reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini to super że już serduszko bije:):) A dziewczyny raczej chcą Cię poznać:)

Sali
to cwaniara jak i moja jak byłyśmy tydzień temu u Pani doktor to Pani obiecała naklejkę bo Domiś troszkę się wystraszyła bo obok w sali jakiś maluszek strasznie płakał ale się uspokoiła ledwo wyszłysmy z gabinetu a ona mega oburzenie bo NAKLEJKI NIE DOSTAŁA!!!!!! Hahaha

reklama
Myrsini to wszystko do Ciebie :-p
MYRSINI, no właśnie pokaż nam się... Bo w miniaturce tak nie bardzo cię widac w tych okularkach ;-) Na którą masz dzis tą wizytę?

EDIT
LIZA to polecam CILEST, ja mam tendencje do tycia ale po niech nie tyłam (tzn przed ciążą teraz dopiero zobaczymy). A mi młody marudzi bo do domu chce...

A Ty byłas pacjentką:)Wowo romantique;)

Znam ludzi ale nie rozumiem ,pisza ci komentarze po co z nim jestes czy co>??co on jakis trendowaty czy co??:szok:

]Myrsini a skąd Ty jestes bo chyba przeoczylam;)[/B]

Długo mieszkasz za granicą??/całkiem nie zle piszesz po polsku

]Myrsini to w polsce nigdy nie bylas? mama Cie polskiego uczyla?:-)[/B]

Umi sorrka :-)

mARYSINi A tak w ogóle to widzisz pytania odnośnie twojej osoby ? ;-) w jakim języku studiujesz ?

MYRSINI cenisz sobie prywatnośc... A opisując tutaj swoją całą historie, przemyślenia, nie obdzierasz się z prywatności?
;-)

ANULA wiadomo każdy organizm jest inny... Ale może akurat LIZIE by podpasowały...

A MYRSINI miałam pytac bo chyba niedoczytałam: jak masz na imie, i na kiedy masz termin?

co do tabsów to ja nie biorę żadnych więc nie pomoge bo się nie zna,m :-p

Myrsini a ty mieszkasz ze swoim facetme we własnym domu czy wynajmujecie??
drogie sa tam mieszkania na wynajem?? :-)

to poszperaj co pisałam ;)
Pisałam że ja chcę zostać pediatrą, onkologiem dziecięcym
nie rozumiem dokładnie o co chodzi w tej odpowiedzi

dorota, a na jakie pytanie niby nie odpisałam pisz jasno?!

co do prywatności to jakie ma porównanie forum do facebook?Po prostu znaja mnie moi znajomi i przyjaciele i rodzina w realu

sali, ​gdy poznalam K to nie byłam pacjetka ale odwiedzająca...

napisz coś więcej na ten temat :-) o odwiedzającej i na pozostałe pytania..
mysślę że nikt cie nie sprawdza tylko chcemy Cię l;epiej poznac wiedziec coś o Tobie i miec pojecie...
piszesz półsłówkami, omijasz pytania.. stąd ich pcoraz więcej...:-)
bo kazda jest coekawa,,,
a zdjęcia swoje każda z nas wkleja jak się pojawia na forum zeby się lepiej poznac :tak:
no i co jeszcze.. aha jak było u lekarza??
masz usg jakieś??

Rox a mi sie wydaje ze pisala o chirurgii dzieciecej;-)sama chce byc neonatologiem albo onkologiem dzieciecym, chyba ze cos pomieszalam:dry:

dobrze pamietalaś ewentualnie pediatrą chce zostać ale nie jestem pewna czy to pisalam

Malwina, chyba nie każdy ujawnia się na forum a mimo tego jest lubiany...Kwestia co w co wierzy danej osobie..

sali nie jest trędowaty a nawet bardzo przystojny tylko ludzie są zazdrośni o wszystko:(

Gdy go poznałam to byłam jeszcze niepełno letnia i juz wtedy gadali, że K wyrwał sobie młodą d...!A ja polecialam na lekarza..
Gdy zaczęłam studia to dojeżdzałam codziennie ze swojego rodzinnego domu, nie mieszkalismy razem bo uważałam że to za wcześnie.On wtedy mieszkał w swoim mieszkaniu a ja u rodziców.Pól roku temu kupił dom i zamieszkalismy razem a nie długo potem zareczyliśmy się

