reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA- po linii prostej mam do Fikuska 266 km, jadąc pociągiem to 6h :tak: mało nie jest ani też nie jakoś przeraźliwie daleko, ostatnio od Nas dziewczyna z 2letnią córeczką jechała 10h z dwoma przesiadkami do dziewczyny z forum i dała radę nawet o dziwo fajnie wspomina podróż :-) SALI- zdrówka dla Was. KASIEK- ja się bardzo cieszyłam z ciąży, w końcu wszystko było planowane, tylko przeraźliwie bałam się powiedzieć o tym mamie, powiedziałam jej dopiero w 5miesiącu jak zmusił mnie do tego już bardzo widoczny brzuszek, okazało się że mama przyjęła tą wiadomość w miarę dobrze, myślę że już wcześniej dopuszczała do siebie taką możliwość skoro już od roku mieszkałam z J ;-) UMI- link się nie otwiera, wstaw jeszcze raz ;-)

reklama
fikusek hymm... to mi sie cos pomieszało pewnie :-D do kogos mialas tez blisko;-) ale juz nie pamietam do kogo :-) 2h mówisz? to wpadaj :-D spać byście mieli gdzie i dzieciaki by sie zabawiły :-)

umi zgadzam sie link nie dziala :tak: edit. niby sie otwiera mi ale tez jakos niepoprawie;/ bede walczyc i postaram sie zaglosowac:-)

No Miki spi od 11:25, zupa ogórkowa zrobiona, dzieciaki wlasnie jedzą :-)

Ostatnia edycja:
A nie mówiłam wczoraj wieczorem przyszedł jeszcze Mikołaj i przyniósł lale Barbie Domka zachwycona:D:D Teraz siedzi i ogląda Barbie i 12 tańczących księżniczek:)

i ja;)

Własnie była u nas lekarka...Kaja osłuchowo czysto Tymek tez ale nie ma chodzic do szkoły do końca tygodna;/

Dzięki dziewczyny;-)

kasiek no no to Mikołaj chyba pobładził, że musiał drugi raz przyjść:-p:-D
Kamaa a ty nadal nie masz opcji w oknie odpowiedzi?
Liza mmm ogórkowa podzielisz sie?:-p

edit
sali
dobrze ze nie osiadło nic na oskrzelach ani na płuckach. Do konca tygodnia to jeszcze 2 dni wiec jakos przetrzymacie

reklama
sali no własnie dobrze ze nic gorszego nie ma, ja tez sie zastanawiam czy hanie do szkoly puscic w tym tyg wogole, do jutra ma antybiotyk a na jeden dzien sie nie opplaca jej puszczac;/ znow cos zlapie :D

Umi no jasne dawaj, zrobilam spory gar jej ;-) :tak:

Do góry