reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina no tak Zuzia zaraz 2 latka:)

Wampi masz racje w CC jakieś dziwne są;/ powodzenia na zakupach:)

Liza to tylko się cieszyć że tak Wam pomogli...

Ewi współczuję ekscesów żołądkowych:) Ale masz już pannę kiedy wyprawiacie urodziny??

Vegas
tak jak Kamcia mówi chyba żądna z nas nie lubi jak jej dziecko wyje i każda lubi się przytulać ale sądzę że J dobrze robi pomyśl jakie ekscesy będziesz miała jak będziesz chciała puścić ją do przedszkola albo jak będziecie musieli gdzieś wyjechać z J teraz ok jest mama w ciągu dnia albo jak będziecie mieć drugie dziecko miłość będziesz musiała podzielić... Mnie to wkurza jak mi za długo fisiuje może i jestem czasami ostra ale dzieci trzeba mądrze kochać. A jak płacze to nic jej się złego nie dzieje nie jest sama tylko z Twoim mężem i to tylko jej widzimise... Ja czasami podniosę głos na Dominikę jak wymyśla a to to a to tamto:) A jak nie chcesz słyszeć to idź pod prysznic włącz sobie w łazience muzykę i będzie ok:):)

Kamcia nie wiedziałam że Viki ma na drugie Dominika:) Oj tam 88 ,87 mała różnica:)

Kamma ja w sumie nie wiem kiedy tą choinkę rozbierzemy:p

U nas dziś goście ale wcale nie mam ochoty od wczoraj jestem na ścieżce wojennej z C;/

reklama
kasiek oni nam tak cagle pomagają... juz mi glupio ehhh... tesciów mam lepszych od rodziców ;/
Vegas tak no ale mial M przywiezc a oni sie uparli ze dzis i koniec ;]

Kurcze ale zimno na dworze;/
bylam ziemniaki przebrałam i trzeba przywiezc od teciow, bo tak po klatce bierzemy ;] dzieciaki w pokoju bałagan zrobili;/ ciekawe kto sprzatnie bo jak narazie sie nie kwapią;] łobuzy:-)

Witam wieczorkiem. Młoda dziś nie miała drzemki i o 20.15 ładnie już spała
laugh.gif
Matko, ale dziwnie tak
laugh.gif
Zawsze po 21, teraz po 20, szok. No ale trochę popłakać musiała bo by chyba sobą nie była
p.gif
Ale widzę, że bez drzemki za dnia super sobie radzi
yes2.gif

Kasiek dzięki za słowa otuchy;* Ja wiem, że jej się nic nie dzieje jak płacze, wiem o tym, ale ile razy mi się łzy w oku kręcą jak tego słucham. I dziś sobie wyszłam, mimo, że dziś krótkie larmo było, ale nie mogę. Ostatnio jakoś na mnie działa rozczulająco:-D Ja też czasem podniosę głos na Perłę, aż taka idealna nie jestem:-D Tylko potem mam wyrzuty sumienia:sorry2: Widzę różnicę bo jak nie chodziłam do pracy to taka miękka nie byłam wobec niej, widocznie za dużo z nią siedziałam i momentami sił mi brakowało, a odkąd pracuję i widuję ją te 7h na dzień, to mi mało i się jednak tęskni.

Liza ważne, że masz kochanych teściów i trzeba to doceniać a nie mieć wyrzutów sumienia:-) Jak pomagają to widać chcą:tak:

Sali to super, że się udała impreza:tak: Która to Ty na zdj.?

Tak dobrze wykorzystany prezencik ,umierałam cały dzień ,i w takim stanie czesałam kumpele na zabawe firmowa a potem szwagierki córke ,próbna fryzura na bal gimnazjalny,i powiem Wam ze byłam w szoku jak mi obie ładnie wyszły.Tej na bal zrobiłam próbne 3 fryzury i kazda zajeła mi 5 min .Byłam w szoku ze takie cuda wymysliłam na kacu :-D

Nie odpowiadam na pytania bo odpowiedzi juz padły.I dziekuje za komplementy Wampi i Dorotar;)

Dorotar cudna sesja;)A tu moja:
http://agnieszkagiza.pl/sylwia-z-brzuszkiem/ Z brzuszkiem i Kai(link w opisie)Jedno z tych zdjec pojawiło sie w miesieczniku Dobra Mama z którym Aga wspólpracuje;)
A teraz spadam spac ;*

Ostatnia edycja:
Dorota ale boska sesja!! Obłędne masz te dzieci. Szkoda, że Ciebie tak mało na tych fotkach. A Mały był chętny do współpracy?
Wampi aaaaaaa no ja patrzę po twarzach zazwyczaj a nie po ubiorze. A ja z twarzy nie widziałam nigdy Sali:-)

reklama
Sali kurcze, ale piękna sesja, ale jak widzę brzuszki to nic tylko mi się jeszcze bardziej chce maleństwa:sorry2::-p Ładnie wyglądasz:tak:
Mała_Czarna jak najbardziej tu pasujesz:-D Witamy, witamy. Napisz coś więcej o sobie;-)

Do góry