reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie, mnie łeb pęka. Jestem mega zła bo sie nie moge dodzwonic do nas do szpitala albo raczej do rejestracji żeby zapisać Kacpra do ortopedy. Ja nie wiem po co oni maja te telefony tam:wściekła/y: od 8 próbuje i nic....

To sie wyżaliłam a teraz ide ponadrabiac weekend

edit

Jeśli o znaki chodzi to ja jeste wodnikiem, T. jest rybą chyba:-p a Kacper to byczek:-D

anetka gratuluje utraty wagi:tak:
Malwina 100 lat dla Zuzi. Torcik piękny:tak:
karolina 100 lat dla córci:tak:
Liza współczuje ci tych wymiotów, niestety coś podobnego przerabiałam z Kacprem kiedyś, cały dzien nic a wieczorem sie zaczeło:no:

Kurde co czytałam to wiekszość chora:dry:, nie bede sie rozdrabniać i po prostu zdrowia dla wszystkich:-p

Ostatnia edycja:
Umi bo teraz jest masa ludzi bo na koniec roku limity się skończyły ja tez mam zamiar iść ale dopiero w marcu jak się przeludni:) Mam nadzieje że się dodzwonisz a jak nie to musisz się pofatygować ale tam pewnie czeka Cię mega kolejka...

Herbata Towaroznawstwo specjalizacja obrót towarowy i obsługa celna:)

Myrsini Witaj napisz coś więcej o sobie:)

Kamma dzięki dzięki ale jeszcze przde mną dwa z czego w sobotę podobno mało zdje;/

Hej kochane, widzę że nie tylko mnie głowa dziś boli... Ale zaczęło się jak wracaliśmy do domu... Bo tak cały week czułam się świetnie a dziś dupa... Moje lekarstwo pojechało do domu...

Byliśmy w urzędzie, trochę śmiechów było, bo babka zapytała M czy się nie boi, bo ja taka młoda jestem i że on fizycznie może nie podołać, wybuchnęłam śmiechem bo teraz to ja nie nadrabiam czasami:-D Ale on powiedział że jego mama coś z metryką spierniczyła bo on ma 20 lat tylko i że to ja stara jestem:-D tu już w ogóle był śmiech:-D ale ważne ze po strachu i załatwiliśmy;-)

Malwina 100latek dla Zuzanki:*

kasiek no mnie sie wydaje, ze ja sie bede musiała pofatygować...

Przed chwila przez całe 4 minuty iała sygnał wolny i nikt mnie nie odebrał:dry:, a teraz dzwoni i non stop zajety, życ nie umierać:-D

snoopy
no to widzę teraz juz slub zaklepany:)

reklama
Kasiek boże co ze mnie za analfabeta, przeczytałam "twarzoznastwo specjalizacja obrót twarzowy" :-D :-D

Umi ech... u mnie w przychodniach to samo :dry: współczuje.

Snoopy super :-) czyli za miesiąc będziesz panną młodą :-) poważna sprawa.

Do góry