reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Pospalam dzis do 11, Ł zajmowal sie malym:-Dchcial sie podlizac bo dzis jedzie do kolegi i zostaje u rodzicow na noc;-)przed chwila zrobilam obiad i mam wolne
Wampi, mnie czesto pytaja o dowod:-Dpojemnik i ja musze kupic bo mam jeden ale zabawki sie nie mieszcza:sorry2:
Snoopy ja tez musze kupic fotelik taki od 9kg
Co do latek ja za niecaly mies skoncze 23

reklama
co do fotelikow to moja nienawidzi w nim siedziec, wloze ja i odrazu w ryk. juz nie lubi tez jazdy autem, jeszcze przy stowie na liczniku siedzi cicho, ale na zakretach... tragedia. cos jej sie odmienilo. teraz ma tylko 4 drzemki dziennie okolo godziny kazda a pozniej jest mega aktywna. dobrze ze karuzelka ja zaspokaja na jakies pol h :-D

Herbata to i tak dobrze spi, moj odklad skonczyl 3 mies spi 3 razy po pol godz ma po 40 min. Co do jazdy moj lubil bo teraz ciasno mu w foteliku i placze, musze szybko kupic nowy ale wyjazdy nam sie nie szykuja;-)

Hej Wam. My niebawem jedziemy do teściowej bo już w domciu jest. Martynka z Mają /kuzyneczką/ poszaleją to będzie w swoim żywiole. Póki co śpi. I fajnie tak się od rana lenić bez roboty, aj
biggrin.gif

Sali aha, no ja nie jestem na wątku zdjęciowym, a z tego wątku widocznie nie zapamiętałam ile masz latek:-)
Anula a to Ci lizus z tego Twojego:-D No i nieźle pospałaś, nieźle:-D
Wampi mnie raz o dowód pytali jak miałam 19 lat, ale do dziś w niektórych sklepach się na mnie patrzą jak na małolatę a za 2 miesiące 24 lata kończę:-p Za to tu w pobliskich sklepach to mnie znają, więc problemu nie ma.
KasiaF to udanej imprezy domowej:-) Kacper będzie miał towarzystwo, pewnie szczęśliwy:-)
ViKamcia mi tam wyglądasz na 22:-) To faktycznie wielka Emma:-)

Wampi, ale masz zdolnego synka. Skąd oni biorą te pomysły. Ja lubię chodzić do Ikea… Tylko, że zawsze tam kupę kasy zostawię. Ciesz się, że wyglądasz na młodszą ;) Mnie ostatnio w Tesco babka pytała się o dowód jak piwo kupowałam.

Matko a ja w pon. Będę mieć już 23…. ;|

Kasiek, też się musze zacząć uczyć ;P bo nie podołam ;P. Może dzisiaj ruszę, poki dziecko śpi… Powodzenia z nauką ;)

Co do fotelików my Zosi przed sylwestrem wymieniliśmy na taki 9-25 kg z Sun baby i to był najlepszy zakup… A zapłaciliśmy za niego 285 zł.

A jeśli chodzi o róznicę wieku to między nami jest dwa lata.. My to mamy ciut dziwnie z urodzinami ja styczeń Zosia luty, Damian marzec.. ;)
U nas też pogoda zgniła.. Lecę się uczyć i musze coś przygotować na jutro bo znajomi wpadają.. A Zosia emigruje do mojej mamy ;P.
Miłego dnia ;)

Gosdia owocnej nauki:-) To bawcie się dobrze jutro:-) 23 latka to młodziuuuusio:-) Co narzekasz hehe.

My byliśmy u teściowej. Ma się dobrze:tak: I to najważniejsze. Teraz wieczór na zabawach spędzimy.

Vegas o stara się odezwała...:p przypomina że nadal masz jeszcze 23:p

Gosdia oj jak mi się nie chce przez pół roku od obrony się odzwyczaiłam;/

My wróciliśmy właśnie z imprezki Dominika mówiła że chce spać oczywiście w domu jej się odwidziało;/

Vegas, 23 czy 24 to w sumie też mało ;) My się nie starzejemy przeciez tylko nasze dzieci dorastają ;P. Dobrze, że z teściową lepiej i oby coraz lepiej.
Kasiek, Zosia też tak ma, ze jak jesteśmy gdzies to przysypia, a jak wrocimy do domu to pełna energii. Ja lubię na studiach okres od października do grudnia i od lutego do maja ;P.

No i choinka poszła do kartona ;) teraz tylko pozamiatam brokaty i oglądam Króla Lwa ;) a Zosia z D. poszli do jego rodziców bo skubana spała dzisiaj 3 godziny i będzie szaleć pewnie do 22 ;/
Muszę jeszcze coś do jedzenie na jutro wymysleć bo to zrobiłam to chyba za mało... :)

Kasiek:-D ja uważam, że jestem młoda akurat:-) I czuję się strasznie młodo i jak smarkacz momentami.
Gosdia my choinkę sprzątamy w lutym dopiero.

Znowu cyrki z Małą by usnęła:sorry2: J. mówi, że ją rozpieściłam i teraz nie chce spać w swoim wyrku bo jej pozwalałam zasypiać u nas.. Teraz z nią cuduje. Od paru dni odwala takie akcje, że głowa mała, ale jakoś wcześniej spała normalnie, więc czy ja wiem czy to rozpieszczenie:sorry2: Ja np. lubię tulić się do Małej przed snem a J. mówi, że przez to też ona myśli, że może się tulić i ze 2h zamiast spać a powinna po odłożeniu do wyrka spać jak jeszcze nie tak dawno a nie inne bajery.

reklama
Gosidia a ja Juwenalnia i okres przed letni na dziennych co za czasy :D:D:D

Vegas nie wiem może i J ma trochę racji ale nie wiem ja to jest u Was ja nauczyłam ją picia i zasypiania tylko ze mną to teraz mam

Do góry