reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Pospalam dzis do 11, Ł zajmowal sie malym:-Dchcial sie podlizac bo dzis jedzie do kolegi i zostaje u rodzicow na noc;-)przed chwila zrobilam obiad i mam wolne
Wampi, mnie czesto pytaja o dowod:-Dpojemnik i ja musze kupic bo mam jeden ale zabawki sie nie mieszcza:sorry2:
Snoopy ja tez musze kupic fotelik taki od 9kg
Co do latek ja za niecaly mies skoncze 23

reklama
co do fotelikow to moja nienawidzi w nim siedziec, wloze ja i odrazu w ryk. juz nie lubi tez jazdy autem, jeszcze przy stowie na liczniku siedzi cicho, ale na zakretach... tragedia. cos jej sie odmienilo. teraz ma tylko 4 drzemki dziennie okolo godziny kazda a pozniej jest mega aktywna. dobrze ze karuzelka ja zaspokaja na jakies pol h :-D

Herbata to i tak dobrze spi, moj odklad skonczyl 3 mies spi 3 razy po pol godz ma po 40 min. Co do jazdy moj lubil bo teraz ciasno mu w foteliku i placze, musze szybko kupic nowy ale wyjazdy nam sie nie szykuja;-)

Hej Wam. My niebawem jedziemy do teściowej bo już w domciu jest. Martynka z Mają /kuzyneczką/ poszaleją to będzie w swoim żywiole. Póki co śpi. I fajnie tak się od rana lenić bez roboty, aj
biggrin.gif

Sali aha, no ja nie jestem na wątku zdjęciowym, a z tego wątku widocznie nie zapamiętałam ile masz latek:-)
Anula a to Ci lizus z tego Twojego:-D No i nieźle pospałaś, nieźle:-D
Wampi mnie raz o dowód pytali jak miałam 19 lat, ale do dziś w niektórych sklepach się na mnie patrzą jak na małolatę a za 2 miesiące 24 lata kończę:-p Za to tu w pobliskich sklepach to mnie znają, więc problemu nie ma.
KasiaF to udanej imprezy domowej:-) Kacper będzie miał towarzystwo, pewnie szczęśliwy:-)
ViKamcia mi tam wyglądasz na 22:-) To faktycznie wielka Emma:-)

Wampi, ale masz zdolnego synka. Skąd oni biorą te pomysły. Ja lubię chodzić do Ikea… Tylko, że zawsze tam kupę kasy zostawię. Ciesz się, że wyglądasz na młodszą ;) Mnie ostatnio w Tesco babka pytała się o dowód jak piwo kupowałam.

Matko a ja w pon. Będę mieć już 23…. ;|

Kasiek, też się musze zacząć uczyć ;P bo nie podołam ;P. Może dzisiaj ruszę, poki dziecko śpi… Powodzenia z nauką ;)

Co do fotelików my Zosi przed sylwestrem wymieniliśmy na taki 9-25 kg z Sun baby i to był najlepszy zakup… A zapłaciliśmy za niego 285 zł.

A jeśli chodzi o róznicę wieku to między nami jest dwa lata.. My to mamy ciut dziwnie z urodzinami ja styczeń Zosia luty, Damian marzec.. ;)
U nas też pogoda zgniła.. Lecę się uczyć i musze coś przygotować na jutro bo znajomi wpadają.. A Zosia emigruje do mojej mamy ;P.
Miłego dnia ;)

Gosdia owocnej nauki:-) To bawcie się dobrze jutro:-) 23 latka to młodziuuuusio:-) Co narzekasz hehe.

My byliśmy u teściowej. Ma się dobrze:tak: I to najważniejsze. Teraz wieczór na zabawach spędzimy.

Vegas o stara się odezwała...:p przypomina że nadal masz jeszcze 23:p

Gosdia oj jak mi się nie chce przez pół roku od obrony się odzwyczaiłam;/

My wróciliśmy właśnie z imprezki Dominika mówiła że chce spać oczywiście w domu jej się odwidziało;/

Vegas, 23 czy 24 to w sumie też mało ;) My się nie starzejemy przeciez tylko nasze dzieci dorastają ;P. Dobrze, że z teściową lepiej i oby coraz lepiej.
Kasiek, Zosia też tak ma, ze jak jesteśmy gdzies to przysypia, a jak wrocimy do domu to pełna energii. Ja lubię na studiach okres od października do grudnia i od lutego do maja ;P.

No i choinka poszła do kartona ;) teraz tylko pozamiatam brokaty i oglądam Króla Lwa ;) a Zosia z D. poszli do jego rodziców bo skubana spała dzisiaj 3 godziny i będzie szaleć pewnie do 22 ;/
Muszę jeszcze coś do jedzenie na jutro wymysleć bo to zrobiłam to chyba za mało... :)

Kasiek:-D ja uważam, że jestem młoda akurat:-) I czuję się strasznie młodo i jak smarkacz momentami.
Gosdia my choinkę sprzątamy w lutym dopiero.

Znowu cyrki z Małą by usnęła:sorry2: J. mówi, że ją rozpieściłam i teraz nie chce spać w swoim wyrku bo jej pozwalałam zasypiać u nas.. Teraz z nią cuduje. Od paru dni odwala takie akcje, że głowa mała, ale jakoś wcześniej spała normalnie, więc czy ja wiem czy to rozpieszczenie:sorry2: Ja np. lubię tulić się do Małej przed snem a J. mówi, że przez to też ona myśli, że może się tulić i ze 2h zamiast spać a powinna po odłożeniu do wyrka spać jak jeszcze nie tak dawno a nie inne bajery.

reklama
Gosidia a ja Juwenalnia i okres przed letni na dziennych co za czasy :D:D:D

Vegas nie wiem może i J ma trochę racji ale nie wiem ja to jest u Was ja nauczyłam ją picia i zasypiania tylko ze mną to teraz mam

Do góry