Witam
Dopiero mam czas zajerzec, wczesniej bylam ale zanim nadrobilam skonczyl mi sie moj wolny czas
Dzis bylam kupic buty nachodzilam sie jak durna nic sensownego nie bylo az wzielam takie srednie jak dla mnie
A i musze Wam sie pochwalic maly umie juz siedziec
czasami jeszcze poleci ale za kazdym razem jest lepiej;-)Dzis caly dzien padalo, maly nie byl na dworze a ja w ten deszcz chodzilam, zrobilam zakupy pozniej okazalo sie ze czegos zapomnialam wiec poszlam do biedronki przyszlam i znowu okazalo sie ze czegos nie mam musialam pedzic do stokrotki bo mam najblizej
Kasiek jaka modnisia;-)a co o zabaw zgadzam sie z Kama dzieci nie maja pokazane przez rodzicow i nie znaja tych zabaw. A my kiedys sie bawiliamy bo nie bylo jeszcze az tak komputerow a gdy byly gorzej bylo z netem;-)u moich rodzicow na wsi dzieci latem biegaja az sie sciemno zrobi wiec tez to nie regula;-)za to sasiedzi rodziocow maja synka 5 lat ogolnie duzo bawi sie na dworze ale sa dni ze cale przed tv albo kompem a jego mama nie ma nic do gadania bo piszczy, gdy musi pojechac np do lekarza bo jest w ciazy dzwoni do mojej siostry zeby posiedziala z nim bo nie ma szans zeby zgodzil sie z nia pojachac albo zeby podrzucila go do dziadkow ale coz ona na wszytsko mu pozwala...
Snoopy ja na Twoicm miejscu bardziej bym odpoczywala
Wampi jak dieta?zaczelas?ja staram sie jesc mniej zaczelam cwiczyc i pije herbatki z herbapolu na przemiane materii
Gosdia a jaka prace masz na oku?
Kama chyba tylko ja nie wiem kiedy poczelismy malego, mieszlalismy razem wiec czesto sie zdarzalo
Jednym okiem ogladam rodzinke.pl,pisze z Wami i musze zamowic na allegro podklad bo w drogerii kosztuje 70zl