reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorota świetna sesja rozczulają mnie takie zdjęcia :tak: ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka :sorry2: bezsens...

Sali ale Laski :-) masz zdjęcie gdzie lepiej widać tą nową kieckę? chciałabym zobaczyć jak leży :tak:

Mała_ Czarna jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że to moja kumpela ( ma taki sam na FB) Witaj :-)

reklama
Kaama jutro bede miala wiecej zdjec które w domu robiłysmy;)Kama moja znajoma bierze 350 za 10 albo 15 zdjęc niepamietam ale ma cennik.

Ostatnia edycja:
Dziękuję za miłe przywitanie:)

Więc tak jak pisałam, mam 22 lata, mój M. 29;)
Patrycja była planowana, jesteśmy razem prawie 5 lat. Patrycja urodziła się poprzez CC, potem 2 tygodnie spędziłam z Nią w szpitalu, bo jakaś kretynka wyjęła Ją z inkubatora przy otwartym oknie i Pysia miała zapalenie płuc:(
Teraz ma prawie 14 miesięcy i jest rehabilitowana. W wieku 10 miesięcy nie siedziała, nie siadała, nie raczkowała, w sumie to była dzieckiem leżącym:( Nasz pediatra nie widział w tym nic złego, mimo, że problem zgłaszałam chyba 10 razy. Aż pojechaliśmy z Nią prywatnie do neurologa, okazało się, że ma problem z napięciem mięśniowym, więc dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje.
Teraz moja dzielna dziewczynka raczkuje, siada, siedzi, wstaje i chodzi przy meblach:) Pani neurolog była w szoku, że tak szybko nadrobiła wszystko, bo przecież na samodzielne kroczki ma jeszcze trochę czasu:)

Nooo, to walnęłam Wam wypracowanie:-D

O, a swoją drogą, też mi się marzy brzuszek i kolejna dzidzia, ale mój M. w życiu by się nie zgodził na drugie dziecko teraz;)

Mimo after 30 to ja w tym gronie byłam najstarsza(jeszcze Goska 35)a tak 25-27 lat średnia hehe.
Cos nie moge zasnąc ,przemeczona jestem.Moje dzieciorki dopiero zasneły,nie wiem skąd one tyle energi maja ,chyba z kosmosy:-D

Sali a Twoja Kaja śpi za dnia? Moja Martynka dziś pierwszy raz była 12h na nogach bez drzemki i też mnie zadziwiła jej energia:-) Co ciekawe ona nie chciała iść spać:-)

a to najnowsze fotki naszej 2latki

Vegas Kaja raz spi raz nie,ale wole jak spi bo inaczej jest marudna.
Kaja chodzi spac o 22 normalnie i spi do 9.
W dzien jak idzie spac to miedzy 14 a 15 i spi do 17.Jak marudzi to ja kłade albo sam mówi ze chce spac.
W Sylwestra mimo ze nie spała w dzien to siedziala ze szwagierka do 1:30:szok:

Vegas ja zdjecia Kai wstawilam na zdjeciowym watku,szkoda ze Cie tam nie ma.

reklama
Witam sie niedzielnie:)

sali sesja super, brzuszkowa równiez:) wszystkie super fotki :)
Vegas ale Martynka ciagle ma bialutkie włoski :) nic sie nie zmienia - dorośleje tylko, widac ze starsza panna juz ;-)
Mała_czarna witaj i zagladaj czesto :)

No my w poludnie do tesciow jedziemy, a tak to nic nie robimy ;P gaz w butli sie skonczyl wiec nie ma jak nawet :D ;P
No i Miki dzis skonczyl 1 rok i 7mies;)

Ostatnia edycja:
Do góry