reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy a ja przeczytałam głupia że chciałaś żeby było 3 miesiące do przodu hahah sorry:)

Kamcia
współczuję;/

Gosdia a czemu góralka??

Dawno nie pokazywałam mojej młodej:)
To jest hit przynajmniej nie czesze mnie:)
1.jpg
A to z Wigili korale sama sobie założyła i usta kazała wymalować:)
3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

reklama
Witam;)
Dopiero mam czas zajerzec, wczesniej bylam ale zanim nadrobilam skonczyl mi sie moj wolny czas:-DDzis bylam kupic buty nachodzilam sie jak durna nic sensownego nie bylo az wzielam takie srednie jak dla mnie:sorry2:
A i musze Wam sie pochwalic maly umie juz siedziec:-Dczasami jeszcze poleci ale za kazdym razem jest lepiej;-)Dzis caly dzien padalo, maly nie byl na dworze a ja w ten deszcz chodzilam, zrobilam zakupy pozniej okazalo sie ze czegos zapomnialam wiec poszlam do biedronki przyszlam i znowu okazalo sie ze czegos nie mam musialam pedzic do stokrotki bo mam najblizej
Kasiek jaka modnisia;-)a co o zabaw zgadzam sie z Kama dzieci nie maja pokazane przez rodzicow i nie znaja tych zabaw. A my kiedys sie bawiliamy bo nie bylo jeszcze az tak komputerow a gdy byly gorzej bylo z netem;-)u moich rodzicow na wsi dzieci latem biegaja az sie sciemno zrobi wiec tez to nie regula;-)za to sasiedzi rodziocow maja synka 5 lat ogolnie duzo bawi sie na dworze ale sa dni ze cale przed tv albo kompem a jego mama nie ma nic do gadania bo piszczy, gdy musi pojechac np do lekarza bo jest w ciazy dzwoni do mojej siostry zeby posiedziala z nim bo nie ma szans zeby zgodzil sie z nia pojachac albo zeby podrzucila go do dziadkow ale coz ona na wszytsko mu pozwala...
Snoopy ja na Twoicm miejscu bardziej bym odpoczywala
Wampi jak dieta?zaczelas?ja staram sie jesc mniej zaczelam cwiczyc i pije herbatki z herbapolu na przemiane materii
Gosdia a jaka prace masz na oku?
Kama chyba tylko ja nie wiem kiedy poczelismy malego, mieszlalismy razem wiec czesto sie zdarzalo:cool2:
Jednym okiem ogladam rodzinke.pl,pisze z Wami i musze zamowic na allegro podklad bo w drogerii kosztuje 70zl:sorry:

Ostatnia edycja:
Kasiek, tak szybko czytałam i myślalam, ze w górach poczęta ;). Ale ona jest słodka ;). Już chyba nie zachowuje się jak chłopiec? Mała Dama ;)
Anula, jak dobrze pójdzie to może rosman... No ale zobaczymy.

Dziecko mi się obudziło i ogląda rodzinka.pl... ech

Gosdia fajna praca, ja tez bede czegos szukala ale to za jakies pol roku;-)
Kasiek oj leci ten czas ale on taki skercony jest ze siadze siedzi poki cos go ciekawi i tzyma ale jak juz zacznie sie rozgladac to zaraz fika;-)

Witam się wieczorkiem. U nas dziś też lało od rana. Mogłoby jutro być ładniej na dworze.
Niebawem mężuś wróci z roboty.
Tak się cieszę na piątkowe wolne, że hoho:-) Cały dzień z Tysią:-)

Anula gratki dla Malucha:-)
Kasiek jaka Damulka:-) Fajna ta lala z włosami:tak: Może nie dla Mojej póki co, bo ją nudzi jak mi ma zrobić fryz czy lalce, ale może za parę lat:-)
Umi powodzenia jutro:-)
Liza u nas też zawsze płacz był przy szczepieniu, ale cóż. Na szczęście teraz już spokój od szczepień:-) To Miki już przerósł Martynkę:szok:
Snoopy zdrówka dla Was Dziewczęta
Kaamaa ale super ten tort z krową:-)
Malwina zdrowia dla Małej;* Oby to nie zapalenie ucha. Chorowałam na to jaka mała dziewczynka, okropieństwo:no:

A moja Martynia została poczęta 31 marca 2009:-p

Co do poczęcia u mnie Ala została poczęta 3 września a te w brzuszku 4 września:-D to teraz jak bym kiedyś chciała znowu wypadało by 5 września:-D Co do biedania za dzieciakami, u mnie taki przeskok był tu niemowlak a tu już pyskówka mała i nawet nie wiem jak to przeleciało szybko...:-D coś czuję że będzie mi cudownie znowu tak matkować i tulić i przewijać:-D bo Ala jest tak samodzielna że do niczego już prawie mnie nie potrzebuje...

reklama
Hej.!
Jestem tu nowa ;)
Można dołączyć?

Może powiem coś o sobie;)
Mam prawie 21 lat, 10cio miesięczną córeczkę, jestem z Płocka (mazowieckie) i obecnie także się uczę;) (1rok studiów). :-)

Do góry