reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kama a jak bym miala do ciebie jechac pociagiem to na ktora stacje?

Liza pewnie ze do ciebie tez wpadne:) po nowym roku zaczne cos dzialac z moimi podrozami:D

liza a ty daleko masz do radomia? czy jest jaks stacja u ciebie?

Ostatnia edycja:
Umi do konca tygodnia czyli do niedzieli;P

WAMPI JAK MOŻNA KAZAC WYBIERAC MIĘDZY PRZYJAŹNIĄ A FACETEM...Jakas nienormalna na moje haha

Dla mnie zawsze przyjaciólki sa ważne,bo facet Cie zostawi a one beda zawsze,i jezeli facet nie lubił moich przyjaciól czyli i mnie nie lubił;/Nie trzeba od razu kochac ale tolerowac;)

sali ale w sobote i niedziele i tak by były w domu:-p:-D
wampi a czemu akurat 10 lat róznicy chcieliście? Planujecie jeszcze pociechę?
Liza nie kuś:-p!
kama współczuje:confused2: mnie tez kiedys to wnerwiało:wściekła/y:... mam nadzieje ze szybko ci to naprawią

FIKUSEK- Białystok dworzec PKP. A ja nigdy nie przedstawiłabym przyjaciółki nad J, to on jest ojcem mojego dziecka, to on zarabia na Nasze potrzeby, a przyjacióła co do garnka włoży pampersy kupi? powątpiewam :sorry2: ale uważam też że jeśli facetowi i przyjaciołom zależy na np. mnie to swoje realcje ułożą tak żeby wszystkim odpowiadało, u mnie właśnie tak jest ani ja ani J nie musieliśmy wybierać :tak:

Wampi akurat do Włocławka mam daleko;p

Umi nie byłby w domu,bo pewnie byśmy gdzies sobie wyszli a tak ma siedziec w domu do konca tygodnia,w sensie nie wychodzic z niego;p;)

sali aaaaaaa:-D u nie siedziec w domu to znaczy: posprzatac i isc na spacer i na zakupy:-p. Wspołczuje Mój Kacper najdłuzej nie był na zewnątrz maksymalnie 2 dni:-p:sorry:
kasiek fajnie:tak: ładnie ci w takich włoskach

edit Kasiek blisko nawet blizej niz do Rzeszowa jakies 25 km a czemu?

reklama
kasiek ja z Kraśnika:)

kama a no 6 godz,jakos wczesniej zle patrzylam:-) i mam dobre przeiadki bo praktycznie ttylko w wawie bo lublina nie licze:)

Do góry