reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama my tylko dyskutowalismy na ten temat ja nie pisalam tego tyczac do Marsyini, napisalam moje odczucia do takich osob...
Snoopy, juz widac ze lobuz...pampersa nie raz zdjal,podrapal mnie pod okiem a jak szczypie i sie smieje. O cignieciu wlosow nie mowie, staram sie nie ragowac ale czasami zaboli i sie wkurze

reklama
Rox, stooooo lat dla Twojego synka! Dużo zdrówka, szczęścia i radości!! I bądźcie ze sobą szczęśliwi !!!!!!!!! Wszystkiego naajlepszego.

A zainteresowana zniknęła? W ogóle się na ten temart nie będę wypowiadać. Jeśli kobieta w wieku 21 lat będąca w trakcie studiów medycznych nie wie czym kończy się współżycie z mężczyzną bez zabezpieczenia to o czym tutaj w ogole dyskutowac? Każdy czyn niesie za sobą konsekswencje. Ja uważam, że należy myśleć o takich rzeczach przed. Dziecko nie jest niczemu winne, że się rodzi w nieodpowiednim momencie. A gdyby tak o nas myśleli rodzine. A może usunę ??
Anula, dopiero doczytałam zdolny nie ma co:) heheh gratuluje łobuza ;)

Ostatnia edycja:
Co do tematu aborcji to nawet wolę się nie wypowiadać... :sorry2: nie wiem jak to komuś może w ogóle przejść przez myśl!

Anula o kurcze, a to cwaniak :-D:-D ale współczuję :-p moja to jak była mała to zrobiła sobie kupę akurat jak przebierałam jej pampersa :sorry2::-p blee i to pod takim ciśnieniem, że wszystko poleciało na podłogę :dry::-D

Kaama jaki dym???przeciez to zwykła dyskusja...chodzi o faj\kt ze mysli o usunieciu a ma warunki na wychowanie tego dziecka,bo niech przedstawi sensowne argumenty dlaczego chce usunąc i niech w koncu sie tu pojawi bo wywołała burze i znikneła nagle;/...ehhh brak słów.

Zniknęła nagle?!A co ja mam siedzieć 24 godz na dobę na forum bo może jakaś dyskusja sie rozpocząć?:baffled:
I przepraszam ale jaka burze ja wywołałam?Napisałam że tylko miałam mysli o aborcji a wiekszość z tego tematu zrobiła aferę!Po to jest forum by pisać o WSZYSTKIM.Jesli nie chcesz nie uczestniczysz i nie odpisujesz , proste
Czyli na forum mamy sobie tylko przytakiwać i być miłym a jak juz ktoś ma problem to w taki sposób?Trochę dziwne.

sali, i czemu tak ten temat aborcji Cię zdenerwował?My tu tylko rozmawiamy, wyluzuj!Przeciez każdy wyraża swoje zdanie i poglądy i kropka!Na świecie ludzie tyle zła robią i bedą robić a my na forum możemy o wszystkim porozmawiać
Dobra kończmy ten mój temat bo widzę, że duzo osobom on przeszkadza.

Ostatnia edycja:
Marysin mam nadzieje że tego nie zrobisz i w końcu się przekonasz ale nie obraź się mam nadzieje że będziesz miała wyrzuty sumie do końca życia zresztą Ty wiesz o co chodzi. Jestem na nie dla aborcji i tyle w tym temacie a Tobie życzę żebyś była szczęśliwa i podjęła mądra decyzję:p

Gosdia GRATULUJĘ ale Zosieńka zwinna:D:D

Rox Wszystkiego najlepszego dla Boryska niech uśmiech się każdego dnia!!!!!!

Anula a to agent:D

Hej dziewczyny mi wczoraj zjadło przeglądarkę ale już jest ok:):)
Wczoraj zdałam Egzamin:)

Anula a próbowałaś małemu obcinać pazurki przez sen?;-) Tez bez się wkurzała jak by własne dziecko mnie bilo:-D a no no nie pomaga?:-p

Kasiek gratulacje:-D

Pogratuluje mi ktos polmetku ciazy???:-p:-D

Ostatnia edycja:
SKORO KTOŚ MA MIEC WYBÓR CZY URODZIC CZY NIE,WIEC ZANIM SIE ZAJDZIE W CIĄŻE NIECH POMYSLI O ZABEZPIECZENIU ZEBY TAKIE MYSLI PRZEZ GŁOWE IM NIE PRZECHODZIŁY.:baffled:
"decydowac za siebie" ?będąc w ciązy jestes odpowiedzialna i decydujesz o zyciu drugiego człowieka nie tylko Ty sie liczysz!

zawsze sie zabezpieczalismy.Gdy musiałam przestać brac pigułki to w ruch weszły prezerwatywy.Tylko wtedy nie załozył...I stało się:(

sali 3/4 dziewczyn zdenerwowanych?czyli ja jestem winna, że w ogóle weszłam na forum i to napisałam?

Vikamcia o pigułce poronnej nie pomyslałam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry