reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Liz od tabletek sie nie tyje
Jedynie mozna puchnąc ale to widocznie masz zle dobrane albo pij wiecej wody.
Mi kolezanka poleca Cilest bo po innych puchła i zle sie czuła a po tych git.
13 lutego ide do gina wiec poprosze o recepte własnie na te i zobaczymy jaka bedzie moja reakcja.W sumie bede pierwszy raz brała ,kiedys brałam po miesiącu czasu z przerwami dwa rodzaje ale nie pamietam nazw.
Jedynie mozna puchnąc ale to widocznie masz zle dobrane albo pij wiecej wody.
Mi kolezanka poleca Cilest bo po innych puchła i zle sie czuła a po tych git.
13 lutego ide do gina wiec poprosze o recepte własnie na te i zobaczymy jaka bedzie moja reakcja.W sumie bede pierwszy raz brała ,kiedys brałam po miesiącu czasu z przerwami dwa rodzaje ale nie pamietam nazw.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ewi pokaż justynk w okularkach :-)
nie wiem czemu ale dla mnie dzieci w okularach wyglądają ślicznie :-)
umi co prawda ja najbliższy szpital też mam 30 km ode mnie.. a co najlepsze na porodówkę mam całe 70 km :-) i jechałam tam z dwoma porodami
hehe Emmę to prawie w aucie urodziłam tak szybko postępował poród ;-)
małaczarna ,myslę że Pysia powinna spać w swoim pokoju jeśli wasze szelesty ją budza , bo i ona wtedy was i nikt nie jest wyspany... a budzi się z wrzaskiem.. za kazdym razem?? czy tylko po uśpieniu??
a co do tycia to moja tez mało tyje w ostatnim czasie.. wszystko spala...
rox tulam :*
hehe wampi super pomysał na strój :-) myslę że taka nagroda dla wszystkich jest najlepsza
przynajmniej nikomu nie byo przykro
kasiek ja to zawsz twierdzę ze i tak na etapie lat wszystkie dzieci potrafią to samo
kasiaF co do ciązy to się z Toba zgadzam ;-)
a co Ci mały odwala w przedszkolu?? no nie mów że nie chce chodzić???
myrsini trzymałas się twardo tego że Twój facet zronbił to specjalnie..
jak kazda z dziewczyn napisała ci że nie mozesz go obwiniac bo to wasza wspólna wpadka to nagla piszesz że on nie był winny i nas atakujesz.. czy to jakaś twoja specjalna prowokacja żeby sprawdzić nasze reakcje , czy naprawde masz taki mętlik w głowie że sama nie wiesz co jest grane?? sorki że tak szczerze ale z tego co piszesz tylko tyle można wywnioskować...
jedno jest pewnel.. to że on był gotowy nie znaczy ze specjalnie cię zapłodnił :-)
i jeszcze takie małe.. to ze ma 33 lata nie znaczy że nie mógłby na ciebie jeszcze poczekać te powiedzmy 5 lat
facetowi zegar biologiczny nie tyka ;-)
Anulla ile ty masz lat??
bno bardzo młodo wyglądasz i myslałam ze masz z 20 
rox pokaż nowy kolor włosków :-)
miałam kiedyś gołębi blond.. super ten kolor :-) no i tez się farbuje od 15rż:-) ale ja to miałam już różne kolory na głowie :-)
nie wiem czemu ale dla mnie dzieci w okularach wyglądają ślicznie :-)
umi co prawda ja najbliższy szpital też mam 30 km ode mnie.. a co najlepsze na porodówkę mam całe 70 km :-) i jechałam tam z dwoma porodami

małaczarna ,myslę że Pysia powinna spać w swoim pokoju jeśli wasze szelesty ją budza , bo i ona wtedy was i nikt nie jest wyspany... a budzi się z wrzaskiem.. za kazdym razem?? czy tylko po uśpieniu??
a co do tycia to moja tez mało tyje w ostatnim czasie.. wszystko spala...
rox tulam :*
hehe wampi super pomysał na strój :-) myslę że taka nagroda dla wszystkich jest najlepsza

