reklama
no ja mam taką sąsiadkę co myje okna w nocy...bo ma spokój dzieci spią i lepiej widać gdzie zacieki
apropos okien to juz skończyłam z oknami jeszcze tylko kuchnia i łazienka mi zostały do sprzątania prezenty już są, tzn czekam na ostatni aż dojdzie do mnie...
apropos okien to juz skończyłam z oknami jeszcze tylko kuchnia i łazienka mi zostały do sprzątania prezenty już są, tzn czekam na ostatni aż dojdzie do mnie...
Serduszko1
Fanka BB :)
hej...
u mnie choróbsko piekielne sie wdarło i męczy mi Kubę.... strasznie mi gorączkuje i kaszle
Mariusz też coś kaszle... marudzące dzieci dziś mam no ale nie dziwne ;((
u mnie choróbsko piekielne sie wdarło i męczy mi Kubę.... strasznie mi gorączkuje i kaszle
Mariusz też coś kaszle... marudzące dzieci dziś mam no ale nie dziwne ;((
dorotar110
LIZA z dwójeczką maluchów ciężkie początki, mam nadzieję że z czasem będzie łatwiej. Amelka dobrze przyjęła Kacperka. Bardzo za mną tęskniła jak w szpitalu byłam ale jak przyjechała mnie odwiedzić z babcią, to zadowolona, malutki leżał sobie za mną w łóżku, ona się patrzy bo tylko było mu buźkę widać i Amelka się pyta: MAMO CO TO JEST??? No Amelko dzidzia którą mamusia miała w brzuszku, ALE MAMO CO TO JEST??? No kochanie dzidzia nasza malutka, AAAAA, OJEJE JAKA MALUTKA DZIDZIA, MOGĘ JĄ GŁASKAĆ, JAKI MALUTKI, ŚLICZNY, MAMUSIU KOCHAM GO. A JA JESTEM DUŻA I MAM DUŻE RĘCE, MOGĘ GO BRAĆ NA RĘCE. I taka o dyskusja z moją Królewną. Heh wyjść ze szpitala nie chciała. Przez telefon rozmawiałyśmy sobie razem i płakałyśmy obie. A jak wróciliśmy do domku to miała niespodziankę bo nie wiedziała, że wracamy i się cieszyła jak z przedszkola ją tatuś przywiózł. W domku też tak go ciągle chce go tulić, głaskać, całować, ciągle mówi że go kocha. Ale potrafi też podlecieć jak się go na rękach trzyma to za główkę go wyściska i to w takim tempie, że człowiek nie zdąży zareagować, albo do łóżeczka podejdzie i za poliki go wytarmosi.
VEGAS a dziękuję, córeczka śliczna ale za to bardzo niedobra, czasami ręce z bezsilności opadają, nikogo się nie słucha, wszystkich ma głęboko w poważaniu. Ja to już nie wiem jak mam do niej dotrzeć. Ciężka sprawa z nią.
A synuś za to malutki i jak na razie bardzo grzeczny. Wczoraj został z babcią 5 godz, przed wyjściem dostał cyca, spał ponad 3 godz, potem babcia butlę dała i dalej spać poszedł. Słodki jest.
KASIA88 a dziękuję, będę do was zaglądać w miarę możliwości, bo przy dwójce mało czasu. Dobrze, że z mamą moją mieszkamy bo sama to nie wiem jak bym dała radę a K całe dnie w pracy, jednak ktoś musi pracować.Co do spania dziecka w dzień moja Amelka jeszcze śpi 2 godz po przedszkolu około 13-15. Choć już się buntuje przy uspaniu. I też zastanawiam się co z tym fantem zrobić, bo jak jej nie położę to około 17 ją łapie spanie i czasem pada, to wolę by wcześniej usneła. a z drugiej strony jak śpi w dzień normalnie to potem problemy do spania wieczorem są. I NIE WIEM CO MAM ROBIĆ Z JEJ SPANIEM.
A teraz z innej beczki, niedługo święta, cieszę się choć pogoda nie świąteczna, a tak bym chciała by było troszkę śniegu na święta. No i tu mam mały problemik, dajcie jakieś rady. Dobre i niezbyt drogie prezenciki a u mnie na to zero pomysłów, a święta tuż tuż. Potrzebuję prezentu dla męża, córci, dla małego coś się wymyśli i tak nie wie o co chodzi no i dla mamy i dla siostry 17lat. RATUNKU bo zostanę z ręką w nockniku.
VEGAS a dziękuję, córeczka śliczna ale za to bardzo niedobra, czasami ręce z bezsilności opadają, nikogo się nie słucha, wszystkich ma głęboko w poważaniu. Ja to już nie wiem jak mam do niej dotrzeć. Ciężka sprawa z nią.
A synuś za to malutki i jak na razie bardzo grzeczny. Wczoraj został z babcią 5 godz, przed wyjściem dostał cyca, spał ponad 3 godz, potem babcia butlę dała i dalej spać poszedł. Słodki jest.
KASIA88 a dziękuję, będę do was zaglądać w miarę możliwości, bo przy dwójce mało czasu. Dobrze, że z mamą moją mieszkamy bo sama to nie wiem jak bym dała radę a K całe dnie w pracy, jednak ktoś musi pracować.Co do spania dziecka w dzień moja Amelka jeszcze śpi 2 godz po przedszkolu około 13-15. Choć już się buntuje przy uspaniu. I też zastanawiam się co z tym fantem zrobić, bo jak jej nie położę to około 17 ją łapie spanie i czasem pada, to wolę by wcześniej usneła. a z drugiej strony jak śpi w dzień normalnie to potem problemy do spania wieczorem są. I NIE WIEM CO MAM ROBIĆ Z JEJ SPANIEM.
A teraz z innej beczki, niedługo święta, cieszę się choć pogoda nie świąteczna, a tak bym chciała by było troszkę śniegu na święta. No i tu mam mały problemik, dajcie jakieś rady. Dobre i niezbyt drogie prezenciki a u mnie na to zero pomysłów, a święta tuż tuż. Potrzebuję prezentu dla męża, córci, dla małego coś się wymyśli i tak nie wie o co chodzi no i dla mamy i dla siostry 17lat. RATUNKU bo zostanę z ręką w nockniku.
Ja okna zostawię młodszej Ukochanej siostrze, a co niech czuje, że idą świętą Co do prezentów ja się wpieniam bo zamówiłam kurierem w niedz w nocy a jest środa a ja nic nie mam!!!!!!! Starałam się Grackowi, Ali i Mariuszowi kupić coś około 100zl bo tak się umówiliśmy, na młodasza sis wydałam 200zl.... Ale prezent dostała przed świetami.... Co do dzieci brata jakieś ubranka w pepko im kupię, bo tam najtaniej Mama chce zielony portfel ale ciężko mi znaleźć odpowiedni, a dla taty torbę do pracy coś wielkości jak na lapka ale bardziej sportową i kolorową też ciężko mi znaleźć Bratu paczke fajek bratowej tez i w nosie mam a tego kucyka co Ala dostała na mikołajki dostanie też moja chrześnica pod choinkę, wziełam 2 a co
Liza
Witojcie,
ja nie zamulam, poprostu wpadam pisząc ze zyje ale ochoty na pisanie brak...
Pati zdrówka.:*
ja nie zamulam, poprostu wpadam pisząc ze zyje ale ochoty na pisanie brak...
Pati zdrówka.:*
Kurcze co za los.... Szkoda mi mojego M... Strasznie go kręgosłup boli i biedaczek już normalnie funkcjonować nie może...:-( chyba nie obędzie się bez operacji... Rehabilitacja nie pomogła, wręcz jest gorzej niż było...
Kamiśka :)
No i pies wysterylizowany miał cały dzień spać a on już po podwórku lata Ja okna mam już z głowy, w sobotę wszystkie wyszorowałam i dobrze bo z dnia na dzień mam coraz większego lenia ;-) A co do prezentów to Julka dostanie kuchnię tą którą pokazywałam, J golarkę elektryczną, moja mama dobre wino, bratanice J dostaną: 13letnia: bluzę/bluzkę, 5letnia zestaw do projetkowania wzorów, chrześniaczka: twister'a, bratankowie J: 3letni wielkiego jeepa i 6cio letni elektorniczną tarczę i rzutki to żem się rozpisała ;-) idę zjesć śniadanie bo doiero do domu wlazłam.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Lachety
Ja dziś po pracy skoczyłam sobie na solarium co by jakoś wyglądać na tym weselu
Już taka biała byłam, że aż wstyd
Zjadłam obiad i czas z córą spędzam. Będę też malować pazurki w dłoniach i stopach no i ogarniać tu i ówdzie. Obiad by się też zdało na jutro zrobić.
Patrycja zdrówka dla Kuby;*
Kaamaa to widzę na piesku dużej różnicy nie wywarł zabieg:-) Nasze wszystkie suczki zawsze były sterylizowane, ale po pierwszym urodzeniu. Bo ten raz chcieliśmy by każda z nich miała szczeniaki. Fajne prezenty nakupowaliście
Wampi ojoj masz się z tym palcem. Współczuję.
Snoopy więc wybiera się Twój do lekarza z tym?
Patrycja zdrówka dla Kuby;*
Kaamaa to widzę na piesku dużej różnicy nie wywarł zabieg:-) Nasze wszystkie suczki zawsze były sterylizowane, ale po pierwszym urodzeniu. Bo ten raz chcieliśmy by każda z nich miała szczeniaki. Fajne prezenty nakupowaliście
Wampi ojoj masz się z tym palcem. Współczuję.
Snoopy więc wybiera się Twój do lekarza z tym?