reklama
Liza
Fanka BB :)
Witam,
również milej niedzieli zycze! :-)
również milej niedzieli zycze! :-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe jakie życzenia od rana
Malutka śpi, J. u teściowej, więc siedzę na netku. Alem się objadła obiadem, ale dziś mi przepyszna pieczeń wyszła
Już jest zaplanowane, że jutro po robocie idę znowu na solarium /ciężko mnie bladą opalić
/ a potem na zakupy po buty do kiecki na wesele i po biustonosz bo mam tył w kiecce wycięty i widać mi z tyłu zapięcie od stanika a te staniki co mam odpadają by do tej kiecki mieć. Może też na nową torebkę się załapię choć mam jedną i jest cudna, ale zobaczymy. Tak więc najeżdżę się jutro. No ale lepiej już jutro i mieć to z głowy.
ale mnie dziś Martynka rozwaliła na łopatki. Ja sobie kichnęłam a ta do mnie ''sto lat mamuś''
Nie spodziewałam się ani trochę
musiała podłapać bo u nas się tak właśnie mówi jak sobie ktoś kichnie, albo sto lat albo na zdrowie
Albo od rana mi mówi ''sikaj'' i dochodziłam co to znaczy a okazało się potem, że to znaczy ''szukaj''
W ogóle jaka zła byłam na Młodą w nocy!!! Od 2 NON STOP się budziła bo chciała ciągle albo siku albo kupę! Ciągle wołała mnie i kazała się sadzać na nocnik. Chwała jej za to, że robiła za każdym razem na ten nocnik bo jakby mnie w balona robiła to bym jej coś chyba zrobiła Cała noc do bani. Potem sobie zażyczyła spać bez pampka, pospała trochę i chciała pampka znowu, ojj. No i nad ranem ofc wyspana jak ta lala.
Malutka śpi, J. u teściowej, więc siedzę na netku. Alem się objadła obiadem, ale dziś mi przepyszna pieczeń wyszła
ale mnie dziś Martynka rozwaliła na łopatki. Ja sobie kichnęłam a ta do mnie ''sto lat mamuś''
W ogóle jaka zła byłam na Młodą w nocy!!! Od 2 NON STOP się budziła bo chciała ciągle albo siku albo kupę! Ciągle wołała mnie i kazała się sadzać na nocnik. Chwała jej za to, że robiła za każdym razem na ten nocnik bo jakby mnie w balona robiła to bym jej coś chyba zrobiła Cała noc do bani. Potem sobie zażyczyła spać bez pampka, pospała trochę i chciała pampka znowu, ojj. No i nad ranem ofc wyspana jak ta lala.
Witam
Troche tu nie pisałaam bo nie miałam natchnienia.
W sobote bylismy na rajdzie i zdobylismy I miejsce w generalce w Mistrzostwach Okregu ijeszcze pierwsze miejsce w klasie na koniec sezonu i przyjechalismy z 6 pucharami
A potem maciej zaprosił swoich rodziców do nas.
Dzisiaj odsypiamy heheh
Nie dam rady Was nadrobić ale
Vegas fajnie Martynka mówi , moja nauczyła się "Nie moge" Udanych zakupów jutro
A tak po staremu , prezenty juz zrobione a od jutra czeka mnie lista zakupów i gotowanko zaczynam we srode
A tutaj zdjecie
Troche tu nie pisałaam bo nie miałam natchnienia.
W sobote bylismy na rajdzie i zdobylismy I miejsce w generalce w Mistrzostwach Okregu ijeszcze pierwsze miejsce w klasie na koniec sezonu i przyjechalismy z 6 pucharami
A potem maciej zaprosił swoich rodziców do nas.
Dzisiaj odsypiamy heheh
Nie dam rady Was nadrobić ale
Vegas fajnie Martynka mówi , moja nauczyła się "Nie moge" Udanych zakupów jutro
A tak po staremu , prezenty juz zrobione a od jutra czeka mnie lista zakupów i gotowanko zaczynam we srode
A tutaj zdjecie
Hej hej ja dzisiaj pozytywnie i to bardzo bo kuracji oczyszczajacej jestem M mi zafundowal i kurcze jest bosko
Vegas bystrą masz corę, moja za leniwa i się nie budzi za to trzyma do rana, ale juz bardziej wyczulony pecherz ma, raz w zyciu mi sie tylko na sisi obudzila. Odespij z mala a nie drukujesz
Malwina Gratulacje!!!!!:-)
Vegas bystrą masz corę, moja za leniwa i się nie budzi za to trzyma do rana, ale juz bardziej wyczulony pecherz ma, raz w zyciu mi sie tylko na sisi obudzila. Odespij z mala a nie drukujesz
Malwina Gratulacje!!!!!:-)
Ja sobie ekspres chcialam kupić ale teraz piję kawe z plaskiej łyżeczki i od polowy zalewam mlekiem wiec to bezsens, M pije mocniejsza ale tylko jak jest ze mna i tez od 1/3 zalewam mu mlekiem bo woli ciepla
Gdzie ja dostanę jakaś fajną kurtkę/ płaszczyk żeby brzuchalek się miescił i było mu cieplo? teraz jeszcze w moja puchowkę się mieszcze ale za miesiac kto wie....
Gdzie ja dostanę jakaś fajną kurtkę/ płaszczyk żeby brzuchalek się miescił i było mu cieplo? teraz jeszcze w moja puchowkę się mieszcze ale za miesiac kto wie....
dorotar110
Fanka BB :)
Dziewczyny mój K mnie denerwuje. Aż mi się płakać chce, pytam się go co z prezentami a on mi na to, że nic i nic mam nie kupować bo dla wszystkich to kupa kasy pójdzie i nic z tego. Do cholery dlaczego??? Bo co skoro u niego zawsze święta były na odwal się i każdy sobie robił i chodził w te dni gdzie chciał to i u mnie ma tak być??? Jeszcze może bym go zrozumiała gdyby to były jego pierwsze święta tutaj ale nie to już 4 rok z nami. I co jakich ja mam argumentów użyć. Ja rozumię, że to koszty ale przecież nie muszę szaleć.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Snoopy ja za dnia nie lubię spać bo potem po pobudce jestem całkiem oklapnięta Jakiej kuracji? Ja uwielbiam kawkę rozpuszczalną Gold, 2 łyżeczki kawki, 2 łyżeczki cukru i mleko do tego:-)
Wampi no ostatnio Mała nie daje mi się wyspać, ale ubiegła noc to katastrofa
Wampi no ostatnio Mała nie daje mi się wyspać, ale ubiegła noc to katastrofa