kasiek ja to zawsz twierdzę ze i tak na etapie lat wszystkie dzieci potrafią to samo

kasiaF co do ciązy to się z Toba zgadzam ;-)
a co Ci mały odwala w przedszkolu?? no nie mów że nie chce chodzić???
myrsini trzymałas się twardo tego że Twój facet zronbił to specjalnie..
jak kazda z dziewczyn napisała ci że nie mozesz go obwiniac bo to wasza wspólna wpadka to nagla piszesz że on nie był winny i nas atakujesz.. czy to jakaś twoja specjalna prowokacja żeby sprawdzić nasze reakcje , czy naprawde masz taki mętlik w głowie że sama nie wiesz co jest grane?? sorki że tak szczerze ale z tego co piszesz tylko tyle można wywnioskować...
jedno jest pewnel.. to że on był gotowy nie znaczy ze specjalnie cię zapłodnił :-)
i jeszcze takie małe.. to ze ma 33 lata nie znaczy że nie mógłby na ciebie jeszcze poczekać te powiedzmy 5 lat

Anulla ile ty masz lat??

rox pokaż nowy kolor włosków :-)
miałam kiedyś gołębi blond.. super ten kolor :-) no i tez się farbuje od 15rż:-) ale ja to miałam już różne kolory na głowie :-)

Kamiśka :)
Fanka BB :)
Rox powodzenia! ja imprezę urodzinową Julki przypłaciłam meega migreną... cale szczęście ze to tylko raz w roku ;-)
Co do @ to ja mam co 28-30 dni 2 pierwsze dni krwawię ale tampony "normal" sobie z tym radzą, 3 dzień używam tamponów mini a 4-5 dzień to już wkładki bo to już tylko praktycznie brązowe upławy ;-)
Kurcze aja nie chcę tabletek
jakoś nie mam do nich przekonania, w sumie sama nie wiem dlaczego ;-)
Co do @ to ja mam co 28-30 dni 2 pierwsze dni krwawię ale tampony "normal" sobie z tym radzą, 3 dzień używam tamponów mini a 4-5 dzień to już wkładki bo to już tylko praktycznie brązowe upławy ;-)
Kurcze aja nie chcę tabletek

umi2
Kamcia ja ta do szpitala to miałam akurat 5 minut jazdy
, przynajmniej porodówkę mamy w naszym szpitalu
wampi nie uzywałam tych rossmanowskich nigdy moze sobie zakupie. Z tym ze ja mam tak że ja przez 2 godziny moge nie iec nic a potem w jednej chwili mam fontanne za przeproszeniem. I tak bym pewnie podwójnie latała bo bym sie bała że mi sie przeciek zrobi

wampi nie uzywałam tych rossmanowskich nigdy moze sobie zakupie. Z tym ze ja mam tak że ja przez 2 godziny moge nie iec nic a potem w jednej chwili mam fontanne za przeproszeniem. I tak bym pewnie podwójnie latała bo bym sie bała że mi sie przeciek zrobi

Kamiśka :)
Rox daje słowo myslalam że ty pospolity rudzielec, ale że blondi
coś się matce naturze pomieszało ;-)
Ja porodówkę mam oddaloną o 30km, ale w moim przypadku miałam jakieś 150m bo z patologii lazłam

Ja porodówkę mam oddaloną o 30km, ale w moim przypadku miałam jakieś 150m bo z patologii lazłam

reklama
umi2
Rox daje słowo myslalam że ty pospolity rudzielec, ale że blondicoś się matce naturze pomieszało ;-)
Ja porodówkę mam oddaloną o 30km, ale w moim przypadku miałam jakieś 150m bo z patologii lazłam![]()
Wow to daleko z tej patologii ja to miałam blizej

rox jak bym była facetem, to bym sie w tobie zakochała