reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA- po linii prostej mam do Fikuska 266 km, jadąc pociągiem to 6h :tak: mało nie jest ani też nie jakoś przeraźliwie daleko, ostatnio od Nas dziewczyna z 2letnią córeczką jechała 10h z dwoma przesiadkami do dziewczyny z forum i dała radę nawet o dziwo fajnie wspomina podróż :-) SALI- zdrówka dla Was. KASIEK- ja się bardzo cieszyłam z ciąży, w końcu wszystko było planowane, tylko przeraźliwie bałam się powiedzieć o tym mamie, powiedziałam jej dopiero w 5miesiącu jak zmusił mnie do tego już bardzo widoczny brzuszek, okazało się że mama przyjęła tą wiadomość w miarę dobrze, myślę że już wcześniej dopuszczała do siebie taką możliwość skoro już od roku mieszkałam z J ;-) UMI- link się nie otwiera, wstaw jeszcze raz ;-)

reklama
fikusek hymm... to mi sie cos pomieszało pewnie :-D do kogos mialas tez blisko;-) ale juz nie pamietam do kogo :-) 2h mówisz? to wpadaj :-D spać byście mieli gdzie i dzieciaki by sie zabawiły :-)

umi zgadzam sie link nie dziala :tak: edit. niby sie otwiera mi ale tez jakos niepoprawie;/ bede walczyc i postaram sie zaglosowac:-)

No Miki spi od 11:25, zupa ogórkowa zrobiona, dzieciaki wlasnie jedzą :-)

Ostatnia edycja:
A nie mówiłam wczoraj wieczorem przyszedł jeszcze Mikołaj i przyniósł lale Barbie Domka zachwycona:D:D Teraz siedzi i ogląda Barbie i 12 tańczących księżniczek:)

i ja;)

Własnie była u nas lekarka...Kaja osłuchowo czysto Tymek tez ale nie ma chodzic do szkoły do końca tygodna;/

Dzięki dziewczyny;-)

kasiek no no to Mikołaj chyba pobładził, że musiał drugi raz przyjść:-p:-D
Kamaa a ty nadal nie masz opcji w oknie odpowiedzi?
Liza mmm ogórkowa podzielisz sie?:-p

edit
sali
dobrze ze nie osiadło nic na oskrzelach ani na płuckach. Do konca tygodnia to jeszcze 2 dni wiec jakos przetrzymacie

reklama
sali no własnie dobrze ze nic gorszego nie ma, ja tez sie zastanawiam czy hanie do szkoly puscic w tym tyg wogole, do jutra ma antybiotyk a na jeden dzien sie nie opplaca jej puszczac;/ znow cos zlapie :D

Umi no jasne dawaj, zrobilam spory gar jej ;-) :tak:

Do góry