reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Maly juz spi, jak ja nie lubie gdy staje mi na czworaka podczas kolysania, niby marudzi bo spiacy a jednak ma sile wstawac
Anetka moj duzo mniejszy wiec nie wypowiem sie, zwykle zasypia 20 watej 7 w tym pobudka o polnocy i 5 na jedzienie
Marysini ja nie mialam ale podobno to normalne
Dobra biore sie za ta koszule bo sie wkurza
Anetka moj duzo mniejszy wiec nie wypowiem sie, zwykle zasypia 20 watej 7 w tym pobudka o polnocy i 5 na jedzienie
Marysini ja nie mialam ale podobno to normalne
Dobra biore sie za ta koszule bo sie wkurza
Dziękuję 30 stycznia o 19:45 mam wizytę ja już dni odliczam:-) Kurcze będziecie trzymały kciuki za córeczkę???
Też zaraz lecę mała kąpać, bo rano muszę wstać i na badania lecę... wrr krew będą pobierali i chyba obciążenie glukozą... Brać cytrynę??
Aaaaaaaaaaa i rozwiązałam problem moczenia się budzę mała około północy idziemy do łazienki ona robi sisi i mamy łóżko suche;-)
Też zaraz lecę mała kąpać, bo rano muszę wstać i na badania lecę... wrr krew będą pobierali i chyba obciążenie glukozą... Brać cytrynę??
Aaaaaaaaaaa i rozwiązałam problem moczenia się budzę mała około północy idziemy do łazienki ona robi sisi i mamy łóżko suche;-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Sali nie boisz się zostawiać Kaji z siedmiolatkiem??Ja tam bym się bała.
Marysini faktycznie nie masz co robić z siebie ofiary,bo temat aborcji to nie jest jakaś tam bułka z masłem i matka,która ma dziecko i je kocha często będzie reagować w taki sposób jak większość z nas.Jakoś jestem w stanie przełknąć,że gdzieś Ci przez głowę to przeszło,ale tylko jeśli już dawno minęło.
W każdym razie mi nie przeszkadzasz i nie uważam żebyś specjalnie lamentowała i męczyła wszystkich także bez przesady.Dyskutować można na każdy temat,a ile tematów i ludzi tyle zdań.
Kasiek o Ty sprytna bestio:-) Gratulacje:-)
Rox sto lat dla Boryska.Mnóstwa uśmiechu,radości i jak najmniej trosk dla Was obojga
Marysini faktycznie nie masz co robić z siebie ofiary,bo temat aborcji to nie jest jakaś tam bułka z masłem i matka,która ma dziecko i je kocha często będzie reagować w taki sposób jak większość z nas.Jakoś jestem w stanie przełknąć,że gdzieś Ci przez głowę to przeszło,ale tylko jeśli już dawno minęło.
W każdym razie mi nie przeszkadzasz i nie uważam żebyś specjalnie lamentowała i męczyła wszystkich także bez przesady.Dyskutować można na każdy temat,a ile tematów i ludzi tyle zdań.
Kasiek o Ty sprytna bestio:-) Gratulacje:-)
Rox sto lat dla Boryska.Mnóstwa uśmiechu,radości i jak najmniej trosk dla Was obojga
wczoraj w nocy i dzisiaj po południu miałam silne skurcze, ze aż krzyknęłam z bólu jestem wytrzymała na ból ale to mnie zabolało i trwało tak z 3 minuty i po tym wszystko wróciło do normy a zaczęło sie nagle
Ania, dziekuje bardzo bo mi po poscie snoopy głupio sie zrobiło jakby jej przeszkadzało, że wszystkie skupiłyście sie na moim temacie.Takie moje odczucie.
Ania, dziekuje bardzo bo mi po poscie snoopy głupio sie zrobiło jakby jej przeszkadzało, że wszystkie skupiłyście sie na moim temacie.Takie moje odczucie.
Ostatnia edycja:
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Sali no jak masz pewność,że śpi...Ja jakoś chyba bałabym się powierzyć opiekę nad takim maluchem drugiemu dziecku.W razie gdyby się obudziło;-) Właściwie to nawet ośmiolatka nie zostawiłabym samego w domu.Do wypadku jakiegokolwiek wystarczy minuta.Ja wolę dmuchać na zimne.