reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali fajne zdjęcie z imprezy, ładna sukienka :tak::-)
sesja z brzuszkiem przepiękna :tak:

dorotar cudne zdjęcia!! :tak: ale masz prześliczne dzieciaczki. A włosy Amelki powalają, zazdroszczę :-) kiedy moja Zuzia takie będzie miała...

mała_czarna witam ;-) pewnie, że zaliczasz się do młodych mam :-)
To sobie szybko mała poradziła :tak: gratulacje

Vegas Martynka jak zwykle przepiękna ;-) i jak zawsze uśmiechnięta.

wampi jak tam dietka? Czy zaczynasz od jutra? A powiedz mi, Ty jak jesteś na diecie to ćwiczysz też coś?

Zuzia zaraz jedzie do teściów, więc sobie odpoczniemy :-D
Wczoraj byliśmy w sali zabaw, Zuzia się wyszalała :tak: później pojechaliśmy na zakupy do tesco, fajne promocje na ciuszki dziecięce są, do nawet 70% :tak: w efekcie kupiłam Zuzi kurtkę zimową na następną zimę, bo była przeceniona ze 100 zł na 30, więc nic, tylko brać :-):-D poza tym skorzystałam z promocji i pokupowałam Zuzce kilka ciuszków, więc jesteśmy zadowolone z zakupów.

Cześć Laski :-)

Liza buziak dla Mikołaja :*

Wampi oj zgadzam się że z górki, jeszcze nie dawno wakacje, Julka 1,5 roku, mam wrazenie jakbym przespała coś tak szybko czas minął i za 5 dni moja panna kończy 2 latka :-)

kama faktycznie jeszcze chwila i Julka będzie 2 latka miała ;-) mi to ciągle się wydaje, że Zuza ma 2 lata a tu za 4 miesiące będzie miała 3 :szok:

wampi a no wzielam wzielam sie w koncu za diete:) (noworoczne postanowienie):-D trzymam kciuki by udalo ci sie dojsc do celu:)

ja od kiedy mam syna to tez czas leci,dopiero co w ciazy bylam a alan juz skonczyl 2 lata:szok:

Witam dziewczynki;)Moja mała jeszcze spi!!Dacie wiare??;DD
Ja wstałam o 8:30 ,ale dospałam do 9:40 hehe.Odespałam zarwana piatkowa noc;)Moja Jubilatka dzisiaj pojechała na dwa dni do SPA,taka to pożyje;)
My dzisiaj jedziemy do mojej babci bo nie bylismy jeszcze w Nowym Roku,i przy okazji na cmentarz do mamy i dziadka.
Zapraszam na zdjeciowy wątek;)

Ja tam mam swój zestaw cwiczen...najpierw 20 min na rowerze potem ćwiczenia na rece z hantelkami 3 kg.potem nogi i pośladki z obciąznikami 1,5 kg.i na koniec rower pól godziny;)Oczywiście jak mam zapał i checi:-D ale staram sie dwa razy w tygodniu pocwiczyc;)

Witam,
Fikusek, też muszę się wziąć za odchudzanie i jakąś siłownie bo nie mogę na swoj brzuch patrzeć. I widzę, że 4 miesiąca razem ;) Szczęścia i dużo milości życze.
Liza, wszystkiego najlepszego dla Mikołajka.
Anetka, miłej niedzieli i odpoczywajcie ;). Fakt, fajne promocje w tesco są ;) ja sobie spodnie na deske kupiłam.. Tylko pewnie i tak nie uda mi się pojechac w tym roku ;/
Mała_czarna, witaj.
Vegas, Martynka jak zawsze śliczna ;).

No ja więcej nie nadrobię bo jestem wczorajsza... I jeszcze tyle nauki :/
Zajrzę później miłej niedzieli:)

sali co Ty jej dajesz, że tyle Ci śpi? :-p Moja już przed 8 była na nogach, jak zwykle :sorry:

wampi ooo, 20 kg w 3 miesiące to super wynik, jak Ty tego dokonałaś :szok: ja kiedyś schudłam 15 kg i miałam idealną wagę, ale teraz jakoś ciężej idzie :-p
Fajne ćwiczenia, też coś z tego popatrzę :tak:

gosdia ja to tam dla siebie nawet nie patrzyłam czy jakieś promocje są :-D ale widziałam, że też takie spodnie od kombinezonu dla dziecka były chyba za ok 25 zł? taniocha :tak: W tym samym tesco kupujemy, więc asortyment ten sam :-p

Kupujecie coś dla babć i dziadków swoich dzieci? My dzisiaj byliśmy na zakupach i stwierdziliśmy, że kupimy jakieś czekoladki i do tego pomożemy Zuzi zrobić jakieś laurki i wystarczy :tak: już się nie mogę doczekać jak będziemy je tworzyć :-D:-D

reklama
Do góry