reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rox Ty widac silna baba jestes ,typowy rudzielec wierzę w Ciebie;))

Liz u mnie ok w sumie;)
Kaja wstała o 2 przyszła do nas do łóżka ,wiec ja posżłam na jej...Tymek sie wiercił całe łózko latało wiec nie spałam cała noc.Rano miał rozwolnienei i mówil ze brzuch go boli wiec znowu nie poszedł do szkoły w piątek;/

D.mnie drazni od wczoraj,jestem przed okresem wiec norma hehe.We wtorek znowu wyjezdza do Łodzi tym razem na 2-3 dni tylko:baffled:

reklama
Rox Ty widac silna baba jestes ,typowy rudzielec wierzę w Ciebie;))

oficjalnie srebrno gołębia blondynka :-D

ktos kiedyś mi powiedział że Rudy to nie mój kolor - to cała ja ... w sumie farbuję się od 15 r.ż na rudo :szok: szok że też te kudły mi nie wypadły !

a raz zabawiałam się i zrobiłam sobie miodowy blond i to był mój najgorszy na świecie pomysł :rofl2::rofl2:

Myrysin trzymam kciuki za wizytę&&&&

Rox Ty jesteś silna baba dasz radę:)

Mała czarna ojejku no to rzeczywiście straszne jak będzie miała to badanie... Mam nadzieje że nie

Sorry że tak pobieżnie ale idę się uczyć:)

Helloł

Ja sie tylko ogólnie odniosę do dyskusji ;-) Ja mimo tego że świadomie staraliśmy się o dziecko, kiedy zobaczyłam na teście II kreski nogi się lekko pode mna ugieły, był pierwszy szok, mysli co teraz ale na szczęście wszystko szybciutko mi przeszło. Na prawdę róznie bywało między mną i J mamy wiele kryzysów za sobą ale nigdy Julka (wtedy fasolka) nie była o to obwiniana, nigdy nie żałowałam że ona JEST! bo jak mozna winić coś lub kogoś kto powstał nie z"własnej woli" żadna matka nie ma to tego prawa!! tak uważam....
Zawsze każdemu powtarzam "dziecko się samo na świat nie pchało"....

Martysini
moje słowa nie są kierowane do Ciebie, wręcz przeciwnie to po prostu moje zdanie na ten temat. Nie ma co się dziwić że jeszcze tego "nie czujesz" zobaczysz jak zaczną się kopniaki, czkawki, USG na ktorym będziesz mogła zobaczyć paluszki u rączek i nóżek. Zobaczysz kiedy wyjdziesz do sklepu z dziecięcymi ubrankami nie będziesz mogła się pohamować i tego Ci życzę :-)

Rox Ty to jesteś inna bajka, Nam się łatwo mówi, a pewnie nie jedna z Nas by pękła w takiej sytuacji jak Ty jesteś.... dlatego wielki SZACUN babo! :-) mam nadzieję że kiedyś będziemy miały okazje się na kawe spotkać, myślę że duzo mogłabym się od Ciebie nauczyć :tak:

Mala_Czarna trzymam kciuki :*

Umi 50km to na prawdę sporo... fajnie że są dobre perspektywy na przyszłość :-)

U mnie śnieżyca... przed noc dopadało jakieś 10-15 cm śniegu :szok: jak Julka zaśnie zrobię zdjęcie.
Idę dalej sprzątać, dzisiaj moje dziecko postanowiło być nieznośnie, strasznie testuje moją cierpliwość ;-) a nie wiele jej zostało.

Dzień dobry:-)

Ja wpadłam tylko się przywitać, bo mam dzisiaj kupę załatwiania, bo skierowanie dla Pyśki, ubezpieczenie itd. Jak zwykle będę wieczorem i wszystko nadrobię:-)

Myrsini- Kciuki za wizytę zaciśnięte:-)

Któraś pytała, źle, że tyle przybrała, bo to jest zdecydowanie za mało... A długa jest, ma 86cm, czyli już za siatkę centylową wyleciała;-)

Dziękujemy za wszystkie kciuki, przydadzą się:-)

Rox ja pierwszy raz pofarbowałam włosy(a raczej rozjaśniłam)tez jak mialam 15 lat,potem mialam wszystkie kolory prócz czarnego.
Długo byłam ruda,wydaje mi sie ze to tez mój kolor ale jakos w blond czuje sie młodziej eheh.
W niedziele albo poniedzialek planuje wyjsc na karaoke zeby sie zrelaksowac po dwóch tygodniach siedzenia w domu eheh.
Za dwa tygodnie moje urodzinki wiec znów impra sie szykuje i trzeba siły zbierac :rofl2:

sali to sie powspierajmy bo ja tez przed @ jestem :-D w poniedzialek powinna byc ;P :)
mala-czarna to fakt mala chudziudka ale wysoka jak na swój wiek :tak: moj starszy jest od niej a ma 12,700 i 89cm :) Kciuki trzymamy, jak cos pisz:-)

Liza ja mam raz co 26-28 raz co 22 dni,mam nadzieje ze po tabletkach sie unormuje....teraz wyszło ze dwa razy w miesiącu mnie odwiedziła hehe.
Hmmm dzisiaj piateczek wiec zaczynamy weekend,jakie plany??
Do mnie kumpela wpada na bro i moze jakąs sałatke zrobie...hmmm

sali no ja tabletki bralam od wrzesnia i mialam dokladnie co 25 dni ;P wiec w poniedzialek bedzie ;] ale narazie przygode z tabetkami koncze bo musze schudnac;/ i potem dobiore sobie odpowiednie by juz nie tyc...

A plany na week ... jutro pojdziemy do moich rodziców damy laurki na dzien babci i kalendarze, a w niedziele jedziemy do tesciow ;]

reklama
sali mamy podobną rozpietość głównie ma co 30-33 dni ale pomiedzy zdarza sie 25 i 35 dni, ale że głównie mam te 30 to mi sie nie chce nic z tym robic

Do góry