reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

piątek - weekend ... nauka i organizacja jutrzejszego dnia ... jestem w proszku !!! 6 dorosłych i 5 dzieci ... będzie jazdaaa

reklama
Liz od tabletek sie nie tyje;)

Jedynie mozna puchnąc ale to widocznie masz zle dobrane albo pij wiecej wody.
Mi kolezanka poleca Cilest bo po innych puchła i zle sie czuła a po tych git.
13 lutego ide do gina wiec poprosze o recepte własnie na te i zobaczymy jaka bedzie moja reakcja.W sumie bede pierwszy raz brała ,kiedys brałam po miesiącu czasu z przerwami dwa rodzaje ale nie pamietam nazw.

rox zorganizuj cos dla dorosłych bo dzieci i tak sobie poradzą:-D:-p

edit wampi witaj w klubie @ u mnie okres trwa 6 dni + 3 plamienia... a musze uzywac i taponów i podpasek przez pierwsze 3 dni

Ewi pokaż justynk w okularkach :-)
nie wiem czemu ale dla mnie dzieci w okularach wyglądają ślicznie :-)
umi co prawda ja najbliższy szpital też mam 30 km ode mnie.. a co najlepsze na porodówkę mam całe 70 km :-) i jechałam tam z dwoma porodami :-p hehe Emmę to prawie w aucie urodziłam tak szybko postępował poród ;-)
małaczarna ,myslę że Pysia powinna spać w swoim pokoju jeśli wasze szelesty ją budza , bo i ona wtedy was i nikt nie jest wyspany... a budzi się z wrzaskiem.. za kazdym razem?? czy tylko po uśpieniu??
a co do tycia to moja tez mało tyje w ostatnim czasie.. wszystko spala...
rox tulam :*
hehe wampi super pomysał na strój :-) myslę że taka nagroda dla wszystkich jest najlepsza:tak: przynajmniej nikomu nie byo przykro
kasiek ja to zawsz twierdzę ze i tak na etapie lat wszystkie dzieci potrafią to samo:tak:
kasiaF co do ciązy to się z Toba zgadzam ;-)
a co Ci mały odwala w przedszkolu?? no nie mów że nie chce chodzić???
myrsini trzymałas się twardo tego że Twój facet zronbił to specjalnie..
jak kazda z dziewczyn napisała ci że nie mozesz go obwiniac bo to wasza wspólna wpadka to nagla piszesz że on nie był winny i nas atakujesz.. czy to jakaś twoja specjalna prowokacja żeby sprawdzić nasze reakcje , czy naprawde masz taki mętlik w głowie że sama nie wiesz co jest grane?? sorki że tak szczerze ale z tego co piszesz tylko tyle można wywnioskować...
jedno jest pewnel.. to że on był gotowy nie znaczy ze specjalnie cię zapłodnił :-)
i jeszcze takie małe.. to ze ma 33 lata nie znaczy że nie mógłby na ciebie jeszcze poczekać te powiedzmy 5 lat :-p facetowi zegar biologiczny nie tyka ;-)
Anulla ile ty masz lat?? :-p bno bardzo młodo wyglądasz i myslałam ze masz z 20 :zawstydzona/y:
rox pokaż nowy kolor włosków :-)
miałam kiedyś gołębi blond.. super ten kolor :-) no i tez się farbuje od 15rż:-) ale ja to miałam już różne kolory na głowie :-) :-p

Rox powodzenia! ja imprezę urodzinową Julki przypłaciłam meega migreną... cale szczęście ze to tylko raz w roku ;-)

Co do @ to ja mam co 28-30 dni 2 pierwsze dni krwawię ale tampony "normal" sobie z tym radzą, 3 dzień używam tamponów mini a 4-5 dzień to już wkładki bo to już tylko praktycznie brązowe upławy ;-)

Kurcze aja nie chcę tabletek :no: jakoś nie mam do nich przekonania, w sumie sama nie wiem dlaczego ;-)

Kamcia ja ta do szpitala to miałam akurat 5 minut jazdy:-p, przynajmniej porodówkę mamy w naszym szpitalu:-D
wampi nie uzywałam tych rossmanowskich nigdy moze sobie zakupie. Z tym ze ja mam tak że ja przez 2 godziny moge nie iec nic a potem w jednej chwili mam fontanne za przeproszeniem. I tak bym pewnie podwójnie latała bo bym sie bała że mi sie przeciek zrobi:-D

Ja tam mam okres góra 5 dni,ale uzywam tylko tamponów,na noc podpaski a nie raz wystarczy sama wkładka ,róznie to bywa ;)

treaz wskakuje na rowerek,obiecałam sobie ze chociaz pól godz dziennie bede jezdziła;)

Ja nie zmieniałam koloru włosów ;-) jak byłam ruda tak jestem ;-)

o taka z przed tygodnia :-)

401339_2482236335898_1252272564_32015010_140534617_n.jpg

a taka dumna jestem bo jeszcze w sierpniu miałam takie krótkie włoski i je zapuściłam :-D

268848_1877157369302_1252272564_31623786_1962810_n.jpg

Rox daje słowo myslalam że ty pospolity rudzielec, ale że blondi :szok: coś się matce naturze pomieszało ;-)

Ja porodówkę mam oddaloną o 30km, ale w moim przypadku miałam jakieś 150m bo z patologii lazłam :-D

reklama
Rox daje słowo myslalam że ty pospolity rudzielec, ale że blondi :szok: coś się matce naturze pomieszało ;-)

Ja porodówkę mam oddaloną o 30km, ale w moim przypadku miałam jakieś 150m bo z patologii lazłam :-D

Wow to daleko z tej patologii ja to miałam blizej:-D:-p. Duzy szpital macie? Ja to pierwszy raz przejchałam sie wózkiem takim dla chorych jak mnie na połozniczy wieźli, ale przeżycie:-D

rox jak bym była facetem, to bym sie w tobie zakochała:-p, wygladasz po prostu świetnie

Do góry