)faktycznie troche malo wazy, moj ma prawie tyle. A jesli chodzi o nietolerancje glutenu, to chyba powinna miec wysypke?
Snoopy pewnie mozesz sama, ja chodzila prywatnie i tak badania robilam gin tylko mi mowil jakie mam robic a czasami sama cos robilam gdy nie kazal. U mnie najgorsze ze mielismy niezgodnosc serologiczna i musialam robic badania na przeciwciala a to 50zl
Sali ja od malego mleka nie pilam nawet cyca nie chcialam na mm bylam krotko a tak wcale, teraz gdy widze cos mlecznego niedobrze mi sie robi a nawet nie wiem jak samkuje mleko czy kakao, wystarczy ze spojrze czy poczuje zapach:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko jakos nie mam takiej potrzeby..pije tylko wieczorem i rano z butli ,i lubi wiec na razie niech pije...znam dzieci co maja 4 lata i z butli dudkaja heheh

Mała czarna wysoka ta Twoja niuni i rzeczywiscie jak na ten wzrost to szczuplutka

to moja była diuża :-p jak byłam w 6 tc to miała 0.91 cm.. a 2 tyg później już o cały centymetr więcej :-p a dokładnie 20.8

dziewczyny nie wiem do kogo są moje małe podobne tak naprawde... zaraz te zdjęcia wstawię :-)

mała czarna moja nieco wyższa od towjej 98cm :-p

Ostatnia edycja:
sali no ja też znam, ale to nie znaczy, że i moja tak ma robić :-p znam też takie co w pampersach do 4 roku życia chodziły.. Ja Zuzce butelkę odstawiłam jak miała 1,5 roku, bo mnie wkurzała, że w nocy się budziła na mleko, to odstawiłam od razu mleko w nocy i przy tm butelkę :tak: teraz pije sobie z kubka normalnie, a jak pije kakao to zawsze chce słomkę :-p
Wiesz, że lubi.. wiadomo, że jak jej nie zabierzesz to sama nie odstawi sobie butelki..

U mnie ala chyba 8kg ważyła jak 7,8mieś miała, z tym że korduplasta była:-D w profilu w galeri mam jej zdjęcia jak miała chyba,4,5 mies i waga już 6kg:-)

Aneta jakos mi to nie przeszkadza ze pije z butelki...wazne ze chce pic mleczko.No i tez sa takie dzieci co z dydkiem w wieku 3 lat chodza ;/

reklama
Do góry