reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
2073640_wesolych-swiat.jpg
Wszystkim Wam życzę:
Wesołych, spokojnych i rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia.

Ostatnia edycja:
I już zaraz po świętach:-p Leci ten czas a najbardziej ubolewam, że czas z Perłą tak szybko zlatuje i we wt już do pracy..
Piątkowe wesele się nie udało zbytnio, nie ma chyba nawet o czym pisać. Wigilia w składzie my w 3kę i moi rodzice. Prezenty udane, Mała dostała od moich rodziców lalkę Natalkę, która chodzi, śpiewa i mówi a od nas tablicę na flamastry, piżamkę dwuczęściową, kolorowankę, podkoszulek, majteczki, płyn do kąpieli i szampon.

ViKamcia cudowne masz córeczki:-):-) I współczuję z tym kolanem.. Kurcze.. Mam nadzieję, że leki sporo pomogą..

Nie miałam kiedy Wam życzeń złożyć, ale życzę Wam aby marzenia się spełniały:-) I by II dzień świąt był radosny:-)

a tu trochę fotek Martyneczki ze świąt

a tu dzisiejszy spacerek, ale to też co by nie było świąteczne fotki:-)

Witam was i ja świtecznie, na dłużej zagoszczę wieczorkiem, może coś będzie się dziać a teraz z małym przy piersi czekamy na chrzestną Amelki a zarazem moją przyjaciółkę która ma wpaść z gwiazdkowymi prezentami dla dzieci i z urodzinowym dla mnie. Dziś 24 kończę.

To trochę i moich świątecznych zdjęć:
DSC09131.JPGMoje Skarby
DSC09142.jpgNasza rodzinka
DSC09161.JPGJa z Bąbelkami
DSC09174.JPGJa z syneczkiem
DSC09175.JPGi córeczką-prezenty
DSC09188.JPGZ moim K
page.jpgA to dzisisaj z synusiem

dorator sliczne fotki, maluszki sa piekne
Vegas Martynka jaka ucieszona z lali :) duza z niej dziewczynka i naprawde urocza
wampi mi swieta minely tak troche nijak... ani nie pojadlam, od rodzicow z daleka... a u Ciebie?

reklama
Hej Laski. My też się dziś lenimy:-) Trzeba korzystać bo od jutra do pracy.

Dorota ale świetne fotki, wspaniałą rodzinkę tworzycie, tak bije od Was szczęściem rodzinnym:-) Piękne dzieciuszki:-) I najlepsze życzonka z okazji urodzin:-)

Do góry