reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kama a jak bym miala do ciebie jechac pociagiem to na ktora stacje?

Liza pewnie ze do ciebie tez wpadne:) po nowym roku zaczne cos dzialac z moimi podrozami:D

liza a ty daleko masz do radomia? czy jest jaks stacja u ciebie?

Ostatnia edycja:
Umi do konca tygodnia czyli do niedzieli;P

WAMPI JAK MOŻNA KAZAC WYBIERAC MIĘDZY PRZYJAŹNIĄ A FACETEM...Jakas nienormalna na moje haha

Dla mnie zawsze przyjaciólki sa ważne,bo facet Cie zostawi a one beda zawsze,i jezeli facet nie lubił moich przyjaciól czyli i mnie nie lubił;/Nie trzeba od razu kochac ale tolerowac;)

sali ale w sobote i niedziele i tak by były w domu:-p:-D
wampi a czemu akurat 10 lat róznicy chcieliście? Planujecie jeszcze pociechę?
Liza nie kuś:-p!
kama współczuje:confused2: mnie tez kiedys to wnerwiało:wściekła/y:... mam nadzieje ze szybko ci to naprawią

FIKUSEK- Białystok dworzec PKP. A ja nigdy nie przedstawiłabym przyjaciółki nad J, to on jest ojcem mojego dziecka, to on zarabia na Nasze potrzeby, a przyjacióła co do garnka włoży pampersy kupi? powątpiewam :sorry2: ale uważam też że jeśli facetowi i przyjaciołom zależy na np. mnie to swoje realcje ułożą tak żeby wszystkim odpowiadało, u mnie właśnie tak jest ani ja ani J nie musieliśmy wybierać :tak:

Wampi akurat do Włocławka mam daleko;p

Umi nie byłby w domu,bo pewnie byśmy gdzies sobie wyszli a tak ma siedziec w domu do konca tygodnia,w sensie nie wychodzic z niego;p;)

sali aaaaaaa:-D u nie siedziec w domu to znaczy: posprzatac i isc na spacer i na zakupy:-p. Wspołczuje Mój Kacper najdłuzej nie był na zewnątrz maksymalnie 2 dni:-p:sorry:
kasiek fajnie:tak: ładnie ci w takich włoskach

edit Kasiek blisko nawet blizej niz do Rzeszowa jakies 25 km a czemu?

reklama
kasiek ja z Kraśnika:)

kama a no 6 godz,jakos wczesniej zle patrzylam:-) i mam dobre przeiadki bo praktycznie ttylko w wawie bo lublina nie licze:)

Do góry