reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsin mama Cie polskiego uczyła??chodzi mi o pisownie....nie jedna Polka tak składnie i bez błedów pisze;)

Co do jutra i kardiologa to postanowiłam ze wezme taksówke...nie jest az tak daleko więc duzo nie zapłace.

Co do podobienstwa to są tacy co mówia ze Kaja jest podobna do Darka,moze przez to ze jest podobna troche do Tymka(pomieszana)ale jak pokaze im moje zdjecia za młody to zmieniaja zdanie...moze oczy ma D ale wszystko poniżej ma moje;)

reklama

no tak moje ponoć tesz po mnie mają tylko to co między nogami.. i choć obie są różne to wszyscy twoerdza ze obie podobne do tatusia :no:
to ja nie wiem jakim cudem normalnie :-p

Hehe, u mnie było na odwrót... Ja byłam podobna do taty, siostra do mamy, a do tej pory ludzie myślą że my bliźniaczki... Mimo że ja waga ciężka a ona chuderlak ;-)

jestem! Dziewczyny tak mi głupio.. nie było mnie tu całe wieki.. tyle stron.. nie nadrobię!
Wybaczcie baaaardzo mocno! Tyle się działo.. po 1: siadł nam laptop.. wróci z naprawy do końca tygodnia. Ponad miesiąc go naprawiają.. Więc masakra!! Po 2 ciągle jakieś akcje, awantury.. kilka razy się wyprowadzałam z domu, wracałam.. ach.. cała historia. Ale nie będę Wam truć. Generalnie to jest tak.. ja jestem pokłócona z teściami a mój P z moimi rodzicami.. I wesoło nie jest.. :( Do tego Majce na dobre zaczęły zęby wychodzić i jest taka marudna.. nawet na chwilę nie mogę jej samej zostawić. Niestety nie mamy już nikogo do pomocy.. Mój mąż ciągle w pracy, całe dnie jestem sama. Więc jest momentami bardzo ciężko. Do tego studia, zaliczenia.. muszę ogarnąć cały semestr, bo siedziałam z małą w domu..

rox Ty studiujesz coś związanego z politologią? Bo jakieś znajome klimaty :d Ja studiuję marketing polityczny na II roku.
Ale teraz Wam się pochwalę! Majka od wczoraj siedzi sama bez podparcia! Zdolniacha moja! :D

Jeśli jeszcze mnie przyjmiecie do swojego grona to będę tu zaglądać w miarę możliwości.. tzn. teraz miesiąc będzie jeszcze gorszy - zaliczenia, sesja itd.. ale będę się starać :)

buziaki dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków! :*

Vi wejdz sobie w 1 post z działu poznajmy się:-p hahaha:-D
Kaska mi M w niedzielę powiedział że ja czysty ojciec, a ja do niego "a myślisz że pie...cie też mam w tatę???":-Dhehehe zwatpił bo mój tato to kawał chłopa:-D a moja młodsza sis podobna do mamy a i tak nas wszyscy mylą:-D ja chuda i wysoka a magda niska i przysadzista:-D

outstending Gratulację dla Twojej zdolniachy;* Przykra sytuacja w domku ale dacie radę i się pogodzicie;*

Ostatnia edycja:
jestem! Dziewczyny tak mi głupio.. nie było mnie tu całe wieki.. tyle stron.. nie nadrobię!
Wybaczcie baaaardzo mocno! Tyle się działo.. po 1: siadł nam laptop.. wróci z naprawy do końca tygodnia. Ponad miesiąc go naprawiają.. Więc masakra!! Po 2 ciągle jakieś akcje, awantury.. kilka razy się wyprowadzałam z domu, wracałam.. ach.. cała historia. Ale nie będę Wam truć. Generalnie to jest tak.. ja jestem pokłócona z teściami a mój P z moimi rodzicami.. I wesoło nie jest.. :( Do tego Majce na dobre zaczęły zęby wychodzić i jest taka marudna.. nawet na chwilę nie mogę jej samej zostawić. Niestety nie mamy już nikogo do pomocy.. Mój mąż ciągle w pracy, całe dnie jestem sama. Więc jest momentami bardzo ciężko. Do tego studia, zaliczenia.. muszę ogarnąć cały semestr, bo siedziałam z małą w domu..

rox Ty studiujesz coś związanego z politologią? Bo jakieś znajome klimaty :d Ja studiuję marketing polityczny na II roku.
Ale teraz Wam się pochwalę! Majka od wczoraj siedzi sama bez podparcia! Zdolniacha moja! :D

Jeśli jeszcze mnie przyjmiecie do swojego grona to będę tu zaglądać w miarę możliwości.. tzn. teraz miesiąc będzie jeszcze gorszy - zaliczenia, sesja itd.. ale będę się starać :)

buziaki dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków! :*
No w koncu;))

Sali faktycznie ale jaja :-D może my spokrewnione jakaś enta woda po kisielu :-D

Kasiek a co zamówilaś kanapę czy łóżko? wybacz jesli pisałaś ale wieszprzez zawrotne tępo wszysko zlewa się w jedno ;-)

Out witamy witamy, faktycznie nie ciekawie, może zgoda przyjdzie z czasem? moja stosunki z teściową dopiero teraz "nabierają kolorów".

Hehehe zobaczymy czy sie z wiekiem dalej do mnie bedzie upodabniac haha...jaki ma kolor oczek?
Skąd jestes??

reklama
Sali oczka ma zielono-szare nie potrafie określić koloru ;-) poszukam zdjecia na ktorym dobrze widać kolor. Jesteśmy z ok Białegostoku, może Twój pradziadek kiedyś zapuścił się w te strony :-D żart oczywiście.

E:

Tu w miarę nie źle widać ;-)

SAM_0424.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry