reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorota świetna sesja rozczulają mnie takie zdjęcia :tak: ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka :sorry2: bezsens...

Sali ale Laski :-) masz zdjęcie gdzie lepiej widać tą nową kieckę? chciałabym zobaczyć jak leży :tak:

Mała_ Czarna jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że to moja kumpela ( ma taki sam na FB) Witaj :-)

reklama
Kaama jutro bede miala wiecej zdjec które w domu robiłysmy;)Kama moja znajoma bierze 350 za 10 albo 15 zdjęc niepamietam ale ma cennik.

Ostatnia edycja:
Dziękuję za miłe przywitanie:)

Więc tak jak pisałam, mam 22 lata, mój M. 29;)
Patrycja była planowana, jesteśmy razem prawie 5 lat. Patrycja urodziła się poprzez CC, potem 2 tygodnie spędziłam z Nią w szpitalu, bo jakaś kretynka wyjęła Ją z inkubatora przy otwartym oknie i Pysia miała zapalenie płuc:(
Teraz ma prawie 14 miesięcy i jest rehabilitowana. W wieku 10 miesięcy nie siedziała, nie siadała, nie raczkowała, w sumie to była dzieckiem leżącym:( Nasz pediatra nie widział w tym nic złego, mimo, że problem zgłaszałam chyba 10 razy. Aż pojechaliśmy z Nią prywatnie do neurologa, okazało się, że ma problem z napięciem mięśniowym, więc dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje.
Teraz moja dzielna dziewczynka raczkuje, siada, siedzi, wstaje i chodzi przy meblach:) Pani neurolog była w szoku, że tak szybko nadrobiła wszystko, bo przecież na samodzielne kroczki ma jeszcze trochę czasu:)

Nooo, to walnęłam Wam wypracowanie:-D

O, a swoją drogą, też mi się marzy brzuszek i kolejna dzidzia, ale mój M. w życiu by się nie zgodził na drugie dziecko teraz;)

Mimo after 30 to ja w tym gronie byłam najstarsza(jeszcze Goska 35)a tak 25-27 lat średnia hehe.
Cos nie moge zasnąc ,przemeczona jestem.Moje dzieciorki dopiero zasneły,nie wiem skąd one tyle energi maja ,chyba z kosmosy:-D

Sali a Twoja Kaja śpi za dnia? Moja Martynka dziś pierwszy raz była 12h na nogach bez drzemki i też mnie zadziwiła jej energia:-) Co ciekawe ona nie chciała iść spać:-)

a to najnowsze fotki naszej 2latki

Vegas Kaja raz spi raz nie,ale wole jak spi bo inaczej jest marudna.
Kaja chodzi spac o 22 normalnie i spi do 9.
W dzien jak idzie spac to miedzy 14 a 15 i spi do 17.Jak marudzi to ja kłade albo sam mówi ze chce spac.
W Sylwestra mimo ze nie spała w dzien to siedziala ze szwagierka do 1:30:szok:

Vegas ja zdjecia Kai wstawilam na zdjeciowym watku,szkoda ze Cie tam nie ma.

reklama
Witam sie niedzielnie:)

sali sesja super, brzuszkowa równiez:) wszystkie super fotki :)
Vegas ale Martynka ciagle ma bialutkie włoski :) nic sie nie zmienia - dorośleje tylko, widac ze starsza panna juz ;-)
Mała_czarna witaj i zagladaj czesto :)

No my w poludnie do tesciow jedziemy, a tak to nic nie robimy ;P gaz w butli sie skonczyl wiec nie ma jak nawet :D ;P
No i Miki dzis skonczyl 1 rok i 7mies;)

Ostatnia edycja:
Do góry