Kamiśka :)
Fanka BB :)
A ja właśnie sprawdziłam na zdjęciach i za 16 dni będzie 3 lata ;-) wspominam w sumie fajnie, mieliśmy w klasie fajne towarzystwo to i duuużo śmiesznych sytuacji było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
karolina, burzowata ja stara ciocia roxy powiem Wam prawdę najprawdziwszą , taką moją najmojszą ...
miałam 19 lat kiedy poznałam męża, 20 kiedy za niego wyszłam ... po 6 latach małżeństwa z niemal 2 letnim synkiem stałam sie rozwódką ... powód ?
jak się ma 18 czy 20 lat tak jak ja ... to tylko się nam wydaje że wiemy czego chcemy od życia, że wiemy czego chcemy od partnera ... mam 26 lat i uważam że gdybym była mądrzejsza o to co przeżyłam ( a wiadomo że już mądrzejsza nie będę :-) ) wtedy to nie wyszłabym za mąż ...
może teraz dopiero zaczęłabym na poważnie myśleć o związku ....
Dlatego - ślub bo jest dziecko hmm... nie jest najlepszym wyjściem...
wiadomo, będziecie ze sobą mieszkać czy sie spotykać czy jaki tam układ sobie ułożycie ( byle nie okresowy - bo takowy już mamy i więcej pierwiastków się nie naumiem na pamięć więc nie dodawajcie tam nic :-) ) to sie zżyjecie i byc może prawdziwie pokochacie i wtedy weźmiecie ślub z miłości...a może go wcale nie weźmiecie .
Bo nie ma nic gorszego jak bycie z kimś dla dziecka albo tak wypada bo juz tyle lat razem itd. Musi być MIŁOŚĆ prawdziwa i BASTA! i mówię to wam ja stara Roxy-foxy ( lisica, nie mylić z papierem toaletowym ) wredna ruda zołza.
oczywiście są wyjątki, sa pary które poznały sie w 1 klasie szkoły podstawowej i są małżeństwem ale takich par jest w proporcjach 1/5 gdzie 5 to rozwodnicy z wcześnie zawartych małżeństw