reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali fajne zdjęcie z imprezy, ładna sukienka :tak::-)
sesja z brzuszkiem przepiękna :tak:

dorotar cudne zdjęcia!! :tak: ale masz prześliczne dzieciaczki. A włosy Amelki powalają, zazdroszczę :-) kiedy moja Zuzia takie będzie miała...

mała_czarna witam ;-) pewnie, że zaliczasz się do młodych mam :-)
To sobie szybko mała poradziła :tak: gratulacje

Vegas Martynka jak zwykle przepiękna ;-) i jak zawsze uśmiechnięta.

wampi jak tam dietka? Czy zaczynasz od jutra? A powiedz mi, Ty jak jesteś na diecie to ćwiczysz też coś?

Zuzia zaraz jedzie do teściów, więc sobie odpoczniemy :-D
Wczoraj byliśmy w sali zabaw, Zuzia się wyszalała :tak: później pojechaliśmy na zakupy do tesco, fajne promocje na ciuszki dziecięce są, do nawet 70% :tak: w efekcie kupiłam Zuzi kurtkę zimową na następną zimę, bo była przeceniona ze 100 zł na 30, więc nic, tylko brać :-):-D poza tym skorzystałam z promocji i pokupowałam Zuzce kilka ciuszków, więc jesteśmy zadowolone z zakupów.

Cześć Laski :-)

Liza buziak dla Mikołaja :*

Wampi oj zgadzam się że z górki, jeszcze nie dawno wakacje, Julka 1,5 roku, mam wrazenie jakbym przespała coś tak szybko czas minął i za 5 dni moja panna kończy 2 latka :-)

kama faktycznie jeszcze chwila i Julka będzie 2 latka miała ;-) mi to ciągle się wydaje, że Zuza ma 2 lata a tu za 4 miesiące będzie miała 3 :szok:

wampi a no wzielam wzielam sie w koncu za diete:) (noworoczne postanowienie):-D trzymam kciuki by udalo ci sie dojsc do celu:)

ja od kiedy mam syna to tez czas leci,dopiero co w ciazy bylam a alan juz skonczyl 2 lata:szok:

Witam dziewczynki;)Moja mała jeszcze spi!!Dacie wiare??;DD
Ja wstałam o 8:30 ,ale dospałam do 9:40 hehe.Odespałam zarwana piatkowa noc;)Moja Jubilatka dzisiaj pojechała na dwa dni do SPA,taka to pożyje;)
My dzisiaj jedziemy do mojej babci bo nie bylismy jeszcze w Nowym Roku,i przy okazji na cmentarz do mamy i dziadka.
Zapraszam na zdjeciowy wątek;)

Ja tam mam swój zestaw cwiczen...najpierw 20 min na rowerze potem ćwiczenia na rece z hantelkami 3 kg.potem nogi i pośladki z obciąznikami 1,5 kg.i na koniec rower pól godziny;)Oczywiście jak mam zapał i checi:-D ale staram sie dwa razy w tygodniu pocwiczyc;)

Witam,
Fikusek, też muszę się wziąć za odchudzanie i jakąś siłownie bo nie mogę na swoj brzuch patrzeć. I widzę, że 4 miesiąca razem ;) Szczęścia i dużo milości życze.
Liza, wszystkiego najlepszego dla Mikołajka.
Anetka, miłej niedzieli i odpoczywajcie ;). Fakt, fajne promocje w tesco są ;) ja sobie spodnie na deske kupiłam.. Tylko pewnie i tak nie uda mi się pojechac w tym roku ;/
Mała_czarna, witaj.
Vegas, Martynka jak zawsze śliczna ;).

No ja więcej nie nadrobię bo jestem wczorajsza... I jeszcze tyle nauki :/
Zajrzę później miłej niedzieli:)

sali co Ty jej dajesz, że tyle Ci śpi? :-p Moja już przed 8 była na nogach, jak zwykle :sorry:

wampi ooo, 20 kg w 3 miesiące to super wynik, jak Ty tego dokonałaś :szok: ja kiedyś schudłam 15 kg i miałam idealną wagę, ale teraz jakoś ciężej idzie :-p
Fajne ćwiczenia, też coś z tego popatrzę :tak:

gosdia ja to tam dla siebie nawet nie patrzyłam czy jakieś promocje są :-D ale widziałam, że też takie spodnie od kombinezonu dla dziecka były chyba za ok 25 zł? taniocha :tak: W tym samym tesco kupujemy, więc asortyment ten sam :-p

Kupujecie coś dla babć i dziadków swoich dzieci? My dzisiaj byliśmy na zakupach i stwierdziliśmy, że kupimy jakieś czekoladki i do tego pomożemy Zuzi zrobić jakieś laurki i wystarczy :tak: już się nie mogę doczekać jak będziemy je tworzyć :-D:-D

reklama
Do góry