reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

melduje ze zyje,ale i tak nikt za mna nie teskni.
Nocki znowu koszmar chodzę półprzytomna,a Oli ma multum energi ciekawe skąd.Spała w dzien tylko 40 minut i spac isc nie chciala zasneła o 20.Oli ma katar i robi okropne kupy eh.Pierwsze kroczki za nami

reklama
Hej. Mała popołudniu spała 2.5h bez pampka i nie zasikała nam łóżka, więc chyba już będzie bez pampersowa i w czasie drzemki. Bo już ostatnio po drzemkach miewała suche pampersy:-) Jest u nas szwagier, z J. grają, piwkują i śmieją się jak dzikie osły:sorry2: No a ja mam czas na netka:-) Mała powtarza jak papuga prawie wszystkie słówka, więc muszę się ostro kontrolować:-) I muszę przystopować z przeklinaniem bo z racji, żem nerwowa osobistość to przeklinałam za dużo.

Wampi fajne to łóżeczko:-) A Młody Ci nie spadnie z niego?
Elwirka gratuluję kroczków Malutkiej:-) No i zdrówka życzę dla niej;*
Fikusek a jak tam Twoje zdrówko? Lepiej coś?
Sali to na brak nudy nie będziecie narzekać w Sylwka. My na ten dzień jeszcze planów nie mamy. Jak tam zdrówko Kai?
KasiaF może ta blokada jest chwilowa? Oby. Twój ma spanie jak mój. Jak już zaśnie to śpi na umór.

Kiedyś tu pisała Sylcia, kojarzycie? Ostatnio ją zauważyłam na pewnym wątku i co się okazało, że w ciąży jest:happy2: 31tc:-)

Vegas pamietam Sylcie:-) nawet nie wiedzialam ze w ciazy jest. Misia od Michałka tez w ciazy:)

a mi przeziebienie przechodzi ale dzis niemilosiernie drapie mnie w gardle..:/

Wampi Martyśka śpi jeszcze w łóżeczku bo zbyt dziwne akrobacje w nim odwala i z normalnego łóżeczka mogłaby spaść, choć teraz tak patrzę na wyrko co pokazała Kaamaa i szalenie mi się podoba, aż zapisałam w ulubionych i faktycznie to zabezpieczenie ma fajne:tak::-) A może też takie kup?
Fikusek o Misi to wiem, to już 17tc:tak: Przeglądam wpisy z 2010r i mi się przewijają pewne osóbki:-) Np. nijaka Ixidixi od której kolczyki niegdyś kupowałam:-p

Vegas właśnie te zabezpieczenie mnie ostatecznie mnie przekonało do tego łóżka :tak: Julka mogłaby jeszcze spać w niemowlęcym łóżeczku, ale już ma tyle siły że jednym machnięciem nogi wywala szczebelki i trochę to niebezpieczne.
Też pamiętam Ixi to ta co kręciła z drugą ciążą tak?

Kaamaa chyba kręciła, ale nie wiem dokładnie, nie pamiętam, więc nie potwierdzę. Ja też już bym chętnie Mysi wyrko kupiła takie jak pokazałaś, ale jeszcze troszkę musi zaczekać. Tak do wiosny;-)

reklama
Wampi oglądałam je bardzo dokładnie na żywo, ogólnie firma która je produkuje ma dobre opinie, zobaczymy jak w praktyce, na pewno zdam relacje :-)

Dobra dziewczynki uciekam spać, Dobranoc.

Do góry