Myrsi ale przeciez zeby miec profil na FB nie musisz wstawiac zdjec z nim,to jest po to zeby miec kontakt z kims z kim nie mozesz miec w realu...poza tym tak czy tak z nim jestes i ludzie gadaja...ja bym jmiala to gdzies ,przeciez Twoi bliscy znajomi nic nie pisza a dla obcych wystarczy zablokowacv profil i juz...to zaden problem;)

Liza, mama do mnie od urodzenia mówiła po polsku ale chodziłam do szkoły na nauczanie języka polskiego.

Vikamcia, odpowiedziałam rox że to ja pragne zostać onkologiem dziecięcym, neonatologiem ewentualnie pediatra a nie że mój K jest pediatrą jak mi napisała.Po prostu starała się mi zarzucić kłamstwo!Ale po co ja mam kłamać bez sensu

Mam na imie Marlena-co zresztą pisze na suwaczku więc nie wiem po co to pytanie.A tak w ogóle także się Wam przedstawiałam ;)

termin wychodzi na 14 wrzesnia

Liza, wychowałam się w Grecji ale w Polsce kilka razy byłam na wakacjach

sali, to po co mi ten facebook?Wszystkich mam na miejscu;)

Ostatnia edycja:
Myrsini ja w sumie nie dziwię się że gadali jak już ma się te ponad 20 lat to różnica wieku zaczyna się zacierać a jak Ty miałaś 16 on podchodził pod 30... A teraz myślę że powinnaś mieć to w nosie jesteście zaręczeni

Ooo to przez fejsa mialabys kontakt ze znajomymi z Polski;)

Heheh jakie to przewrotne mieszkasz w Grecji a na wakacje do Polski,zazdroszcze Tobie tej Grecji ;)

Co do zdjecia to jest taka strona garnek pl. i tam na hasło mozesz profil utworzyć i pokazac nam siebie;)

myrsini przeciez nie musisz mieć w znajomych osób które wam przygadują czy obgadują .. możesz zrobić prywatne aby mieć kontakt ze znajomymi i z rodziną :tak:
a byłas kiedyś w polsce?? bo tu któras z dziewczyn pytała :-)
myrsini to fajnie że macie zwój własny dom..:-)
wątpię ze rox chciała ci zarzucić kłamstwo , pewnie się pomyliła w Twoich wypowiedziach i chciała się upewnić, spokojna głowa:tak:
jeszcze coś chciałam i zapomniałam..
aaa no kurde mogłabyś to wasze zdjęcie wstawić :-) zawsze możesz po chwili usunąć jeśli nei chcesz aby zostało w necie na stałe :-)
a już wiem.... jesteś tej samej wiary co Twój facet czy jaka wiarę wyznajecie bedąc tam na stałe??

sali takie na wakacje do polski to nie ejst fajnie:-p bo ja wolę wakacje gdzie indziej .. do polski t tylko do lekarzy po urzedach i rodzinę odwiedzić.. a wraca się takim zmęczonym ze potrzebny kolejny urlop :-p
nie wiem jak ma myrsini bo ona od urodzenia mieszka w Grecji :-) więc pewnie tyle łatwienia nie ma jadąc do pl :-p

Ooo to przez fejsa mialabys kontakt ze znajomymi z Polski;)

Heheh jakie to przewrotne mieszkasz w Grecji a na wakacje do Polski,zazdroszcze Tobie tej Grecji ;)

Co do zdjecia to jest taka strona garnek pl. i tam na hasło mozesz profil utworzyć i pokazac nam siebie;)

mam kontakt i to duży, dzwonie pisze wysyłam najświeższe foty nie tylko znajomym ale i rodzinie bo mama zostawiła w Polsce swoją mame, siostry...
Ale nie jezdzę co lato do Polski.Teraz w sierpniu byłam z K na tydzien i cały czas lało:szok: Ale często wakacje spędzamy poza Grecja, najczęściej w Chorwacji albo Cyprze

reklama
Do góry