reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe jakie życzenia od rana:-D

Malutka śpi, J. u teściowej, więc siedzę na netku. Alem się objadła obiadem, ale dziś mi przepyszna pieczeń wyszła
biggrin.gif
Już jest zaplanowane, że jutro po robocie idę znowu na solarium /ciężko mnie bladą opalić
sorry2.gif
/ a potem na zakupy po buty do kiecki na wesele i po biustonosz bo mam tył w kiecce wycięty i widać mi z tyłu zapięcie od stanika a te staniki co mam odpadają by do tej kiecki mieć. Może też na nową torebkę się załapię choć mam jedną i jest cudna, ale zobaczymy. Tak więc najeżdżę się jutro. No ale lepiej już jutro i mieć to z głowy.

ale mnie dziś Martynka rozwaliła na łopatki. Ja sobie kichnęłam a ta do mnie ''sto lat mamuś''
shocked.gif
laugh.gif
Nie spodziewałam się ani trochę
laugh.gif
musiała podłapać bo u nas się tak właśnie mówi jak sobie ktoś kichnie, albo sto lat albo na zdrowie
biggrin.gif
Albo od rana mi mówi ''sikaj'' i dochodziłam co to znaczy a okazało się potem, że to znaczy ''szukaj''
laugh.gif

W ogóle jaka zła byłam na Młodą w nocy!!! Od 2 NON STOP się budziła bo chciała ciągle albo siku albo kupę! Ciągle wołała mnie i kazała się sadzać na nocnik. Chwała jej za to, że robiła za każdym razem na ten nocnik bo jakby mnie w balona robiła to bym jej coś chyba zrobiła:p Cała noc do bani. Potem sobie zażyczyła spać bez pampka, pospała trochę i chciała pampka znowu, ojj. No i nad ranem ofc wyspana jak ta lala.

Witam

Troche tu nie pisałaam bo nie miałam natchnienia.

W sobote bylismy na rajdzie i zdobylismy I miejsce w generalce w Mistrzostwach Okregu ijeszcze pierwsze miejsce w klasie na koniec sezonu i przyjechalismy z 6 pucharami:)
A potem maciej zaprosił swoich rodziców do nas.
Dzisiaj odsypiamy heheh

Nie dam rady Was nadrobić ale
Vegas fajnie Martynka mówi , moja nauczyła się "Nie moge":) Udanych zakupów jutro

A tak po staremu , prezenty juz zrobione a od jutra czeka mnie lista zakupów i gotowanko zaczynam we srode:)

A tutaj zdjecie
379555_341305402553049_123117134371878_1539403_1068197058_n.jpg

Hej hej:-D ja dzisiaj pozytywnie i to bardzo:-D bo kuracji oczyszczajacej jestem M mi zafundowal i kurcze jest bosko:-D
Vegas bystrą masz corę, moja za leniwa i się nie budzi:-D za to trzyma do rana, ale juz bardziej wyczulony pecherz ma, raz w zyciu mi sie tylko na sisi obudzila. Odespij z mala a nie drukujesz:-D

Malwina Gratulacje!!!!!:-)

Ja sobie ekspres chcialam kupić ale teraz piję kawe z plaskiej łyżeczki i od polowy zalewam mlekiem wiec to bezsens, M pije mocniejsza ale tylko jak jest ze mna i tez od 1/3 zalewam mu mlekiem bo woli ciepla:-D

Gdzie ja dostanę jakaś fajną kurtkę/ płaszczyk żeby brzuchalek się miescił i było mu cieplo? teraz jeszcze w moja puchowkę się mieszcze ale za miesiac kto wie....

Dziewczyny mój K mnie denerwuje. Aż mi się płakać chce, pytam się go co z prezentami a on mi na to, że nic i nic mam nie kupować bo dla wszystkich to kupa kasy pójdzie i nic z tego. Do cholery dlaczego??? Bo co skoro u niego zawsze święta były na odwal się i każdy sobie robił i chodził w te dni gdzie chciał to i u mnie ma tak być??? Jeszcze może bym go zrozumiała gdyby to były jego pierwsze święta tutaj ale nie to już 4 rok z nami. I co jakich ja mam argumentów użyć. Ja rozumię, że to koszty ale przecież nie muszę szaleć.

reklama
Snoopy ja za dnia nie lubię spać bo potem po pobudce jestem całkiem oklapnięta:-p Jakiej kuracji? Ja uwielbiam kawkę rozpuszczalną Gold, 2 łyżeczki kawki, 2 łyżeczki cukru i mleko do tego:-)
Wampi no ostatnio Mała nie daje mi się wyspać, ale ubiegła noc to katastrofa:sorry::-p

Do góry