reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma a no widzisz jakoś mi się wydawało że dawno zamawiałaś i wiesz ja też kupiłam i chciałam się zapytać jak Julka i jak w ogóle się sprawuje i jak wygląda w realu ja na swoje to nawet miesiąc mogę poczekać dopiero tydzień chyba mija;/
A myślałam że ja czytam źle:p

Sali jeśli można tak napisać to nic się nie zmieniłaś tylko teraz jesteś dorosła pez problemu można Cię rozpoznać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kama ja teraz się wpieniałam na tą pościeł do łóżeczka dla brzuszkowego i też po 13dniach dotarła do mnie a pisali że wysyłka w ciągu 4dni max będzie........ też już rabanu chciałam narobić ale się powstrzymałam i pościel śliczna i opłacało się czekać;-)

Co do bólu głowy mnie od 13 męczy i już nie wiem jak mam sobie pomóc... nawet witamina C nie pomaga a zawsze po mi przechodziło...

Sali Kaja jest identyczna z buzki jak Ty na tych fotkach:-D widać nie Tylko charakterek mam w mamcię:-D

Ostatnia edycja:
Vikamcia pytałas o ceny wynajmu mieszań.W porównaniu z Polską to nie jest drogo ponieważ płaci sie tylko miesięczny czynsz włascicielowi a u Was to zeby wynając trzeba zapłacić włascicielowi i placic co miesiąc i drugi czynsz do społdzielni a tego w Grecji nie ma.Mój K swoje mieszanie wynajmuje i opłaca tylko podatek raz w roku za niego

Kasia, większość pytan zadajecie gdty mnie nie ma i wtedy ciążko mi je wyłapać

Snoopy dokładnie tak jak mówisz Kaja wygląda jak ja jak byłam mała oby sie nie zmieniała;))
D patrzy na zdjecia Kaamy córci i mówi mała Kaja hahaha

myrsini nie doczytałas mojego posta chyba znów:sorry:
myrsini przeciez nie musisz mieć w znajomych osób które wam przygadują czy obgadują .. możesz zrobić prywatne aby mieć kontakt ze znajomymi i z rodziną :tak:
a byłas kiedyś w polsce?? bo tu któras z dziewczyn pytała :-)
myrsini to fajnie że macie z=swój własny dom..:-)
wątpię ze rox chciała ci zarzucić kłamstwo , pewnie się pomyliła w Twoich wypowiedziach i chciała się upewnić, spokojna głowa:tak:
jeszcze coś chciałam i zapomniałam..
aaa no kurde mogłabyś to wasze zdjęcie wstawić :-) zawsze możesz po chwili usunąć jeśli nei chcesz aby zostało w necie na stałe :-)
a już wiem.... jesteś tej samej wiary co Twój facet czy jaka wiarę wyznajecie bedąc tam na stałe??

sali faktycznie jestyeś identyczna na tym pierwszym zdjęciu jak Kamyyy córeczka :-)
jaby Twoja była hehe :p

myrsini ja mieszkam w Irlandii :-) nie w polsce , więc płace tylko za wynajem miesięcznie i ty wsyztsko :-)
chciałam porównać ile mniej wiecej jest wynajem u nas a u was .. bo w pl to też nie wiem :-p wiem tylko ze drogo hehe

Sali jak ja bym chciała żeby Ala do mnie podobna była... Fajnie masz, we mnie Ala ma tylko broszkę i charakterek:-D
Vi ciiii:-) jest coś takiego jak "ciążowe zapalenie mózgu" vel skleroza:-D ja nawet jak coś czytam zaraz zapominam;-)

WAMPI sorki ale poczułam się zaatakowana, jakbym napisała cos za co możnabymi łeb ściąc...

MYRSINI dlatego właśnie napisałam że ja też mogłam przeoczyc twoje imie... Nie tłumacz się poraz kolejny tylko zrozum że wiem o co mi chodzi... A z tą fotką jak? Aha, no i jak na USG jakie dzieciątko duże jest? Masz foto maleństwa?

wiem, że mieszkasz w Irlandii ale pisalam o tym ogólnie.
Np.za mieszkanie 120 m kw z pietrem w mieszkaniu i dwiema łazienkami, kominkiem, wielkim tarasem K bierze 500e.A u Was jakie sa ceny?

A co do wiary to ja jestem greko-katolik a K prawosławny

reklama
snoopy a Ty co tak wyskoczyłaś :-p przedstaw się ;-) hehehe hehehe

no tak moje ponoć tesz po mnie mają tylko to co między nogami.. i choć obie są różne to wszyscy twoerdza ze obie podobne do tatusia :no:
to ja nie wiem jakim cudem normalnie :-p

myrsini ja płacę za 3-4 pokoje (zależy ale ceny takie same) 2 łazienki , salon , kuchnia , takie pomieszczenie na pralke i suszarkę i oczywiście kominek jest i całe wyposażenie domu czyli meble , garnki , sztuce , talerze , szklanki , odkurzacz i wszystko co potrzebne 600e miesięcznie :-)aha no i nie ma względu czy piętrówka czy domek parterowy
ja mieszkam teraz w parterowym a wcześniej w piętrowym
mamy ogród , taras , grill elektryczny i wannę z jaccuzi :-p

Ostatnia edycja:
Do góry