reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

U mnie tez czasu brak , w piatek bylismy na urodzinach mojej chrzesniaczki , w sobote na spotkaniu z Klubu a w czoraj cały dzien na Rajdzie, tym razem krjoznawczo nawigacujnym i musze sie pochwalić bo zdobylismy 1 miejsce a Zuzia dostała nagrode za najmłodszego uczesnika , . Weekend uwazam za bardzo udany:)

Co do sprzatania i swiat , ja sie zabieram od jutra za sprzatanie i wymyslanie prezentów , my w rodzinie mamy do obdarowania z 15 osób. Ale wiekszość to jakies drobiazgi dla dzieci.

Kasiek moim zdaniem to super idzie Domce z siusianiem:) i powodzenia na uczelni
Umi tez sie ciesze ze nie miałałam duzego nadrabiania , dopiero siadłam do kompa

gosdia u mnie tez syf ze mi poprostu wsyd jest, ale to za sprawką mojej córeczki która odziedziczyła te geny po tatusiu:)

Lece pranie powiesic

reklama
Witam was jestem nowa u was. Mogę dołączyć??? Tylko mnie trochę na tematy naprowadzcie bo nie wiem o czym dyskutujecie ogólnie.

Dorotar najlepiej napisz coś o sobie:)

Fikusek zdrówka:)

Gosdia w nosie mam... Współczuje koleżance mam nadzieje że będzie ok:)

Malwina gratuluje rośnie Ci mały rajdowiec:)

Umi mam nadzieje że i tak miałaś lepszy dzień niż ja:p

Jak wyszorowałam ten dywan to myślałam że padne teściowa do mnie zaczyna się odzywać Domce dziś słodycze kupiła jak nigdy ale z C ma dalej kose w sumie mnie to wszystko śmieszy u siebie w domu powiedziałabym co o tym myślę a tu muszę parkować piętą:pP

Ja juz renni mam i paracetamol tez:-D glowa mnie tak czasami boli ze musze wziac....:crazy: my juz po kolacji:-D spagetti z sosem pieczarkowym i serem wsunelysmy Ala zjadla wszystko jak nigdy tak jej smakowalo:-D co do sprzatania... moje dziecko odkrylo wczoraj nozyczki....:sorry: jak bym wyplate dostala przed swietami to moze bym jakis fajny dywanik kupila bo jakos mi pusto na podlodze...:-D mialam wczesniej bialy ale w zime ciezko jest go uprac, w lato wywalam na folie na podwurku i piore a tak to mawet nie wiedziala bym jak sie teraz do niego zabrac a na pralnie szkoda mi kasy:-D bo to taki dywan nie dywam:-D

Cześć Laski. Ja tam jeszcze nie myślę o porządkach świątecznych, w pt i sobotę sprzątałam na imprezę Małej i mi póki co wystarczy:-D Dziś z Małą byłam w Kauflandzie i zapomniałam jej założyć pampka bo zawsze chodzi bez bo nocnikuje bardzo ładnie, ale na szczęście nie chciała sikać w sklepie, dopiero jak do domu wróciłyśmy:-) Chyba znowu 5tki jej idą bo płakała dziś pokazująć na ząbki i wołała ''ała ała''. Ale maścią posmarowałam i było dobrze.

Wampi w takim razie wszystkiego naj;*
Fikusek zdrowiej;*
Gosdia czuję się znacznie lepiej, już dziś mi normalnie jedzonko wchodziło:-) Dzięki, że pytasz:-) Koleżanka widzę ma straszne przejścia, niech lekarza zmieni..
Liza no Martynka pewnie zostanie taka drobna jak mamusia:-p Ale najważniejsze, że jest zdrowa a wielka wcale być nie musi:-)
Malwina moje gratulacje!:-)
Dorotar witaj;-)
Kasiek ładnie już idzie nocnikowanie Domce:tak: Brawo:-)

Malwina, gratuluje 1 miejsca i nagrody dla Zuzi.
fikusek, zdrówka.
Vegas, tez jej mówiłam ze powinna iśc do innego lekarza. No, ale jutro wybiera się do szpitala, będą sprawdzać, czy płod się rozwija. Mam nadzieję, ze bedzie ok.
Umi, oj dzieję się dzieję... Jakiś pokręcony ten grudzien.

Muszę mojej gwieździe zmienic suwaczek ząbkowy bo jej 3 doszły:p
D. zrobił mi drina, pewnie pół wypije i padne jak flak. A muszę jeszcze Zosię do łóżeczka przerzucić ;-)

fikusek Dużo zdrówka!
vegas super, że imprezka się udała. Torcik wyglądał smakowicie:-)
wampi Wszystkiego naj z okazji imienin:-) Mili tacy goście- zawsze mnie wzruszają takie pary:tak:
umi Mnie też przerasta sprzątanie, a do tego jeszcze robienie prezentów- boję się, że nie zdążę:-(
wczoraj corka baraciaka z gola dupa latala, weszla na gore sama, nic nie powiedzialam a jej mamusia po 20min sie obudzila ze dziecka nie ma a ta zadowolona bo cioctce cala gore zaszczala:-D

:-D:laugh2::-D:laugh2:
malwina Teraz takie "drobiazgi" dla dzieci sporo kosztują :dry: Ostatnio, jak szukałam czegoś dla córki znajomych, przeraziły mnie ceny- np.plastikowe zabawki do ciągnięcia na sznurku za prawie 50zł:szok:
gosdia Współczuję koleżance, musi się okropnie czuć przez tą niepewność, co z dzidzią:-(

Ostatnio jakaś zestresowana jestem :dry: Sprzątanie, prezenty, pisanie pracy na studia. Ze wszystkim jestem w plecy... Do tego nie wiem, czy szukać nowej pracy, bo ostatnio przynosi mi więcej zmęczenia i złości niż satysfakcji...Dziś po raz pierwszy w życiu zaspałam do pracy, bo Emilka 2 razy w nocy się budziła... teraz też mała co jakiś czas popłakuje w łóżeczku:sorry:

Konczynka dasz sobie rade, mnie też moja 2 praca wpienia jak nie wiem ale ja kocham, mówie o tej sezonowej, jakis cep sobie zaklepal sale na 25.12 i wesele jest... miedzy innymi dlatego jade do M na swieta, nie bede teraz pomagala... Zobaczymy jak sobie poradza:-D

Ja wymiotowałam i zasnąć nie mogę bo przełyk mnie tak pali, że przy polykaniu śliny boli i ten niesmak... Czemu ja tak wieczorem mam? :eek::crazy:

reklama
W ciąży nie mogłam spać przez zgagę. Spałam praktycznie na siedząco. Na szczęście miałam tak tylko na początku i na końcówce ciąży przez kilka tygodni.

Do